99. itsenäisyyspäivä

tunnetila: ihastus

311016_03

Tänään on Suomen 99. itsenäisyyspäivä. Näinköhän tv:n ääreen kerääntyy taas illalla yli kaksi miljoonaa Linnan juhlien seuraajaa?

Linnan juhlien katsominen on itselleni rakas perinne. Viime vuosina on ollut ihana katsoa Linnan juhlia ja bongailla toinen toistaan kauniimpia asuja, joista iso osa alkaa olla jo suomalaisten suunnittelijoiden käsialaa.

Vielä kymmenen-viisitoista vuotta sitten tuntui, että Linnan juhlista nostettiin esille pääosin Pariisista tai Milanosta hankittuja iltapukuja. Muutama Jukka Rintalan luomus löytyi toki juhlakansan yltä.

Nykyään juhlissa nähdään asuja ja asusteita mm. Katri Niskaselta, Mert Otsamolta, Teemu Muurinmäeltä, G Tielta ja monilta muilta suomalaisilta suunnittelijoilta.

311016_09311016_05311016_10311016_01

Itsenäisyyspäivän ja suomalaisen suunnittelun kunniaksi julkaisen nyt muutaman asukuvan, joissa päälläni on Katri Niskasen suunnittelema Linn Long Dress. Villakankainen kietaisumekko on yksi lempivaatteistani Katri Niskasen tämän syksyn mallistosta.

Lainasin Katrilta syksyn blogigaaloihin kaksi asu, joista haalari pääsi käyttöön ensimmäisenä. Tämä mekko piti olla asuni Indiedaysin blogikemuissa, mutta lopulta minulla oli juhlassa päällä pitkähihainen valkoinen pusero.

Syy pitkiin hihoihin löytyy tästä kuvasta. Kuljen siis edelleen käsi kineesioteipillä teipattuna. Tuo hemmetin käsi ei taida parantua koskaan.

Onneksi nappasimme kuvat Katrin mekkokaunokaisesta teippausvapaalla viikolla. Mekko on niin kauniin juhlava, että se sopii hienosti itsenisyyspäivän yhteyteen.

311016_06311016_04311016_02 311016_07311016_08

Ensi vuonna onkin sitten todellinen juhlavuosi. Suomi täyttää 100 vuotta. Ihan huikea juttu!

Saisikohan sitä aikaiseksi järjestää kunnon itsenäisyyspäivän juhlat ensi vuonna? Täytynee kerätä hyvä porukka kasaan ja käynnistää juhlien suunnittelu jo nyt, vuosi ennen h-hetkeä. Vuodessa ehtii hioa kaikki yksityiskohdat kunnolla kasaan. Iltapuku noihin juhliin minulta taitaa jo löytyä.

Juhlavaa itsenäisyyspäivää Teille kaikille!

Kiitos kuvista Vilma

8

(2) Kommentit

  1. Johanna says:

    Ihanaa itsenäisyyspäivää, kaunotar! <3

    1. Voi kiitos samoin, ihanainen Johanna! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.