Rennot glamourlaineet helposti

tunnetila: hauskuus

*yhteistyössä Remington*

Kuinka tehdä hiuksiin juhlavat mutta rennot glamourlaineet? Sain kiharakysymyksiini apua kauneusalan ammattilaiselta, Mariela Sarkimalta.

Katso video ja poimi mukaasi vinkit, joilla sinäkin onnistut varmasti.

Tukka hyvin, kaikki hyvin! Nyt voi pikkujoulukausi alkaa!

10

(11) Kommentit

 1. Johanna says:

  IHANA!!!! <3 <3 Sä olet niin luotu kameran eteen! Tee ehdottomasti lisää videoita!

  1. Voi ihana Johanna, kiitos! <3 Videon teko oli yllättävän kivaa. Toivottavasti näitä pääsisi tekemään jatkossakin.

 2. miumau says:

  Heti piti tulla katsomaan, kun niin mainostit 🙂

  AWESOME – niin ihana <3 <3 Ei ole opit mennyt hukkaan – siis kameran edessäolon(kaan) opit! Ihan pro olet, ja tosi kuvauksellinen (no senhän on jo valokuvistakin nähty)! Mutta videolla siun silmäkulmapilke tulee niin paljon paremmin esiin! Lisää näitä!

  Hei, ja iso peukku myös Marielalle!

  1. Voi kiitos miumau! <3 Marielan kanssa oli kyllä kiva tehdä töitä. Jos saisi aina olla noin hyvässä tiimissä osaavan kuvaajan ja Marielan kanssa, niin näitä videoita voisi tehdä ihan liukuhihnalta. Mulla olisi kyllä todella paljon kyseltävää kauneudesta. 🙂

 3. koshka says:

  Ihanan iloa pursuva tuo aloituskuva! 🙂 Ja kiva video muutenkin! Ajankohtainen tää kihartamisaihe itsellenikin, kun hetken mielijohteesta päätin kampaajalla pätkäistä hiukset lyhyempään mittaan ja nyt onkin opeteltava laittamaan niitä vähän eri tavalla. Juuri hieman laineikkaina tykkään niistä kaikista eniten; heti on asteen elegantimpi olo 🙂

  1. Hahahaha, kiitos koshka! Meillä oli kyllä tosi kivaa Marielan kanssa. Ihana että se näkyi videosta. Video oli alun perin puolet pidempi, höpöteltiin niin paljon kaikkia hiusjuttuja, mutta sitten tehtiin siitä lyhyempi että ihmiset jaksavat katsoa sen. Ettei mennyt ”opetusvideo” ihan höpöttelyksi. 🙂

 4. HeidiV says:

  Jee, aivan mahtavaa! Lisää videoita, olet tosi luonteva kameran edessä ❤

  Toimiiko muuten lyhyissä hiuksissa?

  1. Kiitos Heidi ihana! <3 Nämä ohjeet toimii kaikissa hiuksissa. Kunnolla vaan muotoilutuotetta hiuksiin ja sit kihartamaan. Olen niin iloinen näistä vinkeistä mitä Marielalta sain!!

 5. Nina, vaikka sulle varmaan tulla ropisee kaikenlaisia tunnustuksia, niin täältä löytyy vielä blogitunnustus: https://palasuklaata.wordpress.com/2016/12/03/blogitunnustus/
  Sun blogisi kuuluu niihin esteettisiin ja herkkiin, kaunista välittäviin.

  1. Voi ihana Liisa, KIITOS! <3 Käyn heti kurkkaamassa blogissasi. Etukäteen jo punastuttaa. 🙂

 6. Nyt löydät vain linkin blogiisi, mutta tarkoitus on laventaa näitä tässä yläpuolella olevia yhden lauseen kiitoksia siihen linkin perään. Vielä en ehtinyt, sillä olen viimeiset pari viikkoa panikoinut viruksen kanssa, joka söi suurimman osan mun teksti- ja kuvatiedostoista ja yrittänyt saada ne takaisin erilaisilla ohjelmilla. Eipä ole vielä onnistunut. (Jos sulla olisi joku toimiva vinkki, niin ottaisin mielellään vastaan!!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.