Anatude Pop Up Shop ja uusi levy ulkona

tunnetila: sekoaminen

LOL! OMG! Ette arvaa mitä eilen tapahtui!??! No TAPASIN ANTTI TUISKUN!

Sain kutsun Antti Tuiskun Pop Up Shopin ja näyttelyn avajaisiin Kauppakeskus Forumiin. Samalla juhlistettiin Antti Tuiskun uuden Anatude -levyn julkaisua, joka on siis TÄNÄÄN, 15.9.!

Olin varautunut punkemaan ihmismassojen läpi nähdäkseni tilaisuudessa edes vilauksen Antista, mutta mitä vielä! Paikalle oli kutsuttu ihmisiä ehkä viitisenkymmentä, ja Antti otti jokaisen vieraan vastaan henkilökohtaisesti. Ihan mieletön juttu!

Pop upin seinille oli ripustettu valokuvanäyttely, joka perustui stylisti Vesa Silverin stailauksiin, Antin uudelta Anatude -albumilta poimituihin teksteihin, sekä Silverin kommentteihin stailauksissa käytetyistä vaatteista. Näyttelyssä pääsi näkemään myös esiintymisasuja Antin Peto on irti! -kiertueelta.

Arvostan suuresti, miten Silver tuo stailattaviensa kautta esille kotimaista suunnittelua. Mukana stailauksissa oli mm. Mirkka Metsolan ja 2OR+byYATn luomuksia. Antti Tuisku ja Silver ovat yhdessä huikea tiimi!

Näyttelyn lisäksi tilaan oli tuotu Antin fanituotteista koostuva pop up myymälä. Tarjolla oli vaatteita pipoista collegepuseroihin ja lastenvaatteista miesten sukkiin. Myös Antin uuden Anatude-levyn tai Antti Tuiskusta kertovan kirjan löydät tästä butiikista.

Jokaisen Antti Tuisku fanin must hankinta on uunituore Anatude -lehti, jonka kannessa Tuisku keekoilee presidentin elkein. (Kuka muuten näki ylimääräisen uutislähetyksen maanantaina?) Lehdessä Antti kertoo taustoja uutuusalbuminsa biisien takaa. Kuvituksena nähdään samoja kuvia, mitä voi ihastella myös näyttelyssä.

Illan aikana oli mahdollista ottaa kuvia ja jutella Antin kanssa rennosti niitä näitä. Tarkoituksenani oli onnitella Anttia huikeasta kiidosta Suomen poptaivaan kiistattomaksi tähdeksi, mutta kun tilaisuus puhua ihailemansa henkilön kanssa tulee, sitä vaan puhelee mitä sylki suuhun tuo ja yrittää olla sekoilematta turhia. Lungisti vaan, vaikka sukat pyörii jaloissa.

Oli suorastaan ihmeellistä, miten läsnä Antti tilaisuudessa oli. Samaan aikaan tapahtuvat uuden levyn julkaisu, näyttelyn ja pop up -liikkeen avaaminen, fanien henkilökohtainen tapaaminen, Idols-kauden startti ja tänään alkava Mun on pakko twerkkaa! -areenakiertueen lipunmyynti, saisivat kenet tahansa pienoisen stressin partaalle, mutta ei Anttia.

Luottamus itseen, huikeaan tiimin sekä fanien tukeen oikein huokui Antti Tuiskusta. Antti tietää mitä tekee, seisoo tekemistensä takana ja on tekemästään ylpeä. Miksi ei olisi?

Antti Tuisku oli maanläheisyydessään ja kaikessa rehellisyydessään todella valloittava. Jalat maassa, mutta asiat tehdään silti överisti. Välillä ollaan röyhkeitä ja kaadetaan raja-aitoja, mutta homma pysyy kuitenkin hanskassa. Tuota tekemistä ei voi kuin arvostaa!

Onnea Antti uudesta levystä ja Antti Tuisku -fanituotteita myyvästä pop up-liikkeestä! Kiertueella nähdään!

Ps. Antti, sie oot ihana!

Anatude Pop Up Shop
Kauppakeskus Forum 0.krs
15.-16.9. klo 10-18
20.9.-7.10. ke-la klo 10-18

Yhteiskuvat ja kuvat minusta Noora /Curiouser&Curiouser 

4

(12) Kommentit

 1. Tarja says:

  Huikeaa! 🙂 Antti on kyllä niin positiivinen ja energinen. Silmät oikein pisaroi iloa.
  Ja sä olet niin coolisti siellä Antin vieressä – aivan kuin tapailisit poppareita vähintäänkin viikottain!
  Olen itsekin miettinyt, että mitenhän sitä reagoisi, kun tapaisi jonkun vuosikausia fanittamansa henkilön… Varmaan potkisi jälkikäteen itseään peppuun, kun kuitenkin möläyttelisi suustaan jotakin aivan käsittämätöntä ja antaisi itsestään todella tomppelin kuvan 😀 😀 Ei ole kokemusta moisesta ainakaan vielä.

