Meikkiharja kasvoille

tunnetila: hämmästys

silk_oil_face2

Kävin perjantaina pyörähtämässä I Love Me -messuilla messukeskuksessa. Ehdin paikalle vasta työpäivän päätteeksi neljän jälkeen, ja messuhallissa oli tuohon aikaan käynnissä valtava hulina.

En jaksanut haahuilla ihmispaljoudessa ständiltä toiselle, joten olin laatinut illaksi täsmäiskujen listan. Listalla oli muutama paikka, joissa suunnittelin piipahtavani, ja jos ehdin, menen vielä tänään sunnuntaina messuille uudestaan paremmalla ajalla.

Yksi perjantain listan vierailukohteistani oli Silk Oil of Moroccon messupiste. Olin saanut Silk Oil of Moroccolta kutsun heidän messupisteelleen meikkiin. Tiedossa oli mineraalimeikki brändin tuotteilla, ja jotain täysin uutta ja meikkauksen mullistavaa. En osannut yhtään aavistaa, mitä tuleman pitää.

Tiesin, että Silk Oil of Moroccon tuotteet ovat huikeita, ja ne ovat ennenkin aiheuttaneet pienimuotoisia ”hallelujah”-huutoja allekirjoittaneessa. Saattaa olla että muistatte, kun pari vuotta sitten kirjoitin heidän kuituripsiväristään. Kuituripsiväri myytiin tuolloin loppuun Suomesta, joten tuote todella oli kaikkien kehujen arvoinen.

Myös tällä kertaa hoin meikkauksen aikana useita kertoja ”ei voi olla totta”, eli uutta ja mahtavaa oli tarjolla myös nyt.

silk_oil_face1

Pääsin testaamaan ensimmäisten onnekkaiden joukossa parhaillaan Suomeen rantautuvia Silk Oil of Moroccon meikkiharjoja. Meikkiharjojen luvataan mullistavan meikin levityksen, ja totta vie, niin ne taitavat tehdä!

Silk Oil of Morocco meikkiharjat näyttävät lähes hammasharjoilta käteen sopiviksi muotoiltuine varsineen ja pitkulaisine harjaksineen, mutta ne levittävät niin mineraali- kuin nestemäisenkin meikin iholle täydellisesti.

Iholla fantastiselta tuntuva harja on tehty pehmeistä synteettisistä kuiduista, jotka samalla hyväilevät ihanasti ihoa, ja levittävät meikin ilman rajoja.

Ja kyllä, näillä harjoilla voi tehdä koko meikin! Sarjassa on kymmenen erikokoista harjaa. Oma harjansa mm. meikkivoiteen, korostusten, huulipunan ja jopa rajausten tekemiseen.

Minulle meikin tehnyt meikkaaja kertoi, että harjojen käyttö on pienen treenaamisen jälkeen helppoa. Kaikista hankalinta on saada huulipunaharja tottelemaan, mutta kun sen oppii, harjat todella mullistavat meikkaamisen. Valtavan kiinnostavaa!

silk-oil-of-morocco-meikkiharjat

Jos olette vielä tänään menossa I Love Me -messuille, muistakaa tsekata Silk Oil of Moroccon piste (7d31). Osastolla pääsee hypistelemään juuri Suomeen saapuneita ensimmäisiä uutuusharjoja ja muita tuoteihanuuksia. Osastolla tehdään myös koko päivän ajan pikameikkejä halukkaille.

Ja vielä, Silk Oil of Morocco -tuotteita maahantuova La Nina tarjoaa tuotteistaan messujen ajan -25% alen koodilla MESSU2016 (voimassa verkkokaupassa 15.11. asti).

Saisinkohan osastolla ihanan meikin vielä toistamiseen jos menisin sinne taas tänään tyrkylle..?

Kuvien meikki tehty Silk Oil of Morocco -sarjan meikeillä ja uusilla meikkiharjoilla. Kuvat Silk Oil of Moroccon maahantuoja, kiitos!

5

(2) Kommentit

  1. Itse kävin kanssa meikissä ja olin ihan myyty näihin harjoihin <3

    1. Nämä oli ihan huikeita! Vähän harmittaa kun en ehtinyt ostaa sellaista isoa harjaa itselleni. Ne myytiin hetkessä heti perjantaina loppuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.