Habitaresuosikkