Isänpäiväostoksilla

tunnetila: huvitus

231016_01

*yhteistyössä Trendhim.fi*

Isänpäivä, joulu ja elämäni tärkeiden miesten syntymäpäivät. Olen aina pulassa kun yritän miettiä mitä hankkisin elämäni miehille lahjaksi.

Isäni sanoo aina ettei hän halua eikä tarvitse mitään, mutta onnistuneiden lahjojen myötä isäni silmiin nousseet ilon ja liikutuksen kyyneleet kertovat kyllä, että osuvat lahjat lämmittävät myös hänen mieltään.

Päädyin blogiyhteistyön merkeissä selailemaan miesten asusteisiin ja koruihin erikoistuneen Trendhim.fi -sivuston valikoimaa isänpäivä mielessäni.

231016_02231016_04231016_03jpg231016_08

Verkkoputiikin valikoimista löytyy kaikkea mitä mies toivoa saattaa. Tyylikkäitä lompakoita, klassisia nahkalaukkuja, rentoja reppuja, hattuja, koruja, solmioneuloja, vöitä ja aurinkolaseja. Valtava valikoima tuotteita hyvin kilpailukykyiseen hintaan.

Tuotevalikoima oli niin laaja, että aloin jo turhautua sivuja selaillessani kun yritin miettiä mitä isäni todella tarvitsisi. Ja sitten, hieman väsyneenä päädyin selailemaan laukkuvalikoimaa, ja ping, kuinka ollakaan, löysin sivulta itselleni laukun!

En voinut uskoa että siinä kävi niin! Olen kuitenkin jo vuosikaudet etsinyt enemmän tai vähemmän aktiivisesti tietokoneelleni kivaa laukkua, mutta aina niissä on ollut jotain vikaa. Läppärilaukut ovat usein liian miehekkäitä, valtavan suuria, tai jo tyhjänä liian painavia.

231016_07 231016_10231016_06231016_09

Musta-ruskea Hautton Paris’n nahkalaukku* näytti kuvissa superkivalta, eikä se edes vaikuttanut liian massiiviselta pienikokoisen naisen kantaa.

Niinhän siinä sitten kävi, että isäni jäi (toistaiseksi) ilman isänpäivälahjaa, ja minä päädyin tilaamaan itselleni uuden laukun. Ostin itselleni hieman paremman omatunnon lupaamalla miehelleni, että hän saa lainata laukkua sitä tarvitessaan.

Että tässä pitikin taas käydä näin…

8

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.