Juhannusneito

tunnetila: onni

Kas tässä, yleisön pyynnöstä lisää kuvia röyhelöhihaisesta mekostani!

Sekosin jotenkin Madridin reissullamme, ja tuossa flamencon ja maksimaalisten röyhelöiden kaupungissa marssin sovituskoppiin (jokaisessa vierailemassani liikkeessä) hirvittävän röyhelökasan kanssa.

Yllätyksekseni todella moni röyhelöpusero näytti päälläni kivalta (jep, auringon näkeminen pitkästä aikaa saattoi pehmentää kaalia jonkin verran), ja kaikista kaunein mekko/tunika/pusero löytyi espanjalaisen Mulayan kesämallistosta.

mekko Mulaya, housut Marimekko, laukku Massimo Dutti,
kello Huawei (lainassa), aurinkolasit Triwa, sandaalit Michael Kors

Mulaya oli minulle ihan uusi merkki, ja ihastuin brändin vaatteisiin todella.

Kävin Mulayan liikkeessä kolmesti sovituskopissa, sillä en jaksanut kerralla kantaa koppiin kaikkia vaatteita, joita halusin sovittaa. En myöskään mahtunut sovariin kaikkien vaatteiden kanssa yhdellä kertaa. Voitte siis kuvitella, miten sekosin liikkeen valikoimasta!

Eettistä tai kestävää Mulayan vaatetuotannon ei valitettavasti voi olettaa heidän hinnoillaan olevan. Tämäkin mekko on hyväntuntuista 100% puuvillaa ja sen hinta oli 14,99€ (tämä taisi olla liikkeen kalleimpia vaatteita).

Jos kuitenkin on muuten kulutustottumuksiltaan jokseenkin järkevä, ei mielestäni ole maailman loppu jos hankkii silloin tällöin jonkun trendikkään vaatteen vähän edullisemminkin.

Näiden röyhelöiden ja kesäisen kauniiden kuvien myötä toivotan Teille kaikille ihanaa juhannusta! Olkoon juhannuksenne täynnä aurinkoa, lämpöä, herkkuja, ystäviä, läheisyyttä ja iloa! Palataan linjoille taas ensi viikolla!

Kuvat: Ida / Ida365

8
Previous Story
Next Story

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Saara
  23/06/2017 at 13:27

  Hyvää juhannusta Nina?! Ihana edellinenkin kirjoituksesi, todella mukavaa että olet voinut paremmin ja osaat arvostaa sitä ja läheistesi hyvinvointia ?

  • Reply
   Nina
   26/06/2017 at 09:22

   Kiitos Saara kauniista sanoistasi! <3 Toivottavasti myös sinun juhannuksesi oli rento, kaunis ja ihana!

 • Reply
  pauliina
  24/06/2017 at 20:02

  rentouttavaa (ja nössöä! ) juhannusta! <3

  • Reply
   Nina
   26/06/2017 at 09:21

   Kiitos pauliina! <3 Toivottavasti oma juhannuksesi oli myös täynnä nössöilyä ja kiitollisuutta! Omani oli sitä kyllä taas suorastaan ylitsevuotavasti. 😀

 • Reply
  Ellu
  25/06/2017 at 10:55

  Todella kaunis pusero <3 Muutenkin ihanan kesäisiä kuvia!

  • Reply
   Nina
   26/06/2017 at 09:21

   Kiitos Ellu! Nyt vaan odotellaan niitä kesäsäitä, jolloin noin kesäistä puseroa voi käyttää… 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.