Ruusu rinnassa

tunnetila: hauskuus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime viikonloppuna tuli pitkästä aikaa vietettyä oikein kunnolla ystäväaikaa!

Koko lauantai meni blogityttöjen kanssa kuulumisia vaihdellessa ja juhliessa blogiportaali Indiedaysin järjestämän Bloggers’ Inspiration Day -päivätapahtuman, sekä illan Inspiration Blog Awards -gaalan merkeissä.

Indiedays on järkännyt vastaavia tilaisuuksia ja awardseja jo vuosia, ja iltatilaisuuksiin olen aika säännöllisesti osallistunutkin. Päivätilaisuuteen en ole koskaan aikaisemmin ehtinyt, mutta lauantaina tuli sekin tilanne korjattua.

anna_codorniu1OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko Marimekko, sukkikset Wolford,
laukku Massimo Dutti, nilkkurit Rizzo

OLYMPUS DIGITAL CAMERAanna_codorniu3 OLYMPUS DIGITAL CAMERAanna_codorniu2OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inspiration Dayssa oli mukana yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita tekemään yhteistyötä bloggaajien kanssa. Ehdottomasti kauneimman osaston oli laittanut pystyyn espanjalainen, cavastaan tunnettu Anna de Codorniu.

Osastolla sai cavan maistelun lisäksi tehdä itselleen kukkakoristeen, jolla sai koristaa hiuksensa tai asunsa haluamallaan tavalla. Omat floristin taitoni eivät ole ihan sieltä parhaimmasta päästä, joten nappasin rintaani floristin valmiiksi tekemän koristeen.

Olipa tyttömäinen fiilis valkoinen ruusu rinnassa!

Kuvat Nadja / Are You Feeling Fashionable

5

(6) Kommentit

 1. Oli ihana nähdä! <3

  1. Niin oli! Toivottavasti ensi kerralla ehditään istuskella hetki rauhassa ja rupatella enemmän. <3

 2. Tarja says:

  Onpas ihana tuo mekko! Ihailin jo instasta nekon mallia. On ehkä pakko hiukan googlailla ?

  Ja tuohan onkin hyvä idea eli miksipä ei voisi juhlaan koristautua elävillä kukkasilla! Näyttää kauniilta!

  1. Kiitos Tarja! Mekko on uusi, ja tykkään siitä tosi paljon! Mekko on nimeltään Biak, ja bongasin sen Marimekon YSMYistä mukavaan hintaan (muistaakseni 149€). Mekossa on vuori ja taskut, eli kaikki hyvän mekon ainekset on koossa. 😀 Olen yleensä aika huono käyttämään mekkoja, mutta tähän olen pukeutunut vähintään kerran viikossa sen hankkimisen jälkeen.

   1. Tarja says:

    Höh, miksi en hoksannut tuota Marin ysmyistä… Tilasin netistä yhden huivin (olipa yllätys…) ja bongailin mekkojakin kyllä, mutta jotenkin en nyt ollut terävänä, eikä tuota mekkoa enää Marimekon sivuilta edes löydy, pöh… :/ Todella kaunis malli! Kaula-aukko on nätti ja taskut on aina plussaa 🙂 Ehkäpä löydän hyvällä tuurilla tuon jostakin…

    1. No voi höh! Kiva kuitenkin että sait huivin. 😀 Mä tilasin tämän mekon verkkokaupasta heti aamulla kun tarjoukset tuli julki. Tilasin kaksi mekkoa, sillä en tiennyt kumpi koko on oikea. Palautin epäsopivan myöhemmin. Voi kunpa olisn tajunnut kysyä sinulta olisiko se ollut sinulle hyvä. 🙁 Toivotaan että näitä tulee vielä jonnekin myyntiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.