Inspiroitumassa

tunnetila: tykkäys

Tällä viikolla vietetään PR-toimistojen pressipäiviä. Muutamalle päivälle on tarjolla niin paljon tapahtumia, että on mahdotonta ehtiä kaikkialle. Eilen ehdin käydä vain yhdessä paikassa, mutta joskus yksikin toimisto voi olla tarpeeksi.

Piipahdin työpäivän jälkeen viestintätoimisto Republicin showroomilla ja inspiroiduin siellä enemmän kuin missään vähään aikaan. Showroomilla oli esillä brändien syysuutuuksia, ja brändit tarjosivat parastaan.

Tykkään aina kotimaisen MOIMOIn klassisen trendikkäistä nahkalaukuista, ja laajentunut mallisto näytti hyvin yhtenäiseltä ja tyylikkäältä. Uutuuslaukkujen mallit ja värit täydensivät vanhaa MOIMOI -mallistoa täydellisesti.

Niin ikään kotimainen LiLLE tarjosi nyt eheimmän mallistonsa koskaan. Olisin voinut pistää vaatekaappiini kerralla uusiksi malliston vaatteilla!

Tykkäsin paljon myös valkoisista Crocsin tennareista, ja musta-valko-hopeiset SIGGin alumiiniset juomapullot on ihan huikeita. Tyylikkäitä, ekologisia sekä turvallisia täyttää ja käyttää.

Bonuksena löysin Carolina Herreran syysmallistosta täysin omasta tyylistäni poikkeavat silmälasikehykset, joista innostuin tosi paljon.

Minulla on parit silmälasit, joita olen opetellut käyttämään hiljalleen. Pärjään muuten ilman laseja, mutta jos haluan vaikkapa lukea sängyssä pitkän päivän jälkeen, silmäni ovat jo niin väsyneet, että en jaksa tarkentaa katsettani kunnolla.

Olisi kiva hankkia uudet pokat. Ja vielä kivempi, jos ne olisivat täysin erilaiset mitä vanhat kehykseni ovat. Olen aina ajatellut, että vaaleaan ihooni täytyy olla tummat ja skarpit pokat. Nyt kuitenkin jostain syystä tykkäsin noista vaaleista, kullansävyisistä kehyksistä paljon.

Mitäs sanotte eilisen pressipäivän saldosta? Jaan nykyään harvoin blogssani kuvia tapahtumista joissa olen käynyt, mutta nyt tykkäsin näkemästäni niin paljon, että oli pakko raportoida heti tuoreeltaan parhaista paloista.

2

(10) Kommentit

 1. Johanna says:

  Noi lasit! <3 Tosi erilaiset, mutta mielettömän trendikkäät. Tykkään!

  1. Kiitos Johanna! En tiedä olenko nyt vain jonkun hetkellisen trensin uhri, mutta vaaleat kehykset tuntuu jotenkin tosi freeseiltä. Jos vielä ensi syksynä nämä miellyttävät, niin käyn kyllä etsimässä löydänkö näitä liikkeistä.

 2. Kauniit kehykset, naiselliset. Ja tuo bucket bag, ai että, ihana! Ostin juuri vastaavan vagabondin, mutta tuo pesee kyllä omani ?

  1. Kiitos Saara! Tuo laukku on kyllä upea! Jotenkin niin klassisen ja ylellisen näköinen etten ole ennen nähnyt. Pussukkamalliset laukut kun ovat usein vähän liian ”lötteröitä”. 🙂 Minulta on mennyt Vagabondin laukut täysin ohi. Täytynee käydä tutustumassa.

 3. Ellu says:

  On kyllä tyylikkään silmälasit! Vaikka sinulla on vaalea iho niin muuten piirteesi ovat tummat, joten mielestäni pokat sopisivat sinulle tosi hyvin. Ja ei vitsit! Tuo bucket bag <3

  1. Kiitos Ellu! Ehkä se on juuri nuo tummat piirteet, jotka saavat vaaleatkin kehykset näyttämään ihan hämmentävän toimivilta. Ja tuo laukku, ihana!!!

 4. Ellu says:

  PS. huomasin, että tuolla aiemmin joku oli kommentoinut myös tuota bucket bagia. En ollut lukenut muiden kommentteja äsken, kun laitoin omani. Olin melkein samoin sanoin kirjoittanut. Ei ollut tarkoitus 🙂 Mutta ihastuin tuohon laukkuun vaan niin tulisesti! Olen pitkään haaveillut täydellisestä bucket bagistä ja tuo yksilö voisi olla sellainen 🙂

  1. Voi Ellu, etkö sinä ole vieläkään löytänyt itsellesi sitä täydellistä bucket bagia?! Muistan että etsit sitä jo viime kesänä. Tuo MOIMOIn laukku on tosi tosi ihana! Yksi tyylikkäimmistä mitä olen nähnyt.

   Toinen bucket bag johon olen täysin hurmaantunut löytyy Lumilta. Itse haaveilen siitä vaaleana, koska musta pussukkamallinen laukku minulla jo on. https://lumiaccessories.com/product/klara-small-bucket-bag-black/

   Ja täältä löytyy isompi, vähän erilainen, mutta ihana!! https://lumiaccessories.com/product/verna-large-bucket-bag-black/

 5. Ellu says:

  En ole en 😀 Ostin yhdestä verkkokaupasta bucket bagin mutta se on liian pieni. Mulla on kaksi ongelmaa sen koon suhteen: kannan yleensä koko omaisuuttani mukana, joten pieni laukku ei toimi mulla (ei edes keskikokoinen 😉 ) Ja toinen syy on se, että olen niin pitkä, joten monet pienet laukut näyttävät minulla naurettavilta 🙂 En tiedä ajattelisiko muut niin, mutta minua se häiritsee. Tuo Lumin large Bucket bag näyttää ihan superupeelta! Eikä ole ihan järkyttävän hintainenkaan. Juuri nyt minulla on niin tiukka rahatilanne, etten voi edes ajatella ostaa tuota ihanuutta. Kesäkuussa tulee lomarahat, joten taidan pistää tuon linkin suosikkeihin, niin voin käydä kurkkaamassa onko sitä vielä sitten jäljellä. Vielä noista laukuista. Isojakin bucket bageja on tullut vastaan, mutta ne eivät ole nahkaa. Haluaisin nimenomaan nahkalaukun, mikä ei saisi maksaa mansikoita 🙂 Mutta tuo Lumin laukku… huokaus… Kiitos linkeistä muuten 🙂

  1. Ollos hyvä Ellu! Osasin linkata noihin välittömästi, sillä juuri viimeksi eilen kävin Lumin sivuilla ihastelemassa sitä vaaleaa pikkulaukkua. Se vaan on niin paksua ja laadukasta nahkaa, että se painaa jo tyhjänä aika paljon. Tuo isompi on kevyempi ja kaikin puolin varmasti sinulle parempi vaihtoehto. Lomarahoja odotellessa… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.