Kirppikselle sunnuntaina

tunnetila: jännitys

bloggaajakirppis

Tulevana sunnuntaina (29.1.) järjestetään blogikirppis uudella hyvinvointistudiolla Kalliossa, ja minä olen yksi myyntipöydän taakse tulevista bloggaajsta.

Focus on Favorites -blogia kirjoittava Salla perusti yhtiökumppaninsa kanssa Onneksinyt -onnellisuus- ja hyvinvointistudion Kallioon jokin aika sitten.

Onneksinyt -studio tarjoaa onnellisuutta ja hyvinvointia lisääviä palveluita, kuten ryhmätunnit (esim. uusi lempeä mutta tehokas liikuntalaji namsia), kurssit, teemaillat ja muut räätälöidyt hyvinvointipalvelut, lasten omia tunteja unohtamatta.

Tällä kertaa studio tarjoaa myös kirppiksen sunnuntaipäivän ratoksi.

En ole koskaan ollut myymässä ”virallisella” blogikirppiksellä, joten minua jännittää aikalailla! Eniten jännittää jos joku paikalle shoppailemaan tulevista tunnistaa minut. Tapaan niin harvoin blogini lukijoita, että menen aina ihan hämilleni ja muutun pöhköksi kun joku kertoo lukevansa blogiani.

Muita myyjiä kirppiksellä on Sallan ja minun lisäkseni MouMou -blogin Iina, Lilou’s Crushin Hertta, Secret Wardroben Anna-Maria, Tissarin Emmi, Ekströmin Reetta, Jo’s Secretin Johanna ja laurarosillan Laura.

Iik, nähdäänköhän me sunnuntaina?

Onneksinyt
Kolmas linja 32
klo 11-15 (jos tavaraa riittää)

7

(2) Kommentit

  1. Nähdään. 😉 <3

    1. No nyt alkoi jännittää! 😀 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.