Tuoksuihastuksia

tunnetila: ihastus

Voi kuulkaa, nyt olen löytänyt kaksi niin ihanaa tuoksua, että on pakko kertoa niistä teille heti!

Itse asiassa toinen tuoksuista on ollut markkinoilla jo jonkin aikaa, mutta olen ymmärtänyt sen upeuden vasta kesän vaihtuessa syksyyn.

Sain jo keväällä tutustuttavakseni Guerlainin uuden tuoksun Mon Guerlain*. Rakastan naisellisen ylellisiä Guerlainin tuotteita (yksi ylellisyyslemppareistani on Guerlainin Meteoriitit), ja odotin uudelta tuoksulta paljon. En kuitenkaan tarttunut siihen heti tuoksun saatuani. Arvatkaapa miksi?

Olen oikeasti vähän hassu, mutta tuoksu jäi kaappiin avaamattomana, sillä tuoksun mukana tulleesta tiedotteesta huomasin, että tuoksun keulakuvaksi oli valittu näyttelijätär Angelina Jolie. Olen aina kuulunut Team Jenniferiin, enkä pidä Angelina Joliesta lainkaan.

Katselin kauniina kimmeltävää pulloa kaapissa tämän tästä ja mieleni teki tuoksutella sitä. Lopulta totesin olevani aivan naurettava Jennifer-uskollisuuteni kanssa, ja avasin tuoksun.

Tuoksu tuntui siihen hetkeen liian mausteiselta ja makealta, mutta silti se kiehtoi minua kovasti. Mitä pidemmälle sateinen kesä eteni, ja mitä lähemmäs kirpeät syysaamut tulivat, sitä enemmän aloin pitää tuoksusta. Ja nyt, nyt olen jo ihan koukussa!

Tuoksu on syvä, makea ja hienostunut. Olen alkanut olla jo sitä mieltä, että tuossa pullossa, yhden upean korkin alla, on lähes 200 vuotiaan Guerlainin tuoksutalon paras tuoksuosaaminen.

Tuoksussa on mm. vaniljaa ja laventelia, ja niiden yhdistelmä on huumaava. Jos ei päivittäin, niin ainakin viikottain joku kehuu tuoksuani ja kysyy mikä se on. Tuoksua on luultu mm. Diptyquen tuoksuksi ja kieltämättä, myös minusta tuoksu edustaa hieman samanlaista maailmaa Diptyquen kanssa.

Toinen uusista tuoksusuosikeistani on viime viikolla Suomessa lanseerattu Emporio Armanin Because It’s You*.

Kun suloisen tuoksupullon avaa, ilmoille lehahtaa yksi kesän ihanimmista tuoksuista. Tuoksusta tulee mieleen tuoreet, vasta kerätyt mehukkaan pulleat vadelmat, jotka pääsevät pensaasta suoraan suuhun.

Vadelman lisäksi tuoksussa on nerolinia, vaniljaa, myskiä ja ruusutiivistettä. Tuoksu on hyvin luonnollinen ja puhdas, ja uskon sen sopivan kivasti nuorelle naiselle.

Näin keski-ikäisenä naisena löydän tuoksusta kuitenkin myös kaivattua syvyyttä ja sensuellisuutta, ja niinpä aion käyttää tuoksua pystypäin myös ihan itse.

Yhtä aikaa naisten Because It’s You -tuoksun kanssa lanseerattiin oma tuoksunsa miehelle, Stronger With You*. Sain lanseeraustilaisuudesta testiin myös tuon pullon, ja kas, mieheni, joka ei käytä tuoksuja, nappasi tuoksutuksen jälkeen kyseisen pullon kylppärihyllylleen.

Pidän tuosta miesten tuoksusta todella, joten ilahdun kovasti jos mieheni tuon tuoksun myötä alkaa opetella tuoksujen käyttöä.

Miesten Stronger With You -tuoksusta löytyvät savuinen vanilja, sokerikuorrutteinen kastanja, roseepippuri ja tällä hetkellä tuoksuissa hyvin trendikäs salvia. Tuoksu ei siis voi olla huono, eihän?

