Tonttutytön terveiset

tunnetila: onni

Olen ollut viime aikoina todella stressaantunut. Olen nukkunut huonosti ja yöllä sängyssä unettomana pyöriessäni huomaan miettiväni koko ajan työasioita.

Ehdinkö tehdä sitä, tätä tai tuota ennen lomaa? Mikä ehtii valmistua, entä mikä jää kesken? Kuinka moneksi päiväksi joudun keskeyttämään suunnitellun lomani välipäivinä, ja ehdinkö lomailla lainkaan vuodenvaihteen jälkeen? Pystynkö rentoutumaan edes joulunpyhinä kun tiedän, että seuraavalla viikolla on paljon töitä tehtävänä?

Oloni on stressaantuneena suorastaan paskamainen. Nämä kuvat on kuitenkin niin täynnä rakkautta, että harvat kuvat on!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

pipo Balmuir*, huivi* ja villakangastakki H&M*,
huulipuna Lumene True Passion lip Color, sävy 8 Vanamo*

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun oikein stressaa ja tuntuu että maailma murjoo, on parasta laittaa päähän pehmoinen kashmirpipo, kietaista kaulaan jättimäinen, niin ikään kashmiria oleva huivi, ja vetäistä päälle niin suuri takki, että sen sisään mahtuisi kaksi Ninaa!

Rakastan jokaista noista turvallisen harmaista vaatteista, ja yhtälailla rakastan tuota Lumenen uutta huulipunaa. Tämä asu päälläni tunnen olevani turvassa ja hieman rauhallisempi. Edessä olevat kiireviikot tuntuvat inasen helpommilta kestää.

Ja niin, ne tonttutytön terveiset tulevat tässä: essence -meikkisetin voitti arvontaan osallistunut nimimerkki Tara. Onnea voittajalle! Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, ja ihanaa joulunalusviikkoa!

Kuvat: Ida / Ida365

7
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Iina / MouMou
  19/12/2016 at 09:22

  Näyttääpä raikkaalta tuo kokoharmaa! <3

  • Reply
   Nina
   19/12/2016 at 18:48

   Eikö?! Meinasin laittaa ensin tuon takin kanssa perinteisesti mustan pipon ja huivin, mutta sitten tulinkin toisiin aatoksiin ja tykkään kokoharmaasta älyttömästi. <3

 • Reply
  Tarja
  19/12/2016 at 09:59

  Ihana Nina! <3 Olet oikeassa: kashmir lohduttaa ihanasti stressissä 🙂
  Mutta onpas sinulla samanlainen olotila kuin itselläni tällä hetkellä. Elämässäni on ihan hirvittävästi stressitekijöitä tällä hetkellä. Työ ja sen jatkuminen on yksi niistä, minkä lisäksi on kaikkea muutakin pienempää ja isompaa. Heräsin aamulla klo 4, enkä saanut enää unta. Makasin ja murehdin kaikkia asioita. Enkä edes pysty pitämään juuri lomaa joulun aikana, koska lomapäiviä ei ole ns. tuhlattavaksi, vaan joutuu ajattelemaan jo kevättä ja lasten lomia. Palkatonkaan ei ole vaihtoehto. Koetan keräillä positiivisuutta ja uskoa siihen, että asiat järjestyvät. Ja kääriydyn siihen kashmiriin – onneksi on se Helsinki-huivi (/shaali /viltti) 😀 Onneksi sitä tässä iässä jo tietää, että jossakin kohtaa se stressi helpottaa – siihen saakka pitää vain koettaa etsiä keinoja, joilla saa pidettyä pään kasassa 🙂

  Lämpöistä joulun odotusta sinulle! <3 Koetetaan parhaamme mukaan höllätä ja levätä 🙂

  • Reply
   Nina
   19/12/2016 at 18:47

   Voi meitä stressaajia ja yöunien menettäjiä! 🙁 Onneksi meillä on kashmiria johon hautautua. 🙂

   Tänään sain onneksi yhden ison asian tehtyä (tosin siihen tulee muutoksia, eli homma jatkuu huomenna), mutta on ainakin yksi juttu nyt edes jotenkin valmis. Päivä kerrallaan ja lisää pehmeitä kerroksia päälle jos ei muu auta. 🙂 Ihania joulunaluspäiviä sinullekin Tarja! <3

 • Reply
  PS
  19/12/2016 at 14:27

  Ihanan muhkea kaulaliina. 🙂

  • Reply
   Nina
   19/12/2016 at 18:45

   Kiitti, eikö olekin?! Tämä on kooltaan suorastaan jättimäinen ja siihen on ihana hautautua. 🙂

 • Reply
  Tara
  22/12/2016 at 15:27

  Ihana asukokonaisuus!

  Iso kiitos essence-paketista. Tyttäreni tulee kyllä todella onnelliseksi siitä. Kerrankin oli tuuri kohdallaan 🙂
  Hyvää joulua!

  • Reply
   Nina
   22/12/2016 at 20:35

   Kiitos Tara! Hienoa kuulla että paketti ehti perille jouluksi. Hyvää joulua myös sinulle ja tyttärellesi!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.