Talvipäivän ulkoiluasu

tunnetila: ilo

Ihanaa, talvi on täällä taas! Tiedän, olen outo, mutta en voi muuta kuin hymyillä iloisena kun lunta sataa taivaan täydeltä.

Olin niin flunssainen koko alkuvuoden, että missasin kaikki talviliikuntalajit silloin kun ulkoilemaan olisi päässyt. Nyt flunssani on lähes kokonaan poissa ja haluan ottaa lumesta ja ulkoilumahdollisuuksista kaiken irti.

Flunssani kesti viitisen viikkoa ja luulin, etten pääse korva- ja kurkkukivusta koskaan eroon. Lopulta korvasäryn taltutti kortisonisuihke.

En ole aikaisemmin käyttänyt kortisonia missään muodossa, enkä halunnut nytkään ottaa kortisonikuuria tabletteina. Nenäsuihkeena kortisonikuuri ei kuulostanut niin pahalta, ja mikä parasta, se tuntuu oikeasti auttavan.

takki Uniqlo, toppahousut äidin vanhat, huivi Balmuir*,
rukkaset joulupukilta, kengät Sorel*, heijastin Aarikka*

Olen kuullut kortisonin sivuvaikutuksista jos jonkinlaista tarinaa. Vähän mietityttää ehtiikö kortisonin huonot ominaisuudet tulla esiin kuukauden kuurin aikana…

Juuri nyt en kuitenkaan halua miettiä mahdollisia sivuvaikutuksia, vaan haluan nauttia terveestä olosta ja siitä ihanasta tunteesta, kun henki kulkee eikä olo ole tukkoinen.

Edessä on vielä vapaa viikonloppu eikä mitään pakollista tekemistä. Pa-ras-ta! Ja hei, lainaisiko joku minulle viikonlopuksi suksia? Haluan hiihtämään!

Kuvat Iina / MouMou

4

(2) Kommentit

  1. Kylläpä talven neito näyttää hehkeältä! Ihanat ilmat on valon puolesta, vaikkakin ikuisena miuruttajana odotan kyllä kesää niiiiiiin kovin jo… Parin viikon päästä onneksi runsas viikko Italiassa, josko se kevät tulis sillä aikaa ?

    1. No mutta voi kiitos Saara! <3 Me ei tänä keväänä ehditä oikein minnekään reissuun... Laivalle lähden (taas!) ensi viikonloppuna, ja Tampereelle sitä seuraavana. Onneksi sentäin jotain pientä piristystä tiedossa. Ja tuo lumi kyllä piristää minua kovasti. Mikä tahansa on parempaa kuin Suomen nykyinen 8kk:n harmaus... 🙁 Ihanaa Italiaa, ja siskolle terveisiä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.