Hyvinvointia pohjoisesta

tunnetila: tykkäys

arctic_arbutin01

*yhteistyössä Arctic Arbutin*

Kirjoitin kotimaisista, Rovaniemellä valmistetuista Arctic Arbutin tuotteista ensimmäisen kerran puolitoista vuotta sitten.

Testasin tuolloin Arctic Arbutin tuoteperhettä keväällä, ja pidin tuotteista paljon. Tällä kertaa aion laittaa tuotteet vielä tiukempaan testiin, ja ottaa ne käyttöön nyt ilmojen viiletessä ja raa’an merituulen tuivertaessa kasvoillani.

Uskon, että talvella tuotteet pääsevät näyttämään todellisen tehonsa kaikista parhaiten. Tuotteiden kasviperäiset tehoaineet poimitaan nimittäin valvotuilta luomukeruualueilta lapista, ja lapissa jos missä, luonnonkasvit tuottavat tehoaineita selvitäkseen kylmistä talvista.

Itse asiassa opin juuri, että lapin kasvit tuottavat viisinkertaisesti enemmän tehoaineita, kuin lempeämmässä ilmastossa kasvavat kasvit etelässä. Pohjoisessa kasvien on pakko pärjätä hallaa ja pakkasta vastaan, joten luonto on keksinyt siihen varmasti parhaat keinot.

arctic_arbutin02arctic_arbutin06 arctic_arbutin03

Arctic Arbutin sarjan tuotteissa (seerumi, kasvovoide, käsivoide ja kauneuskapselit) käytetty pakuri on vahva luontainen antioksidantti, jonka käyttö vaikuttaa yleiseen jaksamiseen.

Toinen tuotteiden pääraaka-aineista on sianpuolukka. Sianpuolukka sisältää luonnollista arbutiinia, joka tasoittaa ihon sävyä ja ehkäisee ihon pigmentoitumista. Sianpuolukka myös sisältää flavonoideja, luontaisia vitamiineja ja on vahva antioksidantti.

Lisäksi tuotteissa on käyetty mustikkaa ja kauneuskapseleihin on lisätty A-, D- ja E-vitamiinia.

Tuotteiden kerrotaan estävän ja hidastavan ihon kollageenin haurastumista, häivyttävän ihon pinnallista verisuoniverkostoa ja suojaavan ihoa UV-säteilyn haitoilta. Tuotteet myös poistavat ja vaalentavat maksaläiskiä ja ehkäisevät couperosa-ihon punoitusta.

arctic_arbutin07 arctic_arbutin05arctic_arbutin08
Kun viimeksi testasin Arctic Arbutinin tuotteita, suosikikseni nousivat sarjan kauneuskapselit.

Kärsin talvisin limakalvojen kuivumisesta, ja yleensä flunssan aikana nenäni limakalvot kuivuvat niin pahasti, että ne vuotavat verta. Viimeksi selvisin kapseleiden avulla useamman viikon niistämisestä täysin ilman nenäverenvuotoa.

Parin kuluneen viikon aikana ilmat ovat jo viilentyneet radikaalisti, ja lämmitys on laitettu päälle kaikkialla. Lämmitys kuivattaa sisäilmaa, ja olen jo tässä ajassa ehtinyt kärsiä kuivuneista limakalvoista ja nenäverenvuodosta. Myös silmäluomeni ovat alkaneet kuivua ikävästi.

Otin ensimmäisten kuivumisoireiden ilmaantuessa kauneuskapselit heti päivittäiseen käyttöön ja vaihdoin kasvojen puhdistusaineen puhdistusöljyyn.

Jo kolmen päivän jälkeen huomasin eron selkeästi. Nenän limakalvot tuntuvat terveemmiltä ja silmäluomeni ovat taas pehmeät. Voin jopa halutessani käyttää luomiväriä. Se jos mikä on minulle talven luksusta! Viime syksynä olin Berliinissä ilman Arctic Arbutin kapseleita, ja luomeni olivat välillä niin kuivat, että ne olivat haavoilla. Se oli todella kivuliasta.

Yritin myös tuolloin vaihtaa putsarin öljymäiseen, mutta öljy kirveli kuivilla luomillani valtavasti. Näinköhän on, etten selviä enää talvia ilman Arctic Arbutin kauneuskapseleita?

Arctic Arbutin kauneuskapselit tukevat ihon, silmien ja limakalvojen toimintaa ja hyvinvointia, ja päiväannokseen (1 kapseli aamuin illoin) on tiivistetty noin kaksi desilitraa marjoja, ja yksi ruokalusikallinen pakurirouhetta.

Noin paljon hyvää sisältäviä kapseleita popsii ihan mielellään vaikka jatkuvasti!

7

(6) Kommentit

 1. Mielenkiintoinen postaus!

  1. Kiitos Helli! Suosittelen testaamaan tuotteita jos kärsit talvikuivasta ihosta! 🙂

 2. Johanna says:

  Ihana tuo punainen ruusu! Sopii tuotteiden kanssa kauniisti. 🙂 Muistan jo viimeksi miettineeni ostaisinko noita kapseleita kun niistä kirjoitit. Ja kuinka ollakaan, muistin sen Hullujen päivien aikaan ja nappasin niitä sieltä testiin. Oli hyvä tarjous. 🙂

  1. Kiitos Johanna! 🙂 Hei huippua että löysit tuotteita testiin Hullareilta. 🙂 Itsekin huomasin ne katalogissa, ja olin merkannut kalenteriin muistutuksen että muistaisin hakea kapseleita jemmaan. En kuitenkaan ehtinyt Hullareille kuin ensimmäisenä päivänä, ja silloin tuotteet ei muistaakseni olleet alessa. Pöh!

 3. KATJASAVELA says:

  minua ei yhtään kiinnosta mitä vaatteita panit tänään tai viikko sitten päälle kun lähdit käyttämään koiraa kusella. MITEN JOKU VOI EDES MUISTAA TUOMMOSTA. ITE OLEN TOISPUOLIHALVAANTUNU JA KIRJOTAN TÄTÄKIN YHDELLÄ SORMELLA. KUITENKI MINUN ELÄMÄÄN MAHTUU ASIOITA JOTKA ON OIKEASTI TÄRKEITÄ. KATJA

  1. Hei Katja! Luulen, että 90% ihmisistä on kanssasi samaa mieltä. En usko, että pääsääntöisesti kovinkaan moni ihminen on kiinnostunut siitä, mitä toiset pukevat päälleen. Ja sellaiset ihmiset eivät lue tyyliblogeja, vaan käyttävät aikansa itselle oikeasti tärkeisiin ja arvokkaisiin asioihin. Sitten on se 10%, joita kiinnostaa vaatteet, hyvinvointi, meikkivinkit jne, ja heitä varten kirjoitan tätä blogia. Nuo asiat ilahduttavat myös minua, joten myös minä saan paljon iloa ja hauskuutta elämääni tätä blogia kirjoittamalla. Monien elämässä on paljon surullisia asioita, ja niille vastapainona on kiva puhua vaikkapa kauneuskapseleista. 🙂 Toivottavasti myös sinä löydät iloa elämääsi blogimaailmasta. Kaikkea hyvää sinulle Katja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.