Silkkiä kotiovelle

tunnetila: ilo

Muistatteko, kun kerroin löytäneeni Hongkongista täy-del-li-sen vaatebrändin nimeltä Grana?

Törmäsin Fitting Room nimiseen vaateliikkeeseen matkamme viimeisenä päivänä, ja jo pieni silmäys liikkeeseen kertoi, että halusin ostaa sieltä kaiken.

Rekit olivat täynnä klassisia, laadukkaasta kiinalaisesta harjatusta silkistä, pellavasta, kashmirista ja puuvillasta valmistettuja mekkoja, paitapuseroita, housuja ja haalareita, ja tuotteiden hinnat olivat todella kohtuullisia.

Hihkuin onneani, kunnes myyjätär kertoi miksi liikkeen nimi oli Fitting Room. Liikkeessä oli esillä tuotteiden mallikappaleet. Vaatteet siis sovitettiin siellä, ja sen jälkeen ne tilattiin ompelijalta. Liikkeestä ei voinut ostaa mitään. Purskahdin lähes itkuun tuon kuullessani.

Kirjauduin heti matkan jälkeen verkossa Granan asiakkaaksi ja aloin haaveilla seuraavasta Honkkarin reissusta. Viikonloppuna sain heiltä kuitenkin viestin, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Grana toimittaa nykyään tuotteitaan myös Suomeen! Hurraa!!!! Ja postikulut on vaivaisen 10€, yli 85€:n tilauksesta ilmaiset.

Jos pidät laadukkaasta kiinalaisesta silkistä, tai kaipaat vaatekaappiisi muuten vain täydellisen klassisia mutta rentoja vaatteita, suosittelen ehdottomasti testaamaan Granaa. Kun kirjaudut uutena asiakkaana Granaan tästä linkistä, saat ensimmäisestä tilauksestasi 10% alennusta.

Voi tätä onnen päivää!

Kuvat: Grana

6

(11) Kommentit

 1. Johanna says:

  Ihania! Mutta harmi että nyt meni yksi syy matkustaa Hongkongiin… 😀

  1. Heh, onhan se niinkin! 😀 Mutta vaikka Honkkareihin tekee mieli aina, niin silti tämä saattaa olla hieman edullisempi shoppailuvaihtoehto. 🙂

 2. Hauskaa, että viimein sait näitä vaatteita

  1. Juu, eikö olekin Tuuli! Nyt ei tarvitse enää teitäkään nakittaa näitä roudaamaan maailman ääristä itselleni. 😀

 3. WHAT?!? Siis vaatteet ei ole yleensä mun heiniä, mutta nyt innostuin. Mähän rakastan silkkiä materiaalina ja kaikki mun lempparivaatteet ovat silkkiä. Saisi kerrankin myös itselleen täysin varmasti istuvan vaatteen tilatessa. <3

  1. Nuo vaatteet on ihania, ja heidän silkkinsä on ihanan paksua ja laadukasta! Mutta siis, tuolla ei valitettavasti voi teettää vaatteita omilla mitoilla, vaan vaatteet valitaan valmiina olevasta valikoimasta. Säästöä normaaliin vaatteenvalmistusketjuun tulee siinä, että heillä ei ole suuria varastoja tuotteita, vaan tuotteet valmistetaan sitä mukaa kun niitä tilataan. Siksi vaatteet ovat edullisempia, koska niistä puuttuu kokonaan varastointikulut ja turha hävikki. Tykkään Granan ekologisesta tavasta tuottaa vaatteita!

 4. pauliina says:

  tän blogin lukeminen käy kukkarolle! ei vaan, noilla hinnoilla lompakkokin tykkää. 😀
  täytyy ehdottomasti tutustua tarkemmin. vielä kun osaisi tilata oikeaa kokoa!

  1. Sori sori sori! 😀 Mutta tämä on taas niin hyvä diili, että on ihan pakko jakaa eikä vaan pimittää tietoa itsellä. 🙂 Kokojutuista voin sanoa sen, että minun silkkimekkoni on kokoa S. Mutta jos ei ole koosta ihan varma, niin kannattaa kallistua suurempaan. Paksu laskeutuva silkki on kaunista sopivana ja vähän reiluna, mutta liian pieni ei ole koskaan kiva. 😉

 5. […] ei liian kylmäkään. Tilasin tämän mekon itselleni kesällä, kun luin lempparinaapurini Ninan postauksen Hongkongissa bongaamastaan brändistä, joka oli tuolloin juuri aloittanut postitukset myös […]

 6. K says:

  Ooh! Hei mites tullit? Tulee ilmeisesti ihan normisti kun Euroopan ulkopuolelta tilaa?

  1. Tullit hoidetaan puolestasi, eli tuotteen päälle ei tule mitään ekstraa maksettavaksi. Lähes liian hyvää ollakseen totta! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.