Oletteko jo ehtineet tuoksutella mitään näistä tuoksuista? Suosittelen!

4

(12) Kommentit

 1. Kiitti vinkeistä! Tulipas halu mennä tuoksuttelemaan ja testaamaan. Herkkänenäisenä ja migreenin pelkoisena olen hyvin tarkka tuoksuista, joita käytän, joten uuden hajuveden osto ei koskaan ole kohdallani heräteostos.
  Täällä myös Team Jenniferiin kuuluva 🙂

  1. Jee, Team Jennifer rulez! 😀 Mahtavaa löytää samanhenkisiä ihmisiä! 🙂

   Kannattaa käydä tuoksuttamassa näitä molempia. Ovat kyllä aika intensiivisiä tuoksuja molemmat, joten en uskalla luvata että eivät aiheuta migreeniä. Mutta ihania tuoksuja kyllä!

 2. koshka says:

  Ei ole nuo tuoksut nenälleni tuttuja, mutta pitikin oikeastaan vaan kommentoida tuota Team Jenniferiä – yläfemma tiimikaverille! Siis tottakai Jennifer:)))

  1. Jes jes jes, mahtavaa Koshka! <3 Siis TOTTAKAI Jennifer! Yläfemmat takas! 🙂

 3. Emporio Armani on todella ihana, Mon Guerlain oli itselle liian vahva. Se on sellainen tuoksu jonka haistaa itsessään koko päivän, vaikka kuinka vähän laittaisi ja itse en pysty sellaisia käyttämään, kun ajattelen niin, että jos minä itse haistan sen (yleensähän just oma nenä turtuu ensimmäisenä), että miten se pöllyää toisten ihmisten nenään. 😀

  1. Juuri tuota Mon Guerlainia ihmiset kehuvat, eli se todellakin taitaa olla aika pysyvä tuoksu. 🙂 Itse en kuitenkaan sitä enää aamun jälkeen (valitettavasti) haista. Toivottavasti kukaan ei saa käyttämistäni tuoksuista migreeniä tms. Se olisi kamalaa! 🙁

 4. pauliina says:

  vielä 1 team jenniferiläinen ilmoittutuu 😀

  1. Jeeeee! <3 Niin parasta että säkin pauliina olet Team Jenniferissä! Mä tiesin että teihin voi luottaa ihan kaikissa asioissa! 😀

 5. Merikukka says:

  Pikainen moi! En ole pitkään komentoinut ?, mutta luen kyllä kaikki juttusi. Kiitti tuoksuvinkeistä. Olen tosi nirso tuoksujen suhteen, sen takia en omistakaan kuin yhden tuoksun. Samalla kommentoin sun lomahametta ?. Mulla on sama vika, lomagarderoobi on tosi naisellinen. En ikinä käytä arkena hameita. Vaikka syksyllä olisi kiva pukea paksut sukkikset, hame ja saappaat.

  1. Hei jee Merikukka, kiva kuulla sinusta! <3 Käy tuoksuttamassa näitä tuoksuja. Voi olla, että jommasta kummasta tulee uusi suosikkisi. 🙂 Ja hei oikeasti, mikä meitä tuon pukeutumisen suhten vaivaa??? Minä onneksi innostuin viime talvena käyttämään mekkoja, ja ostinkin kolme lähes samanlaista mekkoa mustana. Saapa nähdä osaanko tänä talvena käyttää niitä, vai joutavatko kiertoon.... Toivottavasti tuntuu hyvältä olla taas mekoissa.

 6. Mulle tuo Mon Guerlain on ollut iltatuoksu, käytin sitä kesän aikana aina kun lähdin viihteelle 😀 Armanin tuoksu on sellainen, että sitä voi onneksi käyttää myös päivätuoksuna!

  1. Armani on kyllä ihana päivätuoksu. Minä tosin käytän myös Mon Guerlainia aina, aamusta iltaan. 🙂 Minulla on joskus ollut erikseen iltatuoksu, ja se on ollut todella syvä. Kuinkahan syvän tuoksun nyt tarvitsisin jotta käyttäisin sitä ainoastaan iltaisin? 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.