Meikkipussin sisältö uuteen uskoon

tunnetila: yllättynyt

essence_01

Jos yllätyin viikonloppuna I Love Me -messuilla lanseeratuista uusista kasvoharjoista, voin rehellisesti sanoa, että tuo ei ollut ensimmäinen kerta kun olin viime viikolla kuin puulla päähän lyöty.

Viime viikolla juhlistettiin saksalaisen kosmetiikkabrändi essencen rantautumista Suomeen. Essence on tuonut tuotteensa Suomeen hiljalleen parin viime vuoden aikana, ja nyt kun koko maa on saatu katettua, oli virallisen lanseerauksen aika.

Tiesin brändistä etukäteen sen verran, että tuotteet ovat edullisia ja niitä myydään Suomessa mm. Tokmannilla, Halpa-Hallissa ja K-Citymarketissa.

Olen törmännyt brändiin ulkomailla moneen otteeseen, mutten ole koskaan testannut mitään sen tuotteista. Tuotteiden pinkki ja tyttömäinen ulkonäkö, sekä äärimmäisen edullinen hinta, ovat antaneet minun ymmärtää tuotteiden olevan suunnattu ensimmäisiä meikkikokeilujaan tekeville teineille, ei aikuisille naisille.

Jos ihan rehellisiä ollaan, en aikonut edes mennä tuotteiden lanseeraukseen. Minut saatiin kuitenkin ylipuhuttua, ja onneksi saatiin. Brändin tuotteet on aivan huikeita!

essence_03 essence_04 essence_05essenceessence_06 essence_07 essence_08essence_02

Sain essenceltä testiin pussillisen meikkituotteita ja olen meikannut pääosin essencen tuotteilla kohta viikon. Olen aivan ihastunut etenkin essencen silmämeikkeihin.

Yksi lempituotteistani on i love extreme crazy volyme -ripsiväri, jolla saa aikaan näyttävät ripset, mutta joka ei tahraa, tahmaa tai varise. Toinen suosikkini silmämeikeistä on silkkimäisen pehmeästi luomella liukuva  extreme lasting eye pencil sävyssä 04 nightime in the jungle. Viimeistelen silmämeikin helppokäyttöisellä 2in1 eye shadow & linerilla, jonka sävy 01 go bro’nze on aivan ihana!

Jokapäiväisessä käytössä minulla on silmämeikkien lisäksi ihanan tuoksuinen ja huulilla hyvin pysyvä matt matt matt lipgloss sävyssä 03 girl of today, sekä kasvoille valoa tuova light up your face luminizer palette ja korostusten tekoon soveltuva sivellin.

Brändin kynsituotteissa on myös monta mahtavaa juttua, mm. aivan loistava suihkutettava kynsilakan pikakuivattaja express dry spray.

Jos jostain huomaa brändin edullisuuden (tuotteiden hinnat ovat oikeasti käsittämättömiä, mm. peruskynsilakat maksavat 1,99€/kpl), on se muutaman tuotteen kohdalla tuotepakkauksissa käytettävä muovi. Esimerkiksi käytössäni oleva hohtopaletti haisee avattaessa hyvin pistävälle ja halvalle muoville.

Tuo on toistaiseksi ainoa miinus, jonka olen tuotteista löytänyt.

essence_09 essence_10 essence_11 essence_12

Hinta-laatusuhteeltaan loistavaksi osoittautunut essence on Euroopan myydyin meikkibrändi ja sen tuotteet valmistetaan Euroopassa. Tuotteiden edullisuus perustuu valtavaan volyymiin millä tuotteita valmistetaan, sekä siihen, että essence ei käytä rahaa kalliisiin mainoskampanjoihin.

Essencellä luotetaan siihen, että tuotteiden käyttäjät puhuvat tuotteiden puolesta ja levittävät ilosanomaa toisilleen. Ja näistä tuotteista kyllä kertoo mielellään ihan kaikille!

Jos törmäätte kauppareissuillanne essescen ständiin, menkää ihmeessä ja tutkikaa sen tuotteita tarkemmin! Muutamalla eurolla löydätte ständiltä itsellenne varmasti uutta kivaa testattavaa.

Kuvat: Janica Lönn

7

(5) Kommentit

 1. HeidiV says:

  Olen nähnyt noita, mutta epäillyt laatua hinnan takia… mutta saatanpa testata, kun infosit 🙂

  Sopiiko muuten allergiselle/ hajusteyliherkälle?

  1. Myös minä olen jättänyt koko brändin tutustumatta niiden hinnan vuoksi. Hölmö asenne, myönnetään.

   Tiedustelusi allergia/hajusteyliherkkyydestä on lähetetty eteenpäin Saksaan. Vastaan sinulle Heidi heti kun kuulen Saksasta jotain. Jos on tietylle tuotteelle allerginen, niin kaikki tuotteissa käytetyt raaka-aineet on eritelty ja kerrotaan mm. tuotteiden kohdalla verkossa.

   1. Moi Heidi! Tässä vielä Saksasta saamani vastaus:
    ”Tuotteet eivät ole erityisesti suunniteltu herkälle tai allergiselle iholle, mutta kaikki tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja kaikki käyvät monet testit läpi ennen lanseerausta. Tuotteet valmistettaan Euroopassa kaikkien kosmetiikkasäännösten mukaisesti. Valmistusta valvotaan tarkasti ja siksi pyritäänkin pitämään se mahdollisimman lähellä Saksaa.”

    Toivottavasti tästä tiedosta on sinulle apua! Jos mietit jotain tiettyä tuotteissa käytettyä raaka-ainetta, niin laita minulle viestiä: 🙂

 2. Kiitos vinkistä, meen heti tilaisuuden tullen hakemaan ainakin tuon contouring siveltimen ja uusi ripsarikin on ollut hakusessa!

  1. Tykkään tuosta siveltimestä tosi paljon. Kannattaa testata. Ja ripsarit maksavat 3-4€, joten niitä voi ostaa testiin vaikka useamman kerralla. 🙂 Toivottavasti sinäkin saara tykkäät tuotteista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.