Hoitotuotesuosikit TOP5+1

tunnetila: tykkäys

Vihdoin, voi että VIHDOIN, pääsin toivomienne kauneuspostausten pariin!

Kuvasin yhtenä sunnuntaina aamusta iltaan kosmetiikkalemppareitani blogia varten, mutten ehtinyt koskaan käsittelemään noita kuvia. Nyt, ehkä kaksi kuukautta noista kuvauksista, osa kuvista on viimein tässä!

Kuvissa näkyy tällä hetkellä aktiivikäytössä olevia ihonhoitosuosikkejani, joista jokaisesta alla muutama sana.

Tämän hetken ehdoton ykköslempparini ihonhoidossa on Elizabeth Ardenin PRO Hydration Peel Pads* kuorintalaput. Laput sisältävät AHA-happoja, jotka kuorivat, kosteuttava, hoitavat ja heleyttävät kosteusköyhää ihoa.

Purkissa on 50 kpl kertakäyttöistä kuorintalappua, ja lappuja suositellaan käytettävän 2-4 kertaa viikossa. Omalla ihollani kuorintalaput kihelmöivät iholla niin paljon, etten ole uskaltanut käyttää niitä kuin kerran viikossa. Kerta viikossa kuitenkin riittää pitämään ihon heleänä ja kosteutettuna.

Pieni kihelmöinti on siis puhdistuksessa normaalia, mutta jos kihelmöinti tuntuu epämiellyttävältä, iho kannattaa huuhdella heti. Itse en huuhtele ihoa lainkaan, vaan rauhoitan kihelmöinnin laittamalla päälle viileää ja hoitavaa päivävoidetta.

Supertuote, ja näppärä ottaa muutama kuorintalappu myös matkalle mukaan.

Toinen ihonhoitolempparini on Madara Superseed Radiant Energy Kasvoöljy*. Tästä öljystä olen kirjoittanut aikaisemminkin, mutta kun tuote on ja pysyy lempparina, en halua ohittaa sitä tälläkään kertaa.

Öljyn sitruunainen, virkistävä ja energisoiva tuoksu on ollut jo pari vuotta aamujeni piristys. Öljy virkistää väsyneinä aamuina, ja se myös ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja pieniä juonteita.

Jos käytän öljyjä liikaa ne tukkivat ihoni helposti. Siksi käytän tätäkin tuotetta ihollani vain silloin tällöin. Aina niinä aamuina, kun tarvitsen nuutuneeseen ilmeeseeni ekstraboostausta.

Niinä aamuina, kun jätän Madaran öljypullon kaappiin, levitän kasvoilleni puhdistuksen jälkeen Lumenen heleyttävän ja kiinteyttävän tehohoidon Kuulas -sarjasta*. Tämä tuote minulla on siis käytössä päivittäin.

Käytän tällä hetkellä ihonhoidossa lähes koko Kuulas-sarjaa*, ja sarjan tuotteista tämä tehohoito taitaa olla lempparini. Kaikki tuotteet sisältävät kotimaista puolukkauutetta, ja ne kiinteyttävät ihoa ja saavat sen sävyltään tasaiseksi.

Yksi tämän kevään huippulöydöistäni on GamARden Misellivesi*. Sain sievään lasipulloon pakatun miselliveden testiin jo jonkin aikaa sitten, mutta vasta tänä keväänä olen tutustunut tarkemmin pullon sisältöön.

GamARden puhdistusvesi sopii erityisesti herkälle ja allergiselle iholle, kuten brändin muutkin tuotteet. Ranskalaisen luonnonkosmetiikkasarjan teho perustuu runsaasti rikkiä sisältävän Gamarde-les-Bains -mineraaliveden ja luomu-arganöljyn yhdistelmään.

Puhdistusvedessä tehoaineita ovat muun muassa aloe vera- sekä malvankukkauute, jotka rauhoittavat, kosteuttavat ja pehmentävät ihoa.

Olen käyttänyt ihon puhdistuksessa vähintään kymmenen vuotta erilaisia puhdistusvaahtoja ja öljyjä, mutta viime talvena ihoni kuivui puhdistusvaahdoista valtavasti. Testailin muutamaa putsarivaihtoehtoa, mutten ollut niistä mihinkään tyytyväinen. Lopulta nappasin testiin CamARden miselliveden, ja siihen loppui testailut. Tykkään putsarista kovasti!

Se täydellinen, ihmeitätekevä silmänympärysvoide on edelleen hakusessa, mutta juhlapäivien aamuina katsettani on viime aikoina virkistänyt Wonderstripes Instant Glow Hydrogel Eye Pads -naamiolaput*.

Naamiolaput häivyttävät silmänympärysiholta tummuutta ja turvotusta, etenkin jos säilytät niitä jääkaapissa ennen käyttöä.

