Onkiko kuvassa?

tunnetila: tyytyväisyys

Löysin jemmasta vielä yhdet asukuvat kesälomareissultamme. Vaikka asu on näille Suomen alkusyksyn säille vähän turhan kesäinen, niin uskokaa tai älkää, minulla oli tuo sama asu päällä viime viikolla töissä!

Jalassa oli kyllä lenkkarit kevyiden sandaaleiden sijaan, ja ulkona päällä oli takki ja kaulassa lämmin kashmirhuivi. Uutinen tässä on kuitenkin se, että pusero on tyttömäinen alaosan rimpsuineen ja väriltään army-vihreä, ja silti minulla oli LOMAVAATE päällä arjessa. Jee, mikä onnistuminen!

pusero ja pellavahousut OVS, laukku Massimo Dutti,
aurinkolasit Triwa, sandaalit Marenas*

Myös tämä pusero on niitä OVS:n L-kokoisia ostoksia, joita tein innoissani -70% alesta. Pusero maksoi muistaakseni 7€. Ja nämä pellavasekoitehousut taisivat olla 20€.

Housut on ihan ylivedot! Housuissa on 55% pellavaa, ja loput viskoosia. Parhaat pellavahousut ikinä! Eivät rypisty sitten millään!

Metsästin housuista oikeaa kokoa kolme päivää. Ensimmäisenä päivänä kun kävin Sanremon OVS:ssä löysin housut koossa 38. Seuraavana päivänä housuja löytyi myös 34:na.

Mieheni ihmetteli kun joka päivä kävin saman liikkeen kaikki housurekit läpi, mutta kerroin etsiväni housuja oikeassa koossa, ja oli ihan sellainen tunne, että ne tulevat vielä vastaan.

Aletuotteista on yleensä ihan turha metsästää oikeaa kokoa, mutta aavistukseni osui tällä kertaa oikeaan, ja kolmentena päivänä löysin housut koossa 36. Olin niin iloinen!

Ja niin, tuo postauksen otsikko. Vasta nyt huomasin kuvissa jaloissani jonkun mustan kapistuksen. Kuvia otettaessa en huomannut sitä lainkaan. Mikä ihme se on? Onki? Selfietikku? Joku teleskooppivapa se näyttää olevan. Kaikenlaista sitä jää huomaamatta, kun yrittää poseerata tohkeissaan kameralle.

3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.