Yhden koon onni

tunnetila: ihastus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen antanut nyt itselleni luvan innostua mekoista. Tarkemmin sanottuna mustista, 3/4-hihaisista, rennoista ja eri materiaaleista olevista mekoista.

Ajattelin, että hame- ja mekkoinnostukseni menee ohi yhtä nopeasti kun se alkoikin, mutta kun jossain vaiheessa käytin Marimekon Biak-mekkoa monena päivänä viikossa, ja hätäännyin aamuisin kun muistin mekon olevan pyykkikorissa, ymmärsin, että tarvitsen lisää mustia jokapaikan mekkoja.

Kun kiertelin syntymäpäivänäni lemppariliikkeitäni Helsingin keskustassa, törmäsin Katri Niskaselle juuri tulleeseen merinovillaiseen Mea-neuleeseen.

Yhden koon neule näytti henkarissa jättimäiseltä, mutta sen ihana merinovillainen materiaali sai minut sovittamaan vaatetta. Onneksi sovitin, neule/mekko/tunika on ihana!

neule Katri Niskanen, nahkahousut Jimmy Choo for H&M, kashmirhuivi H&M Premium*, ranteenlämmittimet M&S*, koru Lumoava*, laukku Olympus, kengät Dune London

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen sen verran lyhyt, että voin käyttää neuletta mekkona (kuten täällä), tai tunikamaisesti housujen kanssa kuten näissä kuvissa. Tykkään rennosta mutta siististä neuleesta todella paljon! Merinovillainen mekko on myös lämmin ja tuntuu päällä mukavalta.

Jos neuleesta täytyy jokin miinus keksiä, niin se on taskujen puute. Taskut tekevät aina ihanasta vaatteesta entistä täydellisemmän. Huomaan aina tähän neuleeseen pukeutuessani käsieni hakeutuvan mekon sivusaumoihin, turhaan.

Tämän neuleen lisäksi onnistuin löytämään vielä kolmannen, hieman erilaisen, mustan villakankaisen mekon talven alennusmyynneistä. Sekin on ihana!

Nyt ei auta kuin toivoa, että mekkoinnostukseni ei ihan hetkessä hiivu. Ja miksi hiipuisi, kun kaikki ostamani mekot ovat niin kauniita, että niihin tekee mieli pukeutua päivittäin? Helppo mekkopukeutuminen kunniaan!

Kuvat: Iina / MouMou

13

(2) Kommentit

  1. Tämä mekko on kyllä niin ihana!!! ei mulla muuta1 🙂

    1. Kiitti saara! Niin minustakin! Olin taas laittamassa sitä tänä aamuna päälle, mutta en voi oikeasti asua siinä koko aikaa. Päällä nyt siis se Marimekon mekko, joka aiheutti tämän mekkoihastuksen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.