Negatiiviset ajatukset lumena ilmaan

tunnetila: onni

Paras tapa päästä negatiivisista ajatuksista on ehdottomasti ulkoilu, ja vielä aurinkoisessa säässä, jos mitenkään mahdollista.

Perjantaina oli mielettömän kaunis auringonpaiste, joten päätimme naapurissa asuvan Idan kanssa uhmata pakkasta ja lähteä ulkoilemaan.

Päälle aluskerrasto, sukat ja villasukat, polven yläpuolelle asti ulottuvat villaiset säärystimet, toppahousut, fleece, untuvatakki, Sorelit, kashmirpipo ja -kaulahuivi sekä paksut nahkarukkaset. Huppu vielä päähän ja kyllä tarkeni!

Aurinko paistoi todella lämpimästi ja uskokaa tai älkää, auringonpaisteessa oli välillä kuuma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sanokaa mitä sanotte, talven kestää kyllä, ja siitä voi jopa nauttia, kun pukeutuu oikein. Paljon hengittäviä ohuita kerroksia päällekäin ja tuulen pitävä päällikerros. Niillä pärjää pitkälle.

Kun ennen joulua kyselin, miten Te pärjäätte pimeän talven, moni Teistä vastasi ulkoilemalla. Ei auta muu kuin todeta, että kyllä Te olette harvinaisen fiksua porukkaa.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Kuvat Ida / Ida365

9
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mari
  08/01/2017 at 17:25

  Voi miten söpö olet! 🙂 Aurinkoiset pakkaspäivät on ihania! En tiedä uskotko, mutta en vaihtaisi niitä edes etelän lämpöön.

  • Reply
   Nina
   08/01/2017 at 21:22

   Heh, voi kiitos Mari! 🙂 Juuri nyt en mnäkään vaihtaisi kuluneita päiviä pois. Muutama mielettömän kaunis pakkaspäivä tekee talvesta täydellisen.

 • Reply
  Iina / MouMou
  08/01/2017 at 19:24

  Ooh, toi takki! <3

  • Reply
   Nina
   08/01/2017 at 21:21

   Kiitti Iina! Toi takki on silkkaa rakkautta! <3 Lämpimin ja pirtein ikinä!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.