Andiata AW17

tunnetila: ihastus

Tunnetilan muotiviikko jatkuu! Tällä kertaa kurkistetaan kotimaisen Andiatan syksyn ihanuuksiin.

Andiata juhli 30-vuotista taivaltaan viime vuonna, ja jo ikänsä puolesta brändiä voi kutsua kotimaisen muodin klassikoksi. Klassikoiksi ovat muodostuneet myös Andiatan vaatteet.

Sesongista toiseen Andiatan kantavina voimina ovat olleet tyylikkyys ja klassinen ajattomuus, mutta niiden rinnalle on viime aikoina tuotu myös rentoa leikkisyyttä. Tästä hyvänä esimerkkinä on pitkä juhlava leninki, joka Andiatan mallistokuvissa on yhdistetty rentoihin tennareihin.

Ylellisestä kashmirista on Andiatalla valmistettu viime sesonkeina siistien neuleiden lisäksi pumpulinpehmeitä housuja, jotka sopivat silkkipaidan ja jakun kanssa yhdistettynä toimistolle. Halutessaan kashmirpöksyjen kanssa voi myös pukea rennon neuleen, ja täydellinen arkiasu on valmis.

Juuri tällaista leikkisyyttä ja rentoa mukavuutta olen kaivannut Andiatalta, sillä aiemmin olen yhdistänyt Andiatan pelkästään business- ja juhlapukeutumiseen.

Olen jo aikaisemmin maininnut, että tänä talvena haluaisin panostaa siistin ja laadukkaan talvitakin hankintaan. Luulen, että kun takin hankinnan aika tulee, menen ensimmäisenä käymään Andiatalla.

Olen nähynyt yllä olevissa kuvissa esiintyviä tämän sesongin takkeja ensin Andiatan showroomilla ja sen jälkeen kuvissa, ja hetki hetkeltä olen ollut vakuuttuneempi siitä, että juuri tuossa osoitteessa majailee se laadukas unelmieni takki.

Viime viikolla olin mukana Andiatan ja Balmuirin järjestämässä muoti-illassa, jossa syksyn mallisto nähtiin catwalkilla. Olin oikeasti pökrätä ihastuksesta kun näin miten nuo vaatteet laskeutuivat mallien päällä, ja miten takkien paksut, mutta silti kevyet kankaat liikkuivat kehon liikkeiden mukaan.

Juuri noita ominaisuuksia takiltani haluan. Ainut juttu mikä vähän mietityttää, on takkien pituus. Näytöksen mallit olivat minua yli 20cm pidempiä, ja takit näyttivät olevan kuin tehtyjä heille.

Miltä nuo takit näyttävät, jos ne pukee päälleen vähän yli 160cm pitkä nainen? Muuttuuko takin malli liikaa, jos sitä joutuu lyhentämään kymmeniä senttejä? Sen näkee sitten, kun kipaisen Andiatalle takkiostoksille!

Miltä Andiatan syksy/talvi 2017 Teidän silmäänne näyttää?

Andiataa myy:
Andiatan verkkokauppa
Andiatan omat liikkeet Helsingissä ja Tampereella
sekä useat muut vaateliikkeet ympäri Suomen

Kuvat: Andiata

6

(12) Kommentit

 1. Virpi says:

  Tämä muotivikko on ihan huippuidea Nina! <3 Voi miten työkiireiden keskellä piristääkään tulla tänne nettikotiin inspiroitumaan ja ihailemaan kaunista syysmuotia (joka on niiiin mun juttu, toisin kuin kevät/kesä mallistot). Andiata on vielä yksi ihan lempimerkeistäni, ja voi noita takkeja!! ☺ Minulla tosin 164,5 senttisenä on sama pohdinta takkien kanssa, mutta pituus on kuitenkin harvemmin osoittautunut ongelmaksi. Enemmän haastetta minulla on rintavuuden ja leveiden hartioiden kanssa, ne kun eivät ole vastaa vyötärönympärystäni, niin jatkuvasti tippuu kokojen väliin. Onneksi tänä syksynä vyöt ovat jälleen trendikkäitä. 😀
  Tsemppiä viikkoon ja kaunista syksyä!

  1. Voi miten ihana kuulla tällaista palautetta! Kiitos KIITOS ihana Virpi! <3 Mietin nimittäin juuri eilen postauksia kirjoittaessani, että idea muotiviikosta taisi olla ihan pöhkö, ja että kun kukaan ei kommentoi, niin ei ihmisiä taida kiinnostaa. Päätin silti, että koska kotimainen muoti on minulle tärkeä juttu, vien silti, vaikka sitten vain omaksi ilokseni, Tunnetilan muotiviikon loppuun. Kiva siis kuulla, että myös joku muukin tykkää! 🙂

 2. Kiitos muotiviikosta minunkin puolestani Nina, Suomi fashion kunniaan! 🙂 Kipparitakki on mielettömän kaunis<3.

  1. Jee, ihana kuulla Saara että sinäkin tykkäät! Kotimainen muoti on ihan maailman huippuluokkaa, joten ylpeänä haluan muistuttaa upeista mallistoista muitakin. Tuo kipparitakki on <3!! Olen jo kerran sovittanut sitä... 😉 Korkkareiden kanssa sen pituus oli aika ok, mutta kun nykyään käytän niin paljon matalia kenkiä, niin täytyy sovittaa sitä vielä uudemman kerran vaikka lenkkareissa. Mutta juuri tuo kipparitakki on yksi niistä takeista, joiden hankintaa harkitsen vakavasti. 🙂

   1. Voisin niin kuvitella tuon kipparitakin sulla! Kokeile ihmeessä uusiksi matalien kenkien kanssa, lenkkaritkin sopis niin hyvin takin kanssa. Tai oikeastaan tuon takin voi nähdä todella monien eri kenkien kanssa, korkkarit, lenkkarit, saapikkaat tai vaikka maiharitkin! Ja hei, nyt on niin monen pituista takkia, että mieti rauhassa tarvitsisiko sitä edes lyhentää 🙂

    1. Tuo takki on kyllä tosi monipuolinen. Ja niin kaunis. Hmmm, en oikein muista millaisia kenkiä minulla on talveksi… Täytyy lukea viime talven postauksia jotta näkee. Onneksi on blogi josta voi tarkistaa kaikki asiat! Nizzassakin etsin ravintolavinkkejä omasta blogistani. 😀 Mutta juu, täytyy sovittaa takkia uudelleen ja miettiä pärjäisikö sitä lyhentämättä.

 3. Merja says:

  Hei Nina! Minä olen lukenut mielelläni muotiviikon juttuja, kiitos niistä! Olen nyt ihastunut tähän Andiatan super kauniiseen mekkoon (kolmas ja neljäs kuva ylhäältä) ja aion vaania sitä verkkokaupasta :). Tuo ruskea neule näyttää myös ihanalta. Yllättävää minulle, että Andiata näyttää näin kivalta :). Jatka vaan muotiviikkoa, mukavaa luettavaa niin kuin blogisi aina!

  1. Ihana kuulla Merja että myös sinä olet pitänyt muotiviikosta! Tuo mekko on kyllä niin kaunis! Sievät korot ja pieni käsilaukku, ja olet heti valmis juhlaan. Arkeen taas mekkoon voi yhdistää vaikka saappaat ja paksun neuletakin. Look on ihan erilainen, mutta superkaunis aina!

 4. Leena says:

  Täältäkin peukku muotiviikolle! Kyllä Suomessakin osataan 🙂 ja kiva kun tuot sitä esille, aina näitä ei valitettavasti muista kun jotain etsii.

  1. Kiitos Leena, kiva kuulla että sinäkin tykkäät! 🙂 Ja juuri tuo, muistuttaminen, on tässä tärkeä juttu. Iso osa blogeista tuuttaa näinä viikkoina paljon muotimatskua maailman muotiviikoilta. Minä ajattelin taistella sen saman ajan Suomi-muodin puolesta. Hurraa Suomi-muoti! <3

 5. I just shared your collection on our Facebook page … https://www.facebook.com/finnishfashion.net/ I find it very very nice! Good luck.

  1. Thanks Monica!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.