Mekko muovipulloista ja oma mekkolemppari

tunnetila: ihastus

On taas se aika vuodesta, kun H&M julkaisee uuden Conscious Exclusive -mallistonsa. Tykkään yleensä joka vuosi tästä H&M:n kestävän kehityksen mallistosta, eikä tämäkään vuosi tee poikkeusta.

Tänä vuonna malliston vaatteet on tehty entistä kestävämmistä materiaaleista. Yksi materiaaliuutuuksista on BIONIC® – rantojen muovijätteistä valmistettu polyesteri. Muovijätteestä valmistettu mekkokaunotar sopii mihin tahansa juhlaan, ja saa kantajalleen hyvän mielen ei ainoastaan asun kauneuden, vaan myös siihen liittyvän ekoteon vuoksi.

Malliston asusteisiin kuuluvat mm. verkkolaukku, joka on niin ikään valmistettu kokonaan kierrätetystä rantajätteestä, sekä kierrätetystä lasista ja muovista valmistetut näyttävät korvikset.

Huomenna myyntiin tulevassa mallistossa on kaksi juttua, jotka miellyttivät minua erityisesti. Toinen on superkaunis valkoinen, luomupuuvillasta ja silkistä valmistettu röyhelöpusero, ja toinen on tämä postauksen lähes jokaisessa kuvassa esiintyvä kierrätetystä polyesterista valmistettu mekko. Niin ihana!

Ainoastaan mekon hinta (199€) saattaa olla esteenä tulevalle yhteiselollemme. Maksoin mukisematta H&M Studio SS17 -malliston hameesta 99€, mutta tuo hame on 100% silkkiä, ja sitä voi käyttää hameena tai mekkona, ja ihan ympäri vuoden.

Vaikka juhlavaate on aina juhlavaate, niin silti en taida raaskia maksaa kahta sataa euroa harvoin käytettävästä mekosta, oli se sitten kierrätettyä polyesteria tai ei. Mutta niin kaunis tuo mekko on, että pakkohan sitä on yrittää päästä sovittamaan…

Nyt lanseerattavaan H&M Conscious Exclusive -mallistoon kuuluu myös miesten ja lasten vaatteita, sekä täysin uutena tuotteena kolme ekologista tuoksuöljyä.

Naisten mallisto, tuoksut ja lasten mallisto on saatavilla Helsingin Aleksanterinkadun H&M-myymälässä sekä hm.comissa huomenna, eli 20. huhtikuuta. Miesten mallisto löytyy vain verkosta.

Ja ei kun ostoksille!

Kuvat minusta: Reetta / Life is beautiful

5

(12) Kommentit

 1. Tarja says:

  Itsekin usein mietin sitä, että raaskiiko juhlavaatteesta maksaa kovin paljoa, kun se on niin harvoin päällä, mutta rehellisesti sanottuna: onhan tuo mekko aivan äärimmäisen kaunis! Kyllä sinun on aivan pakko sitä käydä sovittamassa – jotenkin tuo värikin näyttää niin sinulle sopivalta! Ja jos se on täydellinen, niin ei kun omaksi: kyllä naisella pitää olla kaapissa kauniita juhlamekkoja! Mietipä sitä hermojen säästämistä, kun seuraavat juhlat ovat edessä ja mekko jo kaapissa valmiina 🙂

  PS: sulla on kyllä ihanan haaveileva ilme tuossa kuvassa, jossa pidät mekkoa edessäsi <3

  1. Kiitos Tarja rohkaisusta! 🙂 En tiedä mikä tuossa värissä on alkanut minua viime aikoina niin kiehtoa. Mekko sopisi ihan täydellisesti sen viininpunaisen nahkatakkini pariksi… 😉 Hmm, voi ei! Mutta pakko kyllä huomenna testata jos saan mekon käsiini.

 2. Laitat sitten sovituskuvan myös! Googlailin tuota mekkoa joskus ja löysinkin kuvan jonkun julkkiksen päällä. En tiedä josko ei ollut kantajalleen ihan istuva, mutta jotenkin näyttää tuossa henkarilla roikkuessaan kauniimmalta?.

  1. Jos ehdin saada mekon huomenna käsiini eikä sitä myydä heti loppuun, niin otan vanhan kunnon sovituskoppikuvan sinua varten Saara. 🙂

   1. Jes, hyvä NIna! Tuli muuten mieleeni että kuinka nätisti mekon kanssa voisi käydä se sinun viininpunainen nahkarotsisi?? Vai riitelisivätköhän sävyt, hmmmm… Ois aika rokki yhdistelmä 🙂

    1. Saara, lue mun kommenttini yllä Tarjalle. 😀 Great minds think alike! 😀 😀

     1. says:

      Hahahha, en kestä???!

     2. says:

      😀 <3

 3. Ihmettelen vähän tota mekon hintaa. Mulla on kierrätettävistä muovipulloista tehty petari sängyssä (on muuten ihan paras!) ja se maksoi vähemmän kuin toi mekko. 😀

  1. Kävin tänään sovittamassa mekkoa ja se oli kyllä ihana, mutta onneksi ei ihan niin täydellinen että se olisi ollut pakko saada. Mutta hinta oli kyllä edelleen mielestäni vähän liian kallis. Mutta ooh, tuo sinun petarisi kuulostaa mahtavalta!

 4. Ellu says:

  Onpa upea! En minäkään millään haluaisi maksaa 200 euroa juhlamekosta, mutta toisaalta jos kaapissa olisi yksi täydellinen juhlamekko niin ikinä ei tarvitsisi miettiä mitä juhliin laittaisi ylleen. Yksi juhlava mekko muuntuisi moneen juhlaan asustamalla sen aina hiukan eri tavalla.

  1. Oikeassa olet sen täydellisen juhlamekon omistamisesta! Tosin siinä voi käydä niin, että tuo täydellinen juhlamekko käy pieneksi… 😉 Nim. kokemusta on 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.