Samujilla New Yorkissa

tunnetila: ylpeys

samuji4

Samuji, yksi kotimaisista suosikkibrändeistäni, avasi viime viikolla uuden liikkeensä New Yorkiin. Piipahdimme liikkeen avajaisissa torstaina ennen illallista, ja onneksi ehdimme paikalle. Oli nimittäin hurjan kivaa nähdä uusi liike täynnä ihmisiä, jotka olivat selvästi kiinnostuneita suomalaisesta muodista ja suunnittelusta!

Samujin liike sijaitsee trendikkäällä NoLItan alueella, ja on ympäröitynä kymmenillä viehättävillä butiikeilla. Potentiaaliset asiakkaat pyörivät siis alueella jo valmiiksi, enää täytyisi houkutella asiakkaat tutustumaan liikkeen valikoimaan.

samuji3samuji5samuji6samuji2samuji1

Liikkeessä on tarjolla naistenmalliston lisäksi valikoima Samuji Koti -mallistoa. Uskon, että brändiin on helppo tutustua ja ihastua hieman edullisemman Koti -malliston kautta. Siksi onkin kiva, että liikkeestä löytyy vaatteiden lisäksi mm. kauniita ja laadukkaita pyyhkeitä ja muita pieniä viehättäviä esineitä kotiin.

Juuri tuotteiden laatu on se valtti, millä Samuji voi erottua kaupungin runsaasta tarjonnasta. Kuten mainitsin, tarkoituksenani oli löytää reissusta laadukas villakangastakki. Piipahdin muutamassa liikkeessä etsimässä takkia, mutta monen takin hinta-laatusuhde ei mielestäni oikein kohdannut. Takit maksoivat keskimäärin $600, mutta villakankaat tuntuivat koppuraisilta tai  takit olivat jo liikkeessä ihan ryppyisiä.

Toivotaan, että Samujin tuotteet lunastavat hinta-laatulupauksensa, ja että laatutietoiset newyorkilaiset löytävät brändin nyt viimeistään sen oman liikkeen kautta.

Jälleenmyyjiä Samujilla on entuudestaan Yhdysvalloissa jo nelisenkymmentä, mutta kokonaan oma liike heiltä on sieltä puuttunut. Ei puutu enää.

Onnea matkaan Samuji! Kaikkea hyvää New Yorkin valloitukseen!

Samuji
12 Prince Street
10012 New York, NY

7

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.