Yleistä jaarittelua

tunnetila: ilo

Arvatkaa mikä on kivaa? No se, että kun kysyin mistä haluatte blogissani lukea, kommenteissa mainittiin ”yleinen jaarittelu”.

Minulla on viime päivinä ollut blogille niin vähän aikaa (maailma täytyy taas saada valmiiksi ennen juhannusta kun kaikki (paitsi minä) jäävät silloin lomalle), että yleistä jaarittelua kummempaa kirjoitettavaa ei oikein ole.

Kiva siis kuulla, että kelpuutatte tällaiset jaarittelupostauksetkin ettekä suutu, jos kaikki tuottamani blogisisältö ei ole aina tarkkaan mietittyä ja jäsenneltyä.

Olen näiden blogivuosien aikana alkanut ajatella Teitä ystävinäni. Samanlaisina kuin ystävät, joiden kanssa vietän aikaa ihan ”livenä”.

Juttelenko minä ystäviäni tavatessani aina suunnitelmallisesti vain tiukkaa asiaa, vai meneekö jutustelu yleensä joutavan höpöttelyn puolelle? No menee! Ja usein niiden parhaiden kavereiden kanssa se ”oikea asia” saattaa unohtua nopeastikin.

Siksi ilahdun kun huomaan jaarittelevani välillä myös Teille puuta heinää. Ja vielä kivempaa on se, että Te ette pahastu siitä.

takki My Hailys*, pellava t-paita Majestic Filatures, housut Rosemunde,
kello Huawei (lainassa), koru SysterP*, aurinkolasit Triwa,
laukku Céline, espadrillot Selected

Toinen asia mikä lämmittää sydäntäni juuri nyt on se, kun pyysin teitä osallistumaan Lumenen Klassikko-tuotteiden arvontaan kommentoimalla blogiini mitä tahansa mukavaa.

Olen ilahtunut suuresti jokaisesta minulle kohdistetusta kommentista, mutta sekin vielä, että Te olette niin mahtavia ja huomaavaisia, että lähetätte kesätoivotukset kaikille blogini lukijoille? Miten Te voittekin olla noin kivoja?

Ystävät, mitä tekisinkään ilman Teitä? <3

Kuvat: Vilma

5
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tarja
  18/06/2017 at 09:51

  Nina, blogisi tunnetila on kyllä ihan kaikista paras koko blogistaniassa. Osaat kirjoittaa niin hyvin ja korrektisti ns. Hankalistakin asioista, ettei kenenkään tarvitse vetää sitä kuuluisaa palkokasvia kitusiinsa ? olet aito ja se välittyy meille lukijoille!
  Ihastuttavaa ja erityisesti stressitöntä sunnuntaita! ❤

  • Reply
   Nina
   20/06/2017 at 12:01

   Tarja <3 Olet kyllä kertakaikkisen ihana ihminen! Olen hirmuisen iloinen siitä, että olet joskus löytänyt tiesi blogiini. Jokainen kommenttisi on minulle kultaakin kalliimpi. Kiitos Tarja että olet! <3

   • Reply
    Tarja
    21/06/2017 at 09:16

    Nina <3 Tunne on molemminpuolinen: olen niin iloinen siitä, että blogisi joskus löysin! Olet monella tapaa tämän virtuaalituttavuuden perusteella ihan sielunsiskoni! Tekstisi ovat tuoneet elämääni niin paljon iloa jo vuosien ajan. Kiitos siis sinulle, että olet jaksanut pitää Tunnetilaa niin monta vuotta! Olet paras <3

    • Reply
     Nina
     21/06/2017 at 20:59

     Meissä Tarja todella tuntuu olevan niin paljon samaa, että välillä oikein naurattaa. 🙂 Sinäkin olet paras! Sekin meissä on yhteistä. Ollaan parhaita molemmat! 🙂 <3

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.