Negatiiviset ajatukset lumena ilmaan

tunnetila: onni

Paras tapa päästä negatiivisista ajatuksista on ehdottomasti ulkoilu, ja vielä aurinkoisessa säässä, jos mitenkään mahdollista.

Perjantaina oli mielettömän kaunis auringonpaiste, joten päätimme naapurissa asuvan Idan kanssa uhmata pakkasta ja lähteä ulkoilemaan.

Päälle aluskerrasto, sukat ja villasukat, polven yläpuolelle asti ulottuvat villaiset säärystimet, toppahousut, fleece, untuvatakki, Sorelit, kashmirpipo ja -kaulahuivi sekä paksut nahkarukkaset. Huppu vielä päähän ja kyllä tarkeni!

Aurinko paistoi todella lämpimästi ja uskokaa tai älkää, auringonpaisteessa oli välillä kuuma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sanokaa mitä sanotte, talven kestää kyllä, ja siitä voi jopa nauttia, kun pukeutuu oikein. Paljon hengittäviä ohuita kerroksia päällekäin ja tuulen pitävä päällikerros. Niillä pärjää pitkälle.

Kun ennen joulua kyselin, miten Te pärjäätte pimeän talven, moni Teistä vastasi ulkoilemalla. Ei auta muu kuin todeta, että kyllä Te olette harvinaisen fiksua porukkaa.

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Kuvat Ida / Ida365

9

(4) Kommentit

  1. Mari says:

    Voi miten söpö olet! 🙂 Aurinkoiset pakkaspäivät on ihania! En tiedä uskotko, mutta en vaihtaisi niitä edes etelän lämpöön.

    1. Heh, voi kiitos Mari! 🙂 Juuri nyt en mnäkään vaihtaisi kuluneita päiviä pois. Muutama mielettömän kaunis pakkaspäivä tekee talvesta täydellisen.

  2. Ooh, toi takki! <3

    1. Kiitti Iina! Toi takki on silkkaa rakkautta! <3 Lämpimin ja pirtein ikinä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.