Hálo

tunnetila: tykkäys

Tunnetilan muotiviikko jatkuu! Tällä kertaa esittelyssä on ihka uusi, tänä keväänä lanseerattu suomalainen Hálo.

Mm. IVANA Helsingin taustajoukoista tutut suunnittelija Jukka Puljujärvi ja muotimarkkinoinnin ammattilainen Marta Valtovirta yhdistivät osaamisensa, ja tästä yhteistyöstä syntyi Hálo.

Puljujärvellä on juuret syvällä Pohjolassa, ja hän ammentaakin mallistoihin inspiraationsa Lapin luonnosta. Mallistossa on vaatteita, jotka muistuttavat meitä revontulista, yöttömän yön auringosta tai vaikkapa pimeän talven varjoista.

Hálon vaatteet ovat persoonallisia ja ajattomia, ja jo suunnitteluvaiheessa niiden on ajateltu olevan pitkäikäisiä investointeja, joita käytetään vuodesta toiseen.

Ekologisuutta ajattomuuden lisäksi brändille tuo se, että Hálo ei lanseeraa uutta mallistoa kahdesti vuodessa vaan kaikki sesongit on saatavilla ympäri vuoden.

Kun mallisto lanseerattiin keväällä, ihastuin vaatteiden omintakeiseen tyyliin. Brändi oli todella tunnistettava, eikä se muistuttanut mistään muusta kuin Hálosta itsestään. Tuo on tänä päivänä muotimaailmassa hatunnoston arvoinen saavutus!

Naiselliset ja tyttömäiset mekot olivat kuitenkin aika kaukana omasta tyylistäni, joten ehdin jo ajatella, että Hálon maailma ei kohtaisi omaani. Nyt kuitenkin kun valitsin kuvia tähän postaukseen Hálon verkkokaupasta, olin todella vaikuttunut.

Verkkokauppa oli pullollaan UPEITA juttuja! Täydellinen kynähame, herkkä pitkähihainen pusero pliseeratuin hihoin, kimono hengästyttävän upealla kuosilla (Hálo x Reidar Särestoniemi EXCLUSIVE collection), ja kaiken kauniin päälle vielä mielettömät takit syksyyn ja talveen. Aivan huikea kokonaisuus!

Onnea Hálo, Jukka ja Marta, toivon brändille pitkää ja menestyksekästä tulevaisuutta!

Háloa myy:
Hálon oma verkkokauppa ja 
useat vaateliikkeet ympäri Suomen

Kuvat: Hálo

 

7

(6) Kommentit

 1. Kiitos Nina! Aivan ihanasti kirjoitettu <3.

  1. Kiitos Marta itsellenne upeasta uudesta tuulahduksesta kotimaiseen vaateskeneen! You rock! 🙂

 2. eka kokonaisuus on ihan mielettömän kaunis <3

  1. Niin on!!!! Aivan mieletön! Oli pakko laittaa postaukseen myös toinen kuva samasta asusta, mutta valkoisena. Sekin on ihan täydellinen! Tuo kokonaisuus muuten sopisi sinulle Saara kauniisti koska olet niin hoikka, pitkäsäärinen ja upea!

   1. 😀 Hyvät alusmekot tekee ihmeitä hei, huomasin kun shoppasin maistraattiasuani varten ;). Alusvaatteet toki maksoivatkin sitten kolme kertaa enemmän kuin itse mekko, kääk! Mut kyllä tuo asu toimii sekä mustana, että valkoisena, aivan ihana <3. Tässä
    kun on välillä keskusteltu tuosta pukeutumisesta kotona vs. matkoilla, niin oliskos tuo asu mustana Suomessa käytettävä ja valkoisena sitten reissuilla?

    1. Hah! Hyvät alusmekot saattavat muuten toimia, mutta eivät tee sääristä pitkiä ja hoikkia. Trust me, yritetty on! 😀 😀 Mutta juu, oikeassa olet, valkoinen asu olisi upea lomakäyttöön (kun on vähän päivettynytkin), ja musta sitten kotimaassa juhlintaan. Mitä enemmän noita asuja katsoo, sitä enemmän tekee mieli sovittaa niitä päälle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.