Kaunis päivetys myös talvella

tunnetila: oivallus

fame6

Miksi ylläpidän kaunista päivetystä vain kesällä? Miksi talvella pitää olla kuin kalkkilaivan kapteeni? Miksei myös talvella voisi nauttia kauniinsävyisestä ihosta?

Näitä asioita pohdin taannoin eräissä kekkereissä, joissa minusta yritettiin ottaa valokuvia juhlahumussa. Pimeä tila, muutamat spottivalot ja vitivalkoinen ihoni olivat yhdistelmänä katastrofi! Ihoni paloi jokaisessa kuvassa puhki, eikä edes ammattivalokuvaaja tuntunut millään saavan otettua minusta onnistuneesti valottunutta kuvaa.

Tuon tilaisuuden jälkeen olen laittanut jokaiseen juhlatilaisuuteen iholleni itseruskettavia tuotteita, ja nyt tuntuu, etten halua lopettaa itseruskettavien tuotteiden kanssa puuhastelua ollenkaan.

fame4

Tänä syksynä olen testannut itselleni täysin uusia rusketustuotteita, kovasti kehuttua For All My Eternity -tuoteperhettä. Englantilaisen, Briteissä useita palkintoja saaneen tuotemerkin valikoimaan kuuluu täydellinen setti ihonhoitotuotteita, joilla ihon voi pitää pehmeänä, hyvinvoivana ja päivettyneenä.

Sarjan itseruskettavista olen testannut kulttimaineessa paistattelevaa Tanning Mousse Gold Editionia*, jonka kerrotaan olevan itseruskettavien luksusvaihtoehto. Tuote sisältää perinteiseen FAMEn itseruskettavaan verrattuna lisättyjä antioksidantteja ja luonnollisia anti-aging ainesosia, kuten granaattiomenauutetta. Tuotteessa ei myöskään ole lisättyjä hajusteita.

Kokeilin tuotetta kerran, ja nauroin kokeilun jälkeen hysteerisenä varmaan vartin. En ole koskaan ollut niin ruskea! Talven valkaisemalle iholleni tuo tuote on totaalisesti liian tumma. Kesää odotellessa..

fame2

Toinen testaamistani FAMEn itseruskettavista on vakiinnuttanut paikkansa luottotuotteenani. Parissa tunnissa kauniin päivetyksen aikaansaava Fast Tan* on tuotteena huippu!

Tuote antaa iholle välittömästi kauniin pronssisen hehkun, ja se kehittyy kestäväksi päivetykseksi jopa tunnissa. Teen aina niin, että kuorin vartalon ihon suihkussa edellisenä iltana. Seuraavana aamuna suihkutan iholleni pikaruskettajaa ja annan sen vaikuttaa pari tuntia. Lopuksi käyn suihkussa ja suihkutan ylimääräisen aineen pois iholtani. Ja kas, näin olen valmis illan juhliin, ja olkapäät tai käsivarret paljastaviin asuihin!

FAMEn tuotevalikoimaan kuuluvat itseruskettavien tuotteiden lisäksi kiinteyttävät geelit, kuorintavoiteet ja suihkugeeli. Tuotteiden valmistuksessa käytetään laadukkaita luonnollisesti aktiivisia ainesosia ja orgaanisia öljyjä.

Esimerkiksi sarjan Sitruunaruoho, bergamotti & mandariini suihkugeeli * tuo tuoksumaailmaltaan niin vahvasti mieleen Thaimaan, että lotrasin purkin tyhjäksi hetkessä. Muita käytössäni olevia tuotteita ovat kuvissa näkyvät kuorintavoide* ja kiinteyttävä geeli*.

fame1

Pääsin tutustumaan paljon kehuttuun For All My Eternity -tuoteperheeseen kotimaisen aurinko- ja rusketustuotteiden verkkokaupan, Tanstore.fi:n kautta.

Jep, luitte oikein. Suomessa todella on verkkokauppa, joka on keskittynyt myymään pelkästään aurinko- ja rusketustuotteita. Konsepti kuulosti minusta ensin todella oudolta.

Kuten kaikki tiedämme, aurinko paistaa täällä pohjolassa vain pari kuukautta vuodessa. Lopun ajan vuodesta olemme verhoutuneet pitkiin hihoihin ja lahkeisiin, eikä tarvetta aurinkosuojalle ole.

Kuvissa puhki palaneen ihoni nähtyäni ymmärsin, että aurinkotuotteilla voi olla sittenkin markkina myös talvisimmilla säillä. Ainakin siis niillä itseruskettavilla tuotteilla.

Käytättekö Te itseruskettavia voiteita myös talvella, vai oletteko ilman purkkipäivetystä ympäri vuoden?

Ps. Tanstoresta saa myös toista itseruskettavalemppariani, Vita Liberataa.

7

(2) Kommentit

  1. Johanna says:

    Säännöllisin väliajoin yritän käyttää itseruskettavia, mutta jään aina niin laikukkaaksi että olen lopettanut kokeilut. 🙂 Onko vinkkejä miten voiteen levittäminen olisi helpointa?

    1. Levityshanska! Tuo on uusi salainen aseeni. Ja myönnän, että nilkoissa, niskassa ja kämmänselissä saattaa olla joskus pieniä laikkuja havattavissa, mutta pimeissä juklatiloissa niitä ei kukaan huomaa. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.