Vuorokausi Tampereella

tunnetila: ilo

Vietin viikonloppuna vähän yli vuorokauden Tampereella. Ai että! Oli kyllä ihan paras reissu!

Vaikka olin kaupungissa vain 27 tuntia, ehdin silti tehdä kaiken mitä suunnittelin tekeväni. Kävin lauantaina keittolounaalla Bistro Naapurissa ja sunnuntailounaasta kävi Vohvelikahvilan kasvistäytteinen vohveli.

Kiertelin Finlaysonin alueella ja kävin Galleria Himmelblaussa katsomassa Katja Tukiaisen Dangerous Landscapes -näyttelyn. Piipahdin Finlaysonin tehtaanmyymälässä, ja siitä jatkoin Tallipihalle suloiseen Suklaapuotiin.

Päiväteen nautin viihtyisässä Kahvila Runossa. Herkuttelun jälkeen kiersin Tampereen vaateliikesuosikkejani ja lopulta maltoin mennä päikkäreille yhteen ihanimmista hotelleista mitä tiedän, Grand Hotel Tammeriin.

Päikkäreiden jälkeen valmistauduin illanviettoon vanhojen opiskelukavereideni kanssa. Emme olleet tavanneet tuolla porukalla viiteentoista vuoteen.

Ilta oli hulvattoman hauska! Olen niin iloinen, että olen saanut opiskella tuollaisen porukan kanssa. Tuntui että viime tapaamisestamme olisi kulunut aikaa vain hetki. Jutut oli ihan yhtä huonoja kuin 15 vuotta sitten ja me kaikki olimme edelleen samalla aaltopituudella. Ihan parasta!

Sunnuntaina nautiskelin rauhassa Tammerin runsaasta aamiaisesta ja tein aamupäiväkävelyn Tammerkosken aurinkoisella rannalla. Piipahdin myös Laukontorilla olleilla markkinoilla.

Kävelyni aikaan Helsingissä satoi kuulema rakeita. Huh, onneksi olin Tampereella!

Vaikka tällä kertaa ehdin tehdä kaiken suunnittelemani vähän yli vuorokaudessa, niin aina Tampereella käydessäni alan haaveilla vähän pidemmästä reissusta sinne.

Teatteri-ilta ja Ravintola Tillikan pyttipannu. Särkänniemi ja Sara Hildenin taidemuseo. Lenkkeily Pyynikin huikeassa maastossa ja Pyynikin näkötornin munkit. Pizzeria Napolin pizzat ja drinkit Cafe Europassa… Voi vitsit! Tulee ihan opiskeluajat mieleen! Ja jotenkin kummallisesti kaikkiin parhaisiin muistoihin liittyy aina ruoka…

Yhden yön reissu Tampereelle oli kyllä ihana piristys arkeen. Suosittelen lämpimästi!

7
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Tarja
  25/04/2017 at 09:51

  Kuulostipa ihanalta! 🙂 On pitänyt sanoa, että olet ollut viime postauksissa jotenkin erityisen nätti! Näytät hehkuvan.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!!

  • Reply
   Nina
   25/04/2017 at 11:00

   Sovittu! Olisipa niiiiiin kivaa viettää kahdestaan viikonloppu Tampereella! Voi vitsit! Saataiskohan sellainen onnistumaan…?

  • Reply
   Nina
   25/04/2017 at 11:02

   Voi kiitos Tarja! Hehkuvuuteeni on yksinkertainen selitys: uusi kännykkä, jonka selfiekamera on täydellinen!!! 😀 En käsitä miten se tekee noin kauniin lopputuloksen. Peilistä kun takaisin katsoo ihan erinäköinen tyyppi. 😀

   • Reply
    Tarja
    27/04/2017 at 09:52

    😀 😀 Mullekin samanlaisen kännykkä!!

    • Reply
     Nina
     27/04/2017 at 14:09

     Tämä on paras! Nostaa itsetuntoa kivasti kun näkee itsensä aina selfieissä noin kauniina. Täytyy sitten vaan muistaa vältellä peilejä, jotka palauttavat silmäpussit kasvokuviin… 😀

 • Reply
  miumau
  25/04/2017 at 10:09

  Hei, sitten kun aiot tehdä noi kaikki jutut (Teatteri-ilta ja Ravintola Tillikan pyttipannu. Särkänniemi ja Sara Hildenin taidemuseo. Lenkkeily Pyynikin huikeassa maastossa ja Pyynikin näkötornin munkit. Pizzeria Napolin pizzat ja drinkit Cafe Europassa….), tai ees osan niistä, niin pyydä minut mukaan 🙂

 • Reply
  Leenu
  26/04/2017 at 17:35

  Kuulosti täydelliseltä, Tampere <3 Olis ihan kiva kuulla mitkä on sun suosikkikauppoja Tampereella, tuntuu että siellä käydessä kiertää aina ne samat. Jospa löytyisi itellekin uusia suosikkeja 🙂

  • Reply
   Nina
   27/04/2017 at 14:36

   Tampere on kyllä <3! Omia lempparikauppojani Tampereella on vaate- ja sisustuskompleksi Naapuri (jossa söin myös lounaan), uusiutunut Stocka (nykyään tosi kiva valikoima naistenvaatteita), Cotton, Super Mukava, Sokoksen meikkiosasto josta teen tosi usein hyviä löytöjä (usein löydöt Tampereella Helsingin Sokosta parempia) ja uusimpana butiikkitulokkaana INCH. Nuo tulivat nyt ensimmäisenä mieleen.

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.