Tunnetila mukana Bette Boxin bloggaajaboksissa!

tunnetila: ilo

*yhteistyössä Bette Box*

Tunnetilan kotimaisen muodin viikko päättyy tänään, mutta tällä kertaa esillä ei olekaan suomalainen vaatebrändi, vaan kiva kotimainen kosmetiikkayllätys.

Joko Te tilaatte Bette Boxia? Tuota jokaisen kuukauden piristäjää, kotimaista kosmetiikan yllätyspakettia? Jos ette tilaa, niin nyt kannattaa ehdottomasti testata!

Bette Box (entinen Liv Box) ilmestyy joka kuukausi, ja kuukausi toisensa jälkeen se tuo testattavaksesi kiinnostavaa ja hyödyllistä kosmetiikka. Boksissa voi olla värikosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita, meikkitarvikkeita tai vaikkapa hygieniatuotteita.

Kuukausittainen boksi sisältää aina useita täyskokoisia tuotteita ja muutamia tuotenäytteitä. Kerta toisensa jälkeen on jännittävää avata uusi paketti, jonka sisältö on yllätys. Vähän kuin olisi joulu ympäri vuoden!

Ja miksi Bette Boxin testaaminen kannattaa tehdä juuri nyt? Koska lokakuun Bette Box koostuu bloggaajien suosikkituotteista, ja mukana on myös allekirjoittaneen tuotelemppari!

Olemme suunnitelleet Bette Boxin kanssa yhteistyötä jo pidemmän aikaa, ja vihdoin saimme sen onnistumaan. Olen tosi iloinen Bette Boxin tiimin kanssa hienosti sujuneesta yhteistyöstä. Sain nimittäin boksiin tuotteen, jonka todella halusin, ja jonka takana voi seisoa ylpeänä.

Valitettavasti en voi vielä paljastaa mikä tuo tuote on, eihän boksi olisi mikään yllätys jos sen sisällön kertoo etukäteen. Sen voin kuitenkin kertoa, että tuote on juuri sellainen, jota todella haluan että Te kaikki pääsette testaamaan.

Tuotteessa on ripaus ylellisyyttä, monikäyttöisyyttä ja kotimaisuutta. Siis kaikkia niitä ominaisuuksia, joita blogini lukijoina tiedätte että rakastan ja arvostan.

Jotta Bette Boksin testaaminen olisi Teille entistä kivempaa, saan yhteistyön merkeissä antaa Teille alekoodin. Koodilla TUNNETILA saatte lokakuun boksin alehintaan. Hintaa yhden kuukauden boksille tulee vain 15,90€.

En vielä tiedä muita mukana olevia bloggaajia, mutta sen verran kuulin jo etukäteen, että boksissa on mukana kaksi ihan uutta brändiä, joita ei ole aiemmin Bette Boxissa ollut. Huippua!

Lokakuun boksi on myynnissä nyt (voit tilata sen tästä), ja se on perillä tilaajilla viimeistään 10.10. Silloin selviää mikä lempparituotteeni on boksissa mukana, ja mitä Te siitä tykkäätte. Vitsit miten jännää!

Bette Box
Koodi: TUNNETILA
Koodilla saat lokakuun boxin hintaan 15,90 € (norm. 18,90€/kk). Etu koskee jatkuvan tilauksen ensimmäistä boxia tai määräaikaisen tilauksen kokonaishintaa, myös lahjatilauksia. Koodi on voimassa 26.9.2017 asti.

5

(7) Kommentit

 1. JOO! Mä niin tykkään noista boxeista. 🙂

  1. Jee! Nyt sitten vaan tilaamaan jos sulle ei jo boxia säännöllisesti tule. 🙂

 2. Kepa says:

  Oon tilannu entistä Livboxia ja nykyistä Betteboksia nyt aikalailla tasan kolme vuotta. Sen verran kyllä koukussa olen, että en ole pystynyt lopettamaan vaikka välillä vähän tylsempiä bokseja on tullut. Kuitenkin enemmän olen ollut tyytyväinen, joten innolla odotan nyt lokakuun boksia saapuvaksi! Olet varmasti valinnut kivan tuotteen 🙂

  1. Kiva kuulla että tilaat boksia! Minä olen tilannut boksia myös lahjaksi. Parhaillankin tilaan boksia äidilleni synttärilahjaksi. Esim. kolmen kuukauden boksi on ihana lahja, koska lahjan saaja saa nauttia siitä monta kuukautta yhden syntymäpäivän sijaan. Boksi onkin mun lempparilahjani synttäreille ja jouluna. 🙂

 3. pauliina says:

  mun nykyinen tilaus loppuu juuri tuohon lokakuun boxiin. kiva nähdä minkä tuotteen olet valinnut!

  1. Jee! Voi että, nyt alkoi jännittää tykkäätkö mun valinnastani. 😀 Tuote on kyllä niin monitoiminen, että jos se ei sellaisenaan ole sopiva, niin keinot kyllä keksitään. 😉

 4. […] ”Tuotetta voi käyttää sellaisenaan tai meikin alla. Itse sekoitan sitä muutaman pisaran meikkivoiteeseen. Tuote notkistaa meikkivoiteen ja tekee siihen kauniin hehkun. Tuotteella on helppo jatkaa kesällä saatua päivetystä pitkälle syksyyn. Kukapa ei haaveilisi auringonsäteiden tunnusta iholla vielä lokakuussa!”  Joko arvaat, mistä on kyse? Omassa postauksessaan Nina kertoo tuotteen yhdistelevän kotimaisuutta, ylellisyyttä ja monipuolisuutta, mikä tekeekin tuotteesta sellaisen, että kaikkien pitäisi päästä sitä testaamaan. Voit lukea Ninan sneak peek -postauksen hänen valitsemastaan tuotteesta Tunnetila-blogista. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.