Iltavilli

tunnetila: huvitus

balmuir1

Minun piti postata tänään, tai siis itse asiassa jo eilen, jostain ihan muusta, mutta pää on niin pehmeänä, etten ole pystynyt mihinkään.

Puskin viime viikolla läpi kolmet pikkujoulut (neljännet oli jo pakko jättää väliin) ja vietin juhlien päälle aktiivisen ystäväviikonlopun. Itsenäisyyspäivän herkullinen dinneri taas venähti tiistaina suunniteltua pidemmäksi, ja siitä johtuen olin eilen töissä vähillä yöunilla 11h.

Päässä humisee väsymyksestä jo siihen malliin, että vähän hirvittää miten työnteko loppuviikon aikana sujuu. En osaa oikein tehdä muuta kuin haaveilla ihanasta hotellisängystä, mankeloiduista lakanoista ja unelmanpehmeästä cashmirneuletakista. Onneksi sain kokea tuon kaiken viime viikonloppuna, kun yövyin ystäväni kanssa Hakaniemen Hilton Helsinki Strandissa.

balmuir2balmuir4 balmuir5 balmuir6 balmuir7

Pyysin ystävääni nappaamaan minusta muutaman eteerisen ja tyylikkään kuvan ylellisessä hotellihuoneessa kun päälläni oli maailman kaunein Balmuirin cashmirihanuus*.

Kuvausten alku meni ihan hyvin ja osasin hetken käyttäytyä edes jokseenkin leidimäisesti. Pienen poseeraushetken jälkeen koko eteerisyydentavoittelu alkoi tuntua niin tennäiseltä, että oli pakko pistää vähän ranttaliksi.

Sängyssä en kuitenkaan hyppinyt. Minulle on jo pienenä äiti opettanut, että sängyssä ei saa hyppiä, joten vielä tässäkään iässä en sitä tee. Äitiä kannattaa totella, mutta pieni väsymyksestä aiheutunut riehaantuminen on aina silloin tällöin sallittua.

Kiitos kuvista Emilia

7
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mari
  11/12/2016 at 11:17

  Tuo sama Balmuirin kashmiraamutakki on joululahjalistallani. Toivottavasti pukki tietää, että olen ollut tänä vuonna kilteistä kiltein! 😀

  • Reply
   Nina
   11/12/2016 at 18:09

   Oi, toivottavasti pukki kuulee toiveesi. Kannattaa kirjoitta pukille kirje. 😉

 • Reply
  Emilia
  11/12/2016 at 12:30

  Tuo Balmuirin aamutakki on kyllä upea! En vaan vieläkään oo päässyt yli siitä, että kyseessä on ”vain” aamutakki eikä varsinainen neuletakki (kuten ensin tuntikausia kuvittelin) ? Ja hei, eikös se ole vaan hyvä laittaa ranttaliksi! Onneksi et sentään alkanut tyynyllä mätkimään kuvaajaa ?

  • Reply
   Nina
   11/12/2016 at 18:08

   Heh, neuletakki on niin täydellinen, että sillä voinee mennä vaikka juhlaan! 🙂

   Kiitos kuvista, sinä ihana ystäväiseni! <3

   • Reply
    Emilia
    14/12/2016 at 14:45

    Puss! <3

    • Reply
     Nina
     14/12/2016 at 15:58

     Puss ittelles, ihana! <3

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.