Uusi Ivana Helsinki

tunnetila: kunnioitus

Kuulin ensimmäisen kerran Paola Suhosesta lähes 20 vuotta sitten, vuonna 1998. Seisoin tuolloin Gloriassa Pikku-Roballa yleisössä, kun silloisen TaiKin opiskelijat esittelivät muotinäytöksessä mallistojaan.

Muistan että näin lavalla denimistä tehdyn malliston, ja sen, että tuon malliston tultua lavalle alkoivat ihmiset ympärilläni kohista. ”Kenen mallisto tämä on? Kerrassaan upea! Tästä tytöstä kuullaan vielä!” Ja niin muuten kuultiin!

Syntyi Ivana Helsinki. Syntyi brändi, joka ensimmäisenä suomalaisena valloitti niin New Yorkin kuin Pariisinkin muotiviikot. Syntyi brändi, jonka ympärille on luotu mm. oma elokuvallinen maailmansa ja maailmaa valloittavat Muumi-mallistot.

Tasan vuosi sitten Ivana Helsinki luopui perinteisestä mallistoajattelusta. Uusien, sesongittain vaihtuvien mallistojen sijaan Uusi Ivana Helsinki lanseeraa joka viikko kolme uutta tuotetta. Uudet tuotteet esitellään Ivana Helsingin verkkokaupassa joka tiistaiaamu klo 9.00.

Viikottain myyntiin tulevat tuotteet eivät ole vain vaatteita, vaan ne voivat olla esimerkiksi kukkaseppelekursseja (kuten viime juhannuksena), käsintehtyjä ryijyjä, pääsylippuja yksityiskeikoille, aamutossuja tai vaikkapa drinkki-iltoja. Mukana on toki myös Ivana Helsingin kauniita mekkoja ja muita vaatteita sekä asusteita.

Uuden ajattelun tarkoituksena on tuoda esille Ivana Helsinki elämäntapana ja arvovalintoina. Kuka meistä tarvitsee vuodessa 50 uutta mekkoa? Ei kukaan! Joten miksei sitten tarjottaisi ihmisille välillä vaatteiden sijaan tuotteita tai elämyksiä, jotka ovat heille siinä hetkessä käyttökelpoisempia? Tykkään tuosta ideologiasta hurjasti!

Vaikka Ivana Helsinki haluaa tuoda kuluttajien saataville kaikkea kaunista, iloa ja mielihyvää tuottavaa, niin silti jokaisella heidän tuotteellaan on tarina. Ivana Helsingillä myös otetaan kantaa asioihin, ja yksi viimeisimmistä mallistoista onkin rescue -koirien puolestapuhuja Animal Rights!, josta kaikki postauksen kuvat ovat.

Tällä viikolla Ivana Helsingin tiistaituotteina oli Rescue Dog käsilaukut kolmessa koossa, sekä lippuja Ivana Helsingin The Superwood festareille. Viikonloppufestari järjestetään 20.-21.10. ja mukana on liuta bändejä, taidetta, kasvisruokaa sekä eri alojen asiantuntijoiden puheenvuoroja. Ja tuo kaikki tapahtuu helsinkiläisessä hotellissa, jossa voi muuten halutessaan vaikka yöpyä koko viikonlopun. Aika huikea konsepti!

Ivana Helsinkiä myy:
Ivana Helsingin verkkokauppa
Ivana Helsinki Flagship Store, Uudenmaankatu 15, Hki
Vaateliikket ja butiikit ympäri Suomen
Liput The Superwood Festareille Tiketistä

Kuvat: Ivana Helsinki

5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.