Hyvästit silmäpusseille

tunnetila: hämmästys

Nuorempana en oikein ymmärtänyt mistä ihmiset puhuivat, kun he valittelivat tummia silmänalusiaan tai turvoksissa olevia silmiään. Nykyään jos syön illalla jotain suolaista, vaikkapa vain juustoja tai oliiveja viinin kanssa, tiedän jo etukäteen, että saan aamulla kaivella silmiäni niistä söpöistä pussukoista, jotka silmieni alle yön aikana ilmestyvät.

Minulla (onneksi) turvotus ja tummat silmänaluset ovat vain ajoittaisia ongelmia. Monille väsyneeltä näyttäminen noiden ominaisuuksien vuoksi on arkipäivää. Mutta ei hätää, nyt minulla on iloisia uutisia kaikille silmäpusseista tai tummista silmänalusista kärsiville. Tervetuloa Remescarin ihmeellisen maailmaan!

Tässä kuvassa minulta on poistettu kaikki meikki silmieni alta. Ripsiväriä ei tarvinnut tässä testissä poistaa, mutta meikkivoide ja peiteaineet putsattiin kaikki pois.

Silmänalusihoni on vähän tummempi kuin ihoni muuten, ja myös pientä turvotusta löytyy. Olin ollut juuri edellisenä iltana osteopaatilla, ja nesteet läksivät liikkeelle aiheuttaen turvotusta.

Suomeen vasta rantautunutta Remescaria halukkailla testannut Meikkipää -blogin Laura otti suorastaan häviävän pienen määrän Remascar-voidetta kämmenselälleen ja levitti sen hellävaroen vasemman silmäni alle. Odotimme kaksi minuuttia, ja tummuus sekä silmänalusihon turvotus oli poissa. Oikeasti!

Tunsin kyllä ihoni kiristyvän heti kun Laura tuotetta iholleni laittoi, mutta silti vähän naureskelin, kun Laura ja kuvaajana toiminut Janica päivittelivät ääneen, miten hienosti tuote toimi. Kun sitten sain peilin käteeni en ollut uskoa näkemääni. Tuijotin vain kuvajaistani peilistä, enkä saanut sanaa suustani (kts. kuva yllä).

Muutos oli uskomaton! Ja aikaa tuohon turvotuksen katoamiseen kului todellakin se 2min. Nyt ymmärrän hyvin, miksi kyseinen tuote myydään loppuun heti kun niitä saadaan apteekkeihin uusi erä.

Remescar on siis pikakaunistaja, jolla silmänympärysihon virheet saa pikaisesti taiottua piiloon vaikkapa juhlaa varten. Pitkäaikaista vaikutusta sillä ei ole. Kun meikki poistetaan iholta päivän päätteeksi, myös Remescarin vaikutus poistuu.

Tuotteen teho perustuu savimineraalien ja peptidien yhdistelmään. Tuo yhdistelmä tekee ihosta napakamman ja auttaa vähentämään nesteen kertymistä silmien alle. Remescaria käytetään kuitenkin silmänympärysvoiteen päällä, tuote itsessään ei hoida ihoa.

Alla vielä kuva, jossa silmänympärysihoni puoliero näkyy selvästi. Oikeaa puolta ei ole hoidettu, vasen taas on.

Tuotteen kuivuttua huomasin ihollani valkoista puuterimaista jäämää. Näin kuulema käy, jos Remescaria laittaa liikaa, tai jos iho on tuotteen alla liian kuiva. Laura laittoi tuotetta mielestäni juuri sopivasti (riisinjyvänkokoisen nokareen), joten uskon valkoisten jäämien johtuneen ihon kuivuudesta. Huolellinen kosteutus on siis tarpeen.

Remescarin päälle voi hyvin laittaa meikkivoiteen, kunhan tuotteen antaa kuivua ensin kunnolla. Öljypohjaisia tuotteita ei kuitenkaan Remescarin kanssa suositella käytettäväksi. Öljyt nimittäin heikentävät tuotteen tehoa.

Remescaria ei ole testattu eläimillä, ja tuote on myrkytön. Se sisältää vain luonnollisia aminohappoja. Raskauden ja imetyksen aikaan tuotetta ei suositella käytettäväksi, sillä iho voi reagoida raskausaikana yllättävilläkin tavoilla. Esimerkiksi ihon pigmenttimuutokset ovat raskausaikana yleisiä.

Tuotteen (8ml) hinta on noin kolmen kympin paikkeilla ja sitä saa nykyään muutamasta verkkoapteekista ja apteekeista ympäri Suomen. (Yliopiston verkkoapteekissa tuote näyttää olevan juuri nyt alennuksessa!) Tuotteella on myös tyytyväisyystakuu: jos et ole tuotteeseen tyytyväinen, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa se ja saat rahasi takaisin. Aikamoista!

Alla vielä video, jossa näkyy tuotteen toimivuus kellon tarkkuudella. Kaksi minuuttia, ja silmänympärysongelma on aikalailla ratkaistu!

Valokuvat: Janica Lönn
Video: Remescar

3

(4) Kommentit

  1. Ohhoh!!! Hyvin välittyy näistä kuvista voiteen vaikutus. Tätä ei kyllä malta olla kokeilematta. Jos jokin näihin pussillisiin pandasilmiin tehoaa niin halleluja! Kiitos vinkistä 🙂

    1. No eikö ole aika huima muutos! Tekisi mieli laittaa voidetta joka aamu, mutta toistaiseksi olen malttanut mieleni ja säästänyt sen vain hätätapauksiin. 😀 Toivottavasti saat tästä tuotteesta apua.

  2. Kati says:

    Kokeiltiin mieheni kanssa eilen. Nauratti molempia kun silmänaluset kohenivat hetkessä. Itseäni arvellutti se kiristävä puutunut tunne mikä tuli silmien alle ja heti alkoi epäilyttämään – jos käyttää tällaista säännöllisesti niin mitä se tekee ohuelle silmänympärysiholle pitemmällä aikavälillä. Tänä aamuna vasemman silmän alapuolella onkin näkyvissä pitkä juonne, mitä ei eilen siinä vielä ollut ennen tuotteen laittoa. Oisko pitänyt levittää ennen tuotteen laittamista silmänympärysvoidetta? Paketissa ei kyllä semmoisesta mainittu mitään.
    Ehdottomasti hätävarana voisin käyttää esim. ennen juhlia tai valokuvausta jos on rumat pussit silmien alla. Säännöllinen käyttö epäilyttää. Entäs jos ”omat” silmänaluset pahenee ja kohta ollaan kierteessä että on aina pakko käyttää.

    1. Heh, hauska että huomasitte miehenne kanssa heti tuotteen tehon. Minäkään en ollut uskoa silmiäni kun katsoin peiliin. 🙂 Tuotteen sisältämä savi imee itseensä kosteuden, eli siksi silmäpussi poistuu. Tuon vuoksi silmänympärysvoiteen käyttäminen on todella, todella tärkeää ennen tuotteen laittamista. Kun kaikki kosteus poistuu ohuelta iholta, se aiheuttaa ryppyjen muodostumista. Toivottavasti sinulle tullut ryppy on vain tilapäinen, eikä ihon pysyvä olotila. Pakkauksessa täytyisi ehdottomasti olla tästä maininta. Outoa jos ei ole (en ole nyt pakkauksen lähettyvillä joten en voi tarkistaa). Jokapäiväiseksi tuotteeksi en itsekään tuota suosittele, mutta mahtavan toimiva tuote hätätapauksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.