  1. Antti on ihana! Ja jestas miten komea hän eilen oli mustassa asussaan ja särmää tuovissa silmälaseissaan! Huh huh! <3

   No arvaa miten olen tänään jo miettinyt että höh, miksi mä en sanonut sitä tai tätä tai tuota. Lohduttaudun sillä, että ihan sama mitä olisin siinä hetkessä sanonut, Antti ei kuitenkaan muistaisi kuka sen sanoi. 😀 Mutta niin ihana tyyppi että!

   Näin kerran New Yorkissa erään näyttelijän, josta olen pitänyt jo vuosia. Aloin kiljua, täristä ja pomppia keskellä katua. 😀 En olisi uskonut että reagoin noin tuollaisessa tilanteessa.

   Luulen, että jos sinä vaikka pääsisit tapaamaan Lauri Tähkää, olisit ihan coolisti sinäkin. Et ehkä tapaamisen jälkeen muistaisi mistä puhuitte, mutta kaikki menisi kyllä hienosti. Kyllä sitä kokoaa itsensä yllättävän hyvin. Toivotaan että saat kokea samanlaisen fanikohtaamisen pian! <3

   1. Tarja says:

    Antti on kyllä löytänyt oman tyylinsä! Todella komea ja samalla niin maanläheisen oloinen tyyppi.

    Cool is my middle name 😀 😀 Jos joskus Tähkän Latea pääsisin tapaamaan, niin siinä varmastikin kävisi juuri niin kuin sanoit. Plus jälkeenpäin todennäköisesti oksentaisin. Niin kauan olen häntä ja hänen tuotantoaan (ja ihan vähän ulkonäköäkin…) fanittanut, että eihän se tapaaminen kovin luonteva voisi olla. Mutta olishan se aika huippua! Ehkä sitä vielä päätyy joskus Laten kanssa selfieen – keep following my Instagram 😀

    Ihastuttavaa viikonloppua!

    1. No mä eilen sanoin tilaisuudesta poistuessani, että olo on kuin kolmen tunnin hotjooga-maratonin jälkeen: yhtä väsyksissä ja yhtä hikinen. 😀

     Selfietäsi Instaan Laten kanssa odotellessa… 😉 Kivaa viikonlopputa Tarja! <3

  1. <3 Oi että eilinen ilta oli mahtava! Superkiva että myös te Nooran kanssa pääsitte tulemaan. (Tosin tuota tapaamista en olisi jättänyt väliin mistään hinnasta! Paikalle vaikka pää kainalossa ja sitä rataa.)

 2. koshka says:

  Voi miten ihana hyvänmielen postaus! 🙂 Olipa mahtavaa, että pääsit osalliseksi tuosta – Antti on kyllä valloittava! Idolsiakin on ollut pakko vilkuilla ihan Antin takia – ihastuttavan lämpimästi ja juurikin läsnäolevasti sielläkin tuomaroi. Ja kuten ylempänäkin kommentoitiin, näytät ihan viilipytyltä siinä ison starban vierellä – en pystyisi itse ehkä moiseen 😀 Mukavaa viikonloppua sulle, Nina!

  1. Kiitos ihanista sanoistasi Koshka! Minua naurattaa kun katson muiden kuvia, jotka eilen pääsivät poseeraamaan Antin kanssa. Kaikilla on kuvissa siisti turvaväli Anttiin. Minä taas puskin ihan kiinni Antin lämpimään kainaloon kun hän kietaisi kätensä ympärilleni. Todettiin vaan yhdessä että mulla on liikaa kasseja mukana, sanottiin yhtä aikaa ”Kassialma!” ja naurettiin. Minä siinä vielä totesin loppuun että: ”Mutta onneksi tää kassi on Celine!” Hahhaha, en kestä! 😀

   Kivaa viikonloppua sinullekin Koshka! <3

   1. koshka says:

    😀 Ihana!

    1. 😀

 3. Oi mikä ihana ja aivan huikea ilta teillä on ollut!

  1. No niin kyllä oli! Ihan huikeaa! Katselin just äsken uusintana Idolsia ja Arto Nybergin, ja molemmissa oli Antti. Tuntui ihan oudolta että pari päivää sitten pääsin halaamaan tuota samaa tyyppiä! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.