Laitan laput tarvittaessa silmien alle heti herättyäni. Palaan laput silmien alla takaisin sänkyyn ja otan vartin ekstratirsat. Ihosta tulee vartissa virkistynyt ja sileämmän näköinen.

Naamiolappujen anti-age-vaikutteiset ainesosat sisältävät mm. antioksidanttista ja tulehduksia ehkäisevää ruiskukkauutetta, kosteuttavaa D-pantenolia ja rauhoittavaa taikapähkinää. (Taikapähkinä kuulostaa tuotteena ihanalta!)

Lappuja voi käyttää kerran-pari viikossa, mutta itse säästelen niitä juhlia varten.

Bonustuotteena mainittakoon Lumene Sisu Suojaava tehotiiviste*. Kun Lumene lanseerasi uuden Sisu-sarjan, ihastuin sarjaan päätä pahkaa. Ihan ensimmäisenä mieleen jäi tuotteiden suomalaisesta havupuumetsästä muistuttava tuoksu.

Ihastuin tuotteiden vahvaan tuoksuun, mutta samalla mietin, kyllästyykö siihen helposti jos tuoksua sivelee iholleen aamuin illoin.

Otin tuoteperheestä testiin kolme tuotetta: suojaavan tehotiivisteen, hoitavan kosteusvoiteen* (käytetään aamuin illoin), sekä suojaavan antioksidanttikasvosuihkeen*. Tykkäsin tuotteista käytössä tosi paljon.

Kasvosuihkeen vein töihin, sillä toimistomme muuttaessa monitoimitilaan (=avokonttori), ilma oli tilassa todella kuiva. Muita tuotteita käytin aamuin illoin parin kuukauden ajan.

Kahdessa kuukaudessa loppui kosteusvoidepurkki, ja tuo pari kuukautta oli minulle juuri sopivat aika käyttää tuotteita. Tykkäsin tuotteista, mutta kuten arvelin, tuotteiden voimakas tuoksu alkoi vähän kyllästyttää.

Talveen havupuinen tuoksu sopi ihanasti (tuli vähän jouluinen fiilis), mutta kun kevät koitti, vaihdoin mielelläni tuoteperheen tuoksultaan raikkaampaan, puolukkaiseen Kuulas-sarjaan.

Onneksi suojaava tehotiiviste kestää avattuna 12kk. Otan sen taas ensi talvena käyttöön, kun alan fiilistellä tulossa olevaa joulua.

Löytyikö omien suosikkituotteideni joukosta omia lemppareitanne, tai haluaisitteko suositella minulle jotain tuotetta mitä minun kannattaisi testata?

4

(6) Kommentit

 1. EA PRO:n kuorintalaput ja Gamarden misellivesi ovat myös mun lemppareita, samoin Lumenen heleyttävä ja kiinteyttävä tehohoito. 🙂

  1. Jee! Mutta en ihmettele, noi on nimittäin tosi hyviä tuotteita! 🙂

 2. Löytyy! Sisun tumma töhnä on puhdasta rakkautta! 🙂

  (Sitä punaisia ”helmiä” sisältävää törppöä taas en tajua. Miksi glitterkimalletta, MIKSI?!)

  1. Heh, glitterkimalle antaa mun mielestäni iholle vain kaunista hehkua, ei se jää meikkivoiteen alta kimaltelemaan. Kai… Tai sit kimallan joka päivä discopallon lailla, mutta ikänäköni estää minua huomaamasta omaa kimalteluani. 😀 Tuokin on erittäin mahdollista. 😀 😀

 3. Olipa kiva löytää blogisi, Instagramin puolelta tänne eksyin.
  Hyvältä kuulostavat erityisesti kuorintalaput ja silmänympärysnaamiolaput. Pitäisi melkein hankkia!
  Ostin aikaa sitten innoissani tuon Lumenen Kuulas-sarjan tehohoidon, mutta itselleni se ei sovi yhtään. Jos se toimisi, niin minäkin tykkäisin sen kuulaaksi ihon saamisesta mutta ei, se rullautuu tosi pahasti pois. Vaikka en muuta käyttäisi, niin päivän aikana se lähtee liikkeelle ja sitä löytyy hiuksista ja iholta läjinä. Ei vaan mun iholleni sovi.

  1. Moikka Heli, ja tervetuloa blogiini! Ihana kuulla että löysit tänne, ja että täällä on sinulle mielekästä seurattavaa. 🙂 Olin juuri reissussa monta viikkoa ilman kuorintalappuja (unohdin ne kotiin!!) ja nyt odotan huomista aamua että olen kotona ja pääsen pitkästä aikaa kuorimaan ihoni. Kyllä tulee taas laput tarpeeseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.