Nordic Designers’ Pop Up vol. 3

tunnetila: ilo

*yhteistyössä Nordic Designers’ Pop Up*

Nordic Designers’ Pop Up on täällä taas!

Piipahdin eilen Itiksessä ND Pop Upin avajaisissa, ja yllätyin meiningistä iloisesti. Avajaishulinat olivat vielä iltapäivällä täydessä käynnissä ja ihmiset kantoivat kassalle ostoksia toisensa perään.

Kotimainen muoti ja muotoilu kiinnostavat ihmisiä selvästi. Hankintojen tekemisessä auttaa myös Nordic Designers’ Pop Upin konsepti, jossa yhteisen katon alle kasataan kymmeniä kotimaisia brändejä. Yhdellä pop up -piipahduksella pääsee kerralla tutustumaan monien suomalaisten brändien kevätuutuuksiin.

Mukana pop upissa on tällä kertaa seuraavat brändit:

Aarikka, Annie Eleanoora, Bombotti, Crea Iloa, HAKKI Design, Haldin, Iljana, Kaino, KARINA, KAUN, Kauneve, KIKS, Klo Design, Kude, Melli EcoDesign, MOIMOI, Mori Collective, MOSH Jewellery, Paja, PinjaPuu, Pöllöt, RIEMUpuoti, Saara Ruskola, Su, Tanna Design, Tauko, VIMMA, Viona Blu, Uhana Design ja YO ZEN.

Ulkona oli eilen niin sateista ja harmaata, että meinasin jättää Pop Upin avajaiset väliin. Liikkeen tarjonta oli kuitenkin niin ihanan värikästä ja inspiroivaa, että olin tosi iloinen että menin paikalle.

Imin itseeni väriterapiaa lähes kahden tunnin ajan kauniita vaatteita sovitellen ja ihastuttavia koruja mallaillen. Ihastuin tällä kertaa totaalisesti Uhana Designin musta-vihreään Green Leaves -uutuuskuosiin ja Paja Designin hopeisiin Kaste -koruihin (Kokoru).

Myös laadukkaat, paksusta nahasta valmistetut MOIMOI:n laukut ovat vieneet sydämeni. Beigestä, pussukkamaisesta Marlin -laukusta olen haaveillut jo pidempään. Marlin olisi täydellinen kesäkassi!

Pop Upissa on tällä kertaa paljon vaatteita myös lapsille. Normaalisti ohitan lastenvaaterekit luomatta niihin silmäystäkään. Nyt, pikkuinen kummityttö mielessäni, kiersin nuokin rekit innokkaana. Melli EcoDesignin Mellimaa -kuosi oli suloisin kaikista!

Olen aika varma, että palaan Nordic Designers’ Pop Upiin vielä muutaman kerran ostoksille. Mellimaa -kuosi jäi kummittelemaan kovasti, ja kaulassani jo käväissyt Kokorun koru (ja korvikset ja sormus…) taitaa kuulua minulle, vaikka eilen yritinkin olla järkevä ja jätin sen/ne ostamatta.

Onneksi Pop Up on auki toukokuun loppuun asti niin ehdin piipahtaa siellä vielä ainakin toistamiseen!

Nordic Designers’ Pop Up vol. 3
1.4. – 30.5.2017
Kauppakeskus Itis, 2.krs
ma-pe 10-21, la 10-19, su 12-18

3

(4) Kommentit

  1. koshka says:

    Kyllä täälläkin katse kiinnittyi juurikin tuohon Green Leaves -kuosiin: valloittava! Uhanan valikoimista ottaisin mieluusti myös Pisara-korvikset (useammassakin värissä); en vain ole pystynyt perustelemaan itselleni jälleen uuden korvakoruparin hankintaa, kun omistan tälläkin hetkellä parit vastaavat koivuvaneriset ihanuudet:) Mutta joo, ihanan värikkäältä näytti valikoima tuolla pop upissa; kai se on tämä kevät kun alkaa niin sanotusti värinäkö palailemaan ja mustavalkoisen kauden jälkeen kelpaa jo muutkin sävyt 😀

    1. Olen tykännyt aina Uhanan kirjavista kuoseista, mutta kun en osaa käyttää räikeitä kuoseja, niin en vaan osaa. Nyt tämä, maltillinen musta-vihreä, iski niin kovaa, että yksi silkkisekoitepusero lähti mukaani. Jännittää uskallanko ottaa sen käyttöön. 🙂

  2. Kiitos muistutuksesta, täytyykin käydä urkkimassa!

    1. Suosittelen! Oli taas tosi inspiroivaa käydä kurkkaamassa mitä suunnittelurintamalle kuuluu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.