LILLE AW17

tunnetila: tykkäys

Ympäri maailman vietetään tällä hetkellä paikallisia muotiviikkoja. Olen itse Suomessa keskellä työkiireitä, ja  maailman muotiviikot jäävät väliin.

Esitellessäni Teille eilen muutaman kotimaisen brändin Nordic Designers’ Pop up shopin tiimoilta päätin, että Tunnetilassa vietetään nyt ihan omaa kotimaista muotiviikkoa!

Muutamia kotimaisia muotituulahduksia on siis tulossa esittelyyn tämän viikon aikana. Ensimmäisenä kotimaisista syksyn mallistoista esittelyyn pääsee helsinkiläinen naistenvaatemerkki LILLE.

LILLEn mallistot saavat inspiraationsa suomalaisesta saaristosta. Luonnon neutraalit sävyt ja aikojen saatossa muokkaantuneet kalliot ja maiseman muodot ihastuttavat kauneudellaan yhä uudelleen ja uudelleen.

Tähän pysyvyyteen ja ajattomaan kauneuteen pyritään myös LILLEn mallistoissa. Tuotteissa käytetyt, euroopassa valmistetut kankaat valitaan huolella ja kankaiden käyttöikä on pitkä.

Myös vaatteiden mallit kestävät aikaa ja pysyvät pitkään vaatekaapin peruspilareina. Tämä jos mikä tekee vaatteesta ekologisen. LILLEn motto onkin ”LILLE – Ikuisesti sinun”.

LILLEn syksy/talvi 2017 mallisto jatkaa LILLElle ominaisella ajattomalla linjalla. Värit ovat neutraaleja ja luonnonläheisiä, ja vaatteita voi yhdistellä keskenään loputtomasti.

Pääsin hypistelemään uutta mallistoa jo viime keväänä showroomilla, ja jo silloin ihastuin laadukkaisiin materiaaleihin ja vaatteiden taidokkaisiin leikkauksiin.

Olen päättänyt tänä talvena panostaa laadukkaan talvitakin hankintaan. Hankintalistallani aika korkealla on LILLEn AW17 -malliston takki (toiseksi alin kuva). Rento malli, laadukas ja ryhdikäs materiaali ja isot taskut. Takki olisi ihana muhkean kaulahuivin kanssa!

Poolokauluksisen mustan paksun neuleen (myös kuvissa yllä) mallikappale oli niin täydellinen, että näin sen heti tulevien talvieni turvavaatteena tästä hamaan tulevaisuuteen. Syksyinen neule ei ole vielä ilmestynyt Lillen verkkokauppaan, mutta odottaakaapa vain, täällä minä odotan klikkailusormi liipasimella ja tilaan omani heti kun neule sinne ilmestyy!

LILLEä myy:
LILLENn oma verkkokauppa ja 
Liike, Fredrinkinkatu 24, HKI

Kuvat: LILLE

7

(2) Kommentit

  1. Upeita vaatteita! Instassa näihin olen jo törmännytkin mutta nyt kolahti ja kovasti;)
    Tuo takki alkoi kyllä kutkuttelemaan minullakin!

    1. Nämä on todella kauniita! Ja materiaalit on laadukkaita, joten ovat todellisia vaatekaapin peruspilareita. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.