Asun purku

tunnetila: pohdiskelu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin eilen läpi blogipostauksia, jotka ovat jostain syystä jääneet luonnoksiksi, enkä ole julkaisuut niitä. Löysin luonnoksista nämä Idan ottamat ihanan kesäiset kuvat. Kuvat ovat yhdet koko kesän lemppareistani enkä ymmärrä miksen ole julkaissut näitä aikaisemmin! Noh, parempi myöhään kun ei milloinkaan!

Asussa on kolme alelöytöä, joista olen ollut onnellinen kesän aikana useampaan kertaan, ja yksi alelöytö josta iloitsin, mutta joka on osoittautunut harmaiden hiusten tuottajaksi.

Mustat culottes-housut löysin viime keväänä Hulluilta Päiviltä Rosemunden mallikappalerekiltä. Olen käyttänyt niitä niin paljon, että kangas on mennyt muutamasta kohdasta jo ihan nyppyiseksi. Kuluneen kesän ehdottomat lempparihousut polvista repaleisten mustien farkkujen kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi Samuji, housut Rosemunde, aurinkolasit Triwa,
laukku Massimo Dutti, sandaalit H&M Studio, korvikset ja rannekoru Efva Attling*

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen kesän parhaista aleostoksista on Samujin valkoinen paperitoppi. Toppi on pelastanut minut monelta asukriisiltä. Topissa on siis osa paperia (nuo kuvissakin näkyvät pörröiset hapsut), enkä ole uskaltanut pestä sitä kunnolla koko kesänä.

Pään- ja kädenteitä olen pessyt varovasti käsin, mutta koko toppia en ole uskaltautunut pesemään. Toppi on parhaillaan pesulassa pestävänä silkkipaitojeni kanssa. Vähän jännittää missä kunnossa toppi on kun tänään käyn työpäivän jälkeen hakemassa sen kotiin. Pidän peukkuja että se on kestänyt pesulan käyttämän pesun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolmas huippulöytö on musta simppeli olkalaukku, jonka löysin kesällä San Sebastianista. Massimo Duttin punottu nahkalaukku oli liikkeen viimeinen, ja muistaakseni puoleen hintaan.

Enää ei muuten tarvitse matkustaa ulkomaille päästäkseen Massimo Duttille. Suomen ensimmäinen Massimo Duttin liike avattiin toissa viikolla osoitteessa Aleksanterinkatu 15.

Itse tosin asioin Zaralla ja Massimo Duttilla lähes ainoastaan Espanjassa reissatessani. Liikkeiden tuotteet ovat Suomessa 30% kalliimpia mitä kotimaassaan Espanjassa. Espanjassa brändien laatu ja hintataso kohtaavat, täällä moni tuotteista on mielestäni vähän ylihintainen laatuun nähden.

Ensimmäisiä MD:n alennusmyyntejä odotellessa…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja lopuksi se aleostos joka ensin ilahdutti, mutta on sittemmin aiheuttanut harmaita hiuksia. Remmisandaalit.

Tykkään sandaaleiden ulkonäöstä valtavasti, mutta hemmetti kun sandaaleiden remmit hiertävät ja painavat jalkojani kohtuuttomasti!

Remmit on nahkaa ja olen yrittänyt venyttää ja pehmentää niitä tallustelemalla kotona märät villasukat sandaaleissa. Vähän ne ovat ehkä venyneetkin, mutta ai että ne sattuvat edelleen jalkoihin!

En ymmärrä miten jotkut ihmiset voivat käyttää sandaaleita joissa on remmit!! Olenko surkean kipukynnyksen omaava prinsessa, vai onko Teillä muilla ongelmia remmisandaaleiden kanssa?

Kuvat Ida /Ida365

7

(4) Kommentit

 1. Maissi says:

  Pakko huikata, että toi vanha märät villasukat niksi on siitä huono, että kun kostea nahka kuivuu se kutistuu. Joten tulos on vähän plusmiinusnolla ja samalla kosteus tekee huonoa kengän kunnolle esim. sisäpohjan liimauksille. Muutenkin ne kengät ja villasukat täytyis pitää jalassa siihen asti että kaikki olis kuivuneet. Ennemmin kannattaa kenkiä venyttää esim. lankkaamalla/rasvaamalla ne ja sitten laittamalla ne jalkaan paksumman sukan kanssa tai ilman ja antaa linkin kuivua. Lankki/rasva notkistaa nahkaa sopivasti ja ne kuivuu nopeampaa. Isommat venyttelyt hoitaa suutari, jolla on lestejä venytystä varten.

  1. Maissi <3 <3 <3

   KIITOS!!! Yritän venyttää aina kaikkia tuolla villasukkamenetelmällä ja välillä se onnistuu, välillä ei. Eli seuraavaksi otan käyttöön rasvaamisen. Tai suutarin.. 🙂

 2. Tarja says:

  Juu, ei pysty pitämään tuollaisia remmisandaaleja… Luulen omaavani suht korkean kipukynnyksen, mutta remmien hankaamista ja hiertämistä en kerta kaikkiaan kestä. Todellinen prinsessako?! 😀 😀 Mutta erittäin kauniit ja tyylikkäät kengät ja ehkä apu löytyy saatujen vinkkien avulla tai suutarilta – harmi olisi jättää noin kauniit kengät kaappiin!

  1. Hei mulla on ihan sama! Korkea kipukynnys muuten, mutta hiertämistä en kestä! 😀 😀 😀 Ollaan me ihan selvästi todellisia prinsessoja!

   Nuo kengät on tosi kauniit ja tukeva tolppakorko on ihana, mutta remmit on ihan superkovat. Saas nähdä onnistunko saamaan nämä pehmeämmiksi. Ja niin, käytössä ne varmaan pehmenisi, mutta miten voin käyttää näitä kun sattuu niin peijoonisti?! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.