Tuulenpuuskaa odotellen

tunnetila: hauskuus

Sovittiin Idan kanssa vappuna asukuvatreffit. Päätin ottaa kuviin vappuasuani piristämään pari ilmapalloa. En ilmapalloja mukaan ottaessani arvannut, miten paljon ne lopulta ilahduttaisivatkaan kuvaussessiotamme. Ei nimittäin mennyt ihan putkeen tuo kuvittelemani ilmapallojen kanssa eteerisesti poseeraus.

Yleensä Helsingissä tuulee aina. Tällä kertaa tuulenpuuskaa ei kuulunut eikä näkynyt. Ilmapallot valuivat sinnikkäästä maata kohti, eivätkä nousseet ilmaan sitten millään.

Tuon kuvaussession saldona oli 160 epäonnistunutta kuvaa, ja nämä muutamat julkaisukelpoiset otokset, joissa näissäkin pidän palloja ilmassa.

Ensi vappuna haen kyllä jostain heliumilla täytetyn pallon, ja testaan ilmapalloposeerausta uudemman kerran. Mutta olipa meillä ainakin kuvatessa hauskaa. Se on tärkeintä!

silkkipusero Kenzo for H&M, housut Rosemunde, kynsilakka Sally Hansen*,
verkkosukkikset Lanvin for H&M, sandaalit Barundi

Kuvat Ida / Ida365

8

(4) Kommentit

 1. Hyvä mielen kuvia 🙂 Tykkään kovasti asusta, hauskanen yksityiskohta nuo verkkosukkikset! Vapun ilma oli ihan yhtä kummallinen kuin kevät muutenkin ´tähän mennessä, eilen onneksi sentään ei enää tullut lunta 😀

  1. Kiva että tykkäsit kuvista ja asusta Saara! Voiko olla enää säällittävämpää kuin pitää ilmapalloja ilmassa käsin?!?! 😀 😀 Eilinen sää oli kyllä täydellinen ja tänään myös. Törmäsin tänään työmatkalla kauniiseen sinisten pikkukukkien mereen. Oli ihana keväinen hetki auringossa! <3 Kyllä tämä (kai) tästä...

 2. 😀 Voi pallot! En olisi varmaan kiinnittänyt niiden masentuneisuuteen huomiota, jos et olisi asiasta maininnut, mutta nyt ne ovat tuplasti hauska yksityiskohta.

  Tää vappu oli muutenkin kummallisin about vuosisataan, joten ehkä se taika ulottui myös kuvauksiin. Upeat kuvat joka tapauksessa ja kaunis malli.

  1. Hah, masentuneet vappupallot! 😀 Vappu oli kyllä kummallinen räntäsateineen ja yhtäkkisine lämpöaaltoineen. Onneksi kaikki päättyi kuitenkin aurinkoon.

   Ja hei kiitos Hannele kivoista sanoistasi! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.