Kosmetiikan parhaat alelöydöt

tunnetila: tyytyväisyys

Olen varsinainen alehaukka kun kyse on vaatehankinnoista. Tänä keväänä olen kunnostautunut myös kivojen kosmetiikkalöytöjen kanssa.

Ajan saatossa olen huomannut, että Sokoksen alen loppurysäys on loistava paikka upeiden kosmetiikkalöytöjen tekemiseen. Lähes kaikki Chanelin tai Diorin meikkini olen löytänyt Sokokselta pilkkahintaan (-60%), ja tämän vuoksi käynkin aina alen viime metreillä luksusmeikkiostoksilla Sokkarilla.

Kuvissa näkyvä Chanelin puikkomainen Stylo Eyeshadow luomiväri (sävy 197 Vert Grisé), on helppoutensa vuoksi noussut yhdeksi meikkipussini suosikkituotteista. Puikko auki, värin sipaisu luomelle ja menoksi!

Luomivärin harmaan vihreä sävy on kaunis, ja sopii vihreisiin silmiini hyvin. En olisi uskonut, että näin klassinen sävy jää alennusmyynteihin. Usein aleostoksilla törmää vain monille liian räikeisiin tai hyvin erikoisiin myymättä jääneisiin shokkiväreihin. Alelaarien tarkka penkominen kannattaa kuitenkin lähes aina!

Toinen Chanel -löytöni on Stylo Yeux Waterproof -rajauskynä. Sävy tässä linerissa on pronssinen 918.

Tämä sävy on vaaleudessaan minulle hieman haastavampi, mutta olen käyttänyt rajausta juhlassa niin, että olen tehnyt muusta silmämeikistä tummemman, ja saanut tällä tuotteella valoa ja säihkettä katseeseen. Tykkään!

Paras kaikista tämän talven alelöydöistäni on kuitenkin Tallink Megastarin neitsytristeilyltä löytämäni Givenchyn Ange Ou Démon Le Secret Eau de Toilette.

Ostin vuosia sitten Tukholmasta lentokentältä itselleni Givenchyn tuoksusetin, jossa oli neljä ihanaa tuoksua. Suosikkini tuoksuista oli juuri tämä Ange Ou Démon, ja käytin pienen tuoksun loppuun hetkessä.

Megastarin neitsytristeilyllä kaksikerroksista (!) ostostaivasta ihmetellessäni törmäsin tarjoushyllyssä Ange Ou Demonin pakkaukseen, jossa oli normaalikokoinen (50ml) tuoksu, sekä juuri vastaava matkakokoinen tuoksu, jonka olin käyttänyt muutama vuosi sitten.

Pakkauksen hinnaksi oli merkitty 29,90€. Nappasin pakkauksen mukaani ja kävin kurkkaamassa, mitä pelkkä yksittäinen Ange Ou Démon tuoksu maksaa jo muutenkin edullisen Megastarin hyllyssä. Hinta 50ml pullolle oli 60,90€. Mitä ihmettä?!

Hymyilin koko matkan kassalle kuin Naantalin aurinko, ja iloisena nappasin ennen kassalle saapumista mukaani vielä muutaman piccolopullon Megastarin kastajaisia varten tehtyä shampanjaa. Tulipa kerrankin tehtyä täydelliset ostokset, shampanjaa ja uusi tuoksu, ja vielä älyttömän edullisesti!

5

(6) Kommentit

 1. pauliina says:

  huippulöytöjä!

  1. Voi kyllä pauliina! Toivottavasti olet tehnyt itsekin kivoja alelöytöjä! 🙂

 2. Toi Givenchy tuoksu on aivan ihana, joten loistava löytö! <3

  1. Eikö olekin?! Olin ihan varma, että tuoksusetissä oli väärä hinta. Jännitin koko ajan kassalla että kassa huomaa että hinta ei voi pitää paikkansa. 🙂 Onneksi hinta oli kuitenkin oikein.

 3. Tuollaisista löydöistä tulee niin hyvä olo!:)

  1. Niin tulee! Pienet asiat tekee hirmuisen iloiseksi! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.