Parannusta pakkasenkestoon

tunnetila: tyytyväisyys

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki Helly Hansen*, toppahousut äidin vanhat, pipo Balmuir,
huivi Balmuir*, rukkaset joulupukilta, kengät Sorel*

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myönnän. Olen todella huono ostamaan talvivaatteita. Luultavasti pysyisin sisällä tai paleltuisin kovilla pakkasilla, jollen olisi tehnyt viime vuosina blogiyhteistyötä Helly Hansenin kanssa.

Olen aina nuukaillut talvivaatteiden ostossa. On tuntunut turhalta laittaa 400€ talvitakkiin, kun satasella saa jo ihan kivan. Ihan kivan juu, mutta onko edullinen takki oikeasti lämmin?

Olen käyttänyt kuvissa näkyvää Helly Hansenin talvitakkia kahtena talvena, ja vaikka r-sana on aina ilmaisuna aika överi, sanon silti rakastavani sitä. Minulla ei ole koskaan ollut noin lämmintä vaatetta!

Puhun usein arjen luksuksesta ja arkisesta ylellisyydestä. Mikä voisi olla ylellisempää kuin se, ettei tarvitse palella? Helly Hansenin parka on jopa hieman liian lämmin näille alle parinkympin pakkasille, mutta voin rehellisesti sanoa nauttivani ulkoilusta tuo takki päällä täysin eri tavoin kuin ennen.

Kun ulkona ei tarvitse hytistä kylmissään, pysyvät jopa hartiat rentoina eikä turhia jännityksiä tule.

Tämän talven tavoitteena on unohtaa nuukailu ja suunnata toppahousuostoksille. Jos Helly on pitänyt huolta lämpimästä takistani, niin äitini ansiosta minulla on toppahousut. ”Eikö sinulla tyttö rukka ole edes toppahousuja?”, muistan äitini kysyneen, kun vuosia sitten olimme lähdössä joulun pakkasilla kävelylle.

Ja niin äiti kulta antoi tyttöraasulle vanhat toppahousunsa, ja niillä pöksyillä olen sinnitellyt jo useita vuosia.

Jos jotain olen Hellyn kanssa tehdystä yhteistyöstä oppinut niin sen, että kunnollisten talvivaatteiden hankinnassa ei kannata kitsastella. Nyt siis toppahousuostoksille, maksoi mitä maksoi! Tosin ainahan olisi kivempi löytää ne talven alennusmyynneistä…

Kuvat Ida / Ida365

7

(2) Kommentit

  1. Johanna says:

    Minä innostuin viime talvena Soreleista kun kirjoitit niistä muutamaan otteeseen. Ostos vähän kirpaisi, mutta talveni ovat pelastetut. Kiitos siis myös kenkävinkistä!

    1. Voi miten kiva kuulla! Sorelit ovat pelastaneet myös oman talvielämäni ja ulkoiluni. Todella hyvä investointi, joka kestää vuodesta toiseen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.