Arela

tunnetila: ihastus

Rento luksus. Siinä kaksi sanaa, jotka kuvailevat pukeutumismieltymystäni täysin.

Luksuksella en tarkoita välttämättä kallista hintaa, vaan vaatteen materiaalia, sen tuntua päällä tai vaikkapa vaatteen alkuperää. Jos ostosta tehdessä jää hyvä fiilis, myös se saa vaatteen tuntumaan erityiseltä.

Täydellistä rentoa luksusta minulle tarkoittaa kotimainen, alun perin iki-ihanista kashmireistaan tutuksi tullut Arela.

Vuonna 2006 perustettu Arela on perheyritys, jota pyörittävät nykyään äiti Maija ja hänen kaksi tytärtään, Anni ja Viivi. Arelan mallistot koostuvat kaudesta toiseen toinen toistaan ihanemmista kashmir- ja puuvillavaatteista sekä asusteista.

Hyvin pelkistetyt ja konstailemattomat mallit tekevät Arelasta ikisuosikkini. Heidän tuotteillaan saa vaatekaappiin koottua tyylikkään, päällä mukavan perustan, jota voi maustaa kausittain vaihtuvilla trendeillä.

Arela on tunnettu upeiden materiaaliensa lisäksi kauniista väripaletistaan. Minä taas olen tunnettu pukeutumisessani valkoinen-harmaa-musta-väriskaalasta, joten valitsin kuvat tähän postaukseen täysin omien mieltymysteni mukaan. Pahoitteluni kaikille värien ystäville!

Jos rento luksus on se sanapari, joka kuvaa parhaiten vaatemieltymyksiäni, niin harmaa kashmirneule on se vaate, joka on eniten minua. Voisin pukeutua harmaaseen neuleeseen 300 päivää vuodessa, enkä usko että kyllästyisin. Vaihtelisin vain neuleen mallia ja hyrisisin tyytyväisenä pehmoiseen kashmiriin kääriytyneenä.

Ihastuin vuosi sitten Arelan uuteen neulemalliin, Noelleen. Neuleita tuli silloin saataville kauniina lohenpunaisena ja sinisenä. Malli oli täydellinen, mutta noiden värien kanssa en oikein tullut sinuiksi vaikka kuinka yritin. Harmitti. Mutta kas, tänä syksynä Noellea saa kahdessa eri harmaan sävyssä ja mustana. Hurraa!

Tänä syksynä jo pelkästään kotimaisilla brändeillä on niin paljon upeita vaatteita, että lompakkoni alkaa olla tiukilla jo pelkästä ajatuksesta! Tästäkin postauksesta ostaisin vaatekaappiini joka ikisen vaatteen, jos yltiömäinen shoppailu ei olisi kerta kaikkiaan typerää.

Onneksi kotimaisten brändien kannattaminen on vähän kuin laittaisi itse rahaa pankkiin. Niinhän sitä sanotaan, että jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa kuussa enemmän kotimaisiin tuotteisiin, se tarkoittaisi 10 000 uutta työpaikkaa.

Tämä kannattaa pitää mielessä ihan jo päivittäisillä ruokaostoksilla, saati sitten vaatteita hankkiessa.

Arelaa myy:
Arelan verkkokauppa
Arelan omat liikkeet Helsingissä ja Tampereella
sekä useat muut vaateliikkeet Suomessa ja maailmalla

Kuvat: Arela

7

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.