Rauhallista joulua

tunnetila: rentous

Hei ystävät! Vetäydyn nyt hetkeksi joululomalle blogistani ja lepuutan kättäni niin paljon kuin mahdollista.

Olen kuitenkin ajastanut ensi viikolle muutamia postauksia vanhan blogini puolelta. Neljä vuotta sitten vietin vuodenvaihteen Sri Lankassa. Yhä edelleen aina näin joulun lähestyessä saan paljon Sri Lanka-aiheisia kyselyitä ihmisiltä, jotka löytävät vanhat postaukseni verkon syövereistä.

Omat postaukseni ovat jo aika vanhoja, joten ajattelin, että julkaisen ne nyt uudestaan, ja jos Te olette käyneet Sri Lankassa viime aikoina, tai jos Teillä on antaa hyviä vinkkejä sinne matkustaville, olisi kiva, jos voisitte käydä lisäämässä omat vinkkinne kommenttiboksin puolelle.

Kokemukset, kommentit ja linkit oman bloginne Sri Lanka-aiheisiin kirjoituksiin ovat kaikki tervetulleita. Kootaan yhdessä hyvä infopaketti Sri Lankasta haaveileville reissaajille, ja muistellaan ja haaveillaan lämmöstä samalla itsekin!

Ihanaa, tunnelmallista, turvallista ja rauhallista joulua Teille kaikille! Olette tärkeitä!

7

(2) Kommentit

 1. pauliina says:

  hassu juttu mutta olen tuntenut melkein syyllisyyttä pitkän ja kiireisen syksyn ja talven aikana, kun en ole kommentoinut tänne niin ahkerasti kuin aikaisemmin. siksi olikin nyt pakko tulla ilmoittautumaan ja kertomaan, että täällä ollaan ja mukana pysytään vaikka on ollut (muka) niin kiire että ei ehdi edes kommentoimaan.
  tänään oli viimeinen työpäivä ennen kolmen päivän lomaa. ihanaa olisi viettää pidempi loma mutta töissä on niin kiire ja itselläni pitkään kestänyt stressi ja ahdistus, että tässä tilanteessa ei ole mahdollisuutta kunnon lomaan. mutta pikku hiljaa paniikki hellittää ja aion nauttia tulevasta joulusta ja unohtaa työasiat kokonaan kolmeksi päiväksi.
  toivotan Sinulle myös ihanaa ja ennen kaikkea rentouttavaa joulun aikaa! <3

  1. Voi pauliina, ihana viesti, kiitos! Tiedätkö, minulla on ollut sinua ikävä. Kiva siis että kommentoit. ☺️

   Minä pidän nyt lomaa 5 päivää, ensi viikolla olen töissä muutaman päivän, ja sitten taas vähän lomailen. Kyllä tulee niiiin tarpeeseen! Toivottavasti pääset stressistä ja ahdistuksesta eroon mahdollisimman pian.

   Liiassa stressissä ja kiireessä tulee tehtyä töissä virheitä, ja ne sitten vielä lisäävät stressiä. Nim. kokemusta on juuri tältä viikolta. ?

   Ihanaa ja rentouttavaa joulua sinulle pauliina!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.