Jättitakki paras takki

tunnetila: hauskuus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

pipo Balmuir*, takki, huivi ja laukku H&M*,
housut Samuji, kengät Rizzo

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä vielä kuvia uudesta suosikkitakistani. Takista, joka pelastaa minut stressiltä ja maailman pahuudelta.

Takki itsessään on täydellinen! Sen väri on kaunis, malli ihana ja vaikka takki on niin reilu että sen alla voi huomaamatta käyttää vaikka kevytuntuvatakkia tuomaan ekstralämpöä, se on silti tyylikäs.

Noin siis ajattelin kun näin takin rekillä ensimmäistä kertaa ja ihastuin siihen välittömästi. Kun sitten sain takin päälleni, olin tikahtua nauruun. Näytin ihan siltä, että olin taas kolmevuotias ja olin laittanut päälle isäni takin.

Miksi jotkut ihmiset näyttävät tyylikkäiltä ja huolitelluilta oversize-takeissa, mutta minä näytän joko kolmevuotiaalta tai saunatontulta? Häh?!

Kuvat: Ida / Ida365

11

(4) Kommentit

 1. Emilia says:

  Näytät ihanalta tuo takki päällä! <3

  1. Voi kiitos ihana Emilia! <3 Saunatonttu kiittää! 🙂

 2. Tarja says:

  Komppaan Emiliaa: näytät ihanalta! Näistä kuvista tuli niin hyvä mieli <3
  Ja tuo laukku: se on ihana! Mikä väri; kaikki laukkuni ovat mustia (olipa yllättävää) tai ruskeita, mutta siis tuollainen viininpunainenhan (vai marjapuuron värinen…) olisi vallan ihana ja käytännöllinen ja piristävä kaiken mustan ja harmaan kanssa, mitä vaatekaappini yleensä ottaen sisältää. Pitäneekö taas vähän "guuglata" 🙂

  1. Voi kiitos sinullekin Tarja! <3

   Laukku on kyllä ihana, ja tilava, ja siinä on näppärä pussukkakin sisällä. Kauniisti sopii harmaan kanssa kanervan (ehkä lähinnä..) värinen laukku. Olin juuri vinkkaamassa, että laukku on nyt -20% alessa, mutta hitsi, ei olekaan enää. Vielä eilen oli. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.