Hempeästi talven juhliin

tunnetila: ilo

291016_08

Syksy on ollut jo tähän mennessä täynnä jos jonkinlaista gaalaa ja juhlavampaa tilaisuutta, ja kohta on vielä alkamassa vallaton pikkujoulukausi. Mitä ihmettä laittaa päälle talven juhliin?

Kävin ennen juhlasumaa muutamassa pr-toimistossa tutustumassa syksyn ja talven uusiin mallistoihin, ja ilokseni sain napata muutamia suosikkivaatteitani kuvauslainaan.

Juhlavaatteet mieletään helposti kalliiksi ja vain parin käyttökerran vaatteiksi. Juhlien jälkeen vaatteet jäävät usein roikkumaan henkariin, ja odottamaan seuraavaa juhlatilaisuutta. Kun tuo seuraava juhlatilaisuus sitten tulee, ei yhtäkkiä teekään enää mieli pukeutua samaan asuun kuin viimeksi. Sinne ne sataset sitten jäävät, roikkumaan vaatekaappiin.

291016_03

pusero ja housut Gina Tricot (kuvauslainassa), laukku Even&Odd*,
avokkaat Louboutin, korvikset ja sormus Pompom/Lillan Helsinki*

291016_02 291016_04291016_01

Poimin tämän postauksen asuun vaatteet Gina Tricotin tämän syksyn mallistosta.

Olkapäät ja selän paljastava hennon vaaleanpunainen kimalletoppi on syksyn juhlien ajankohtaisin vaate. Olkapäät paljastava pusero on tämän hetken suurin trendi, mutta silti toppi on kantajalleen armollinen. Vaikka olkapäät näkyvät, monien naisten ongelmakohta, käsivarret, ovat miellyttävästi peitossa hihojen alla.

Asun housut ovat kevyeen toppiin yhdistettynä juhlavat, mutta näyttävät täydellisiltä myös hieman arkisemmin, vaikkapa harmaan kashmirneuleen kanssa puettuna.

Housujen ulkosaumassa kulkevat satiiniraidat tuovat housuihin kivan yksityiskohdan, ja tarvittaessa myös vähän lisää juhlavuutta.

291016_11291016_06 291016_07291016_09

Topin hinta on parin kympin luokkaa ja housut saa alle neljällä kympillä. Juhla-asusta ei siis aina tarvitse pulittaa suuria summia.

Jos vielä sattuu omistamaan laadukkaat nahkakengät ja kivoja koruja, niin niillä on helppo saada myös edullisemmasta asusta hieman ylellisemmän näköinen.

Nämä vaatteet eivät myöskään jää pölyttymään vaatekaapin perälle. Toppi näyttää upealta kesällä päivittynyttä ihoa vasten, ja housut voi ottaa halutessaan ihan arkikäyttöön.

Mitäs tykkäätte asusta? Kelpaisiko asu myös Teille talven juhliin?

Kiitos kuvista Vilma

6

(4) Kommentit

  1. IHANA tuo toppi! <3

    1. Eikö olekin?! Ihastuin siihen itsekin. Ja livenä se on jotenkin vielä kauniimpi, kun näkee miten kevyt kangas liikkuu ja laskeutuu.

  2. Oot niin seesteisen ja kauniin näköinen näissä kuvissa, toppen! 🙂 Nähdäänkö huomenna Indidedaysin iltahommassa?

    1. Voi kiitos ihana Taru! <3 Kyllä, ID-kemuihin olisi tarkoitus tulla juhlimaan. Kiva nähdä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.