Paitapuseroiden aateliaa

tunnetila: ilo

Tätä postausta kirjoittaessani minulla on (ainakin) kaksi ilonaihetta. Toinen ilonaiheista on se, että ulkona oli eilen ihan liian lämmin ympäri vuoden käytössäni olevalle kevytuntuvatakille. Ulkona tuntui jo lähes kesältä!

Toinen ilonaihe on kuvissa näkyvä täydellinen valkoinen paitapusero.

Olen etsinyt juuri sitä oikeaa valkoista paitapuseroa jo varmaan kymmenen vuotta. Ette usko miten vaikeaa sellaisen löytäminen on! Naisten paidat on yleensä joko liian istuvia, liian lyhyitä, liian kapeita käsivarsista, liian pitkiä tai tehty vääränlaisesta materiaalista.

Monet testaamani miesten paidat olisivat olleet pituudeltaan sopivia, mutta hartioista roikkuvia ja hihat on aina ihan liian pitkät.


kevytuntsikka Uniqlo, paitapusero Andiata, farkut Primark,
laukku Massimo Dutti, kengät Repetto, korut Monica Vinader




Nyt löysin tuon monet vaatekriisini jo pelastaneen paidan Andiatan ensi syksyn valikoimasta. Kävin tutustumassa kuukausi sitten ennakkoon Andiatan A/W18 mallistoon, ja huh miten onnistunut kokonaisuus tuo mallisto onkaan! En malta odottaa että mallisto saapuu liikkeisiin.

Mallisto koostui upeista takkiklassikoista, kashmirneuleista, silkistä, maailman pehmeimmästä nahasta, kauniista talvisista sävyistä ja tyylikkäistä leikkauksista. Naisellista, mutta klassisen tyylikästä. Taattua Andiataa!

Ihastuin mallistossa eniten kauniiseen kipparintakkiin, kashmiriseen oloasuun ja tähän puuvillaiseen paitapuseroon.

Ja kuinka ollakaan, samalla kun kävin tutustumassa syksyn mallistoon, piipahdin Andiatan ystävämyynneissä. Uskomatonta mutta totta, ystävämyynnin mallikappalerekissä roikkui alehintaan tämä syksyn mallikappalepaita. Oli pakko ostaa se siltä seisomalta! Ihan mieletön tuuri!

Yritin etsiä mallikappaleista myös muita tuotteita joihin mallistokatselmuksessa ihastuin, mutta valitettavasti joudun odottamaan vielä muutaman kuukauden että nuo ihanuudet tulevat kauppoihin.

Onneksi tässä välissä on kesä, jota odotan ehkä jopa vielä innokkaammin!

 

Ps. Muistattehan osallistua tuoksuarvontaan!

Kuvat: Ida / Ida365

5

(2) Kommentit

  1. Mulla valkoinen kauluspaita myös ikuisuus etsinnässä! Omalla kohdallani haasteena on leveät hartiat, erittäin turhauttavaa… maaliskuussa Italian reissulla haaveilin että löytäisin paidan silkkisenä, comohan on kuuluisa silkistä. Eihän me sitten kuitenkaan mitään shoppailemaan ehditty, ens kerralla sitten?

    1. Mäkään en nykyään ehdi enää ulkomailla shoppailemaan! En käsitä mihin se aika aina menee. Mutta juu, valkoiset silkkipaidat on ihania! Minä käytän niitä puhki säännöllistä tahtia. 🙂 Samalla keikalla kun ostin tämän paidan Andiatan ystävämyynnistä, ostin sieltä myös uuden valkoisen silkkipaidan. Laatu tuntuu tosi hyvältä. Kannattaa siis kurkata Andiatan paitavalikoima. Ensi kerralla sitten lisää Comolta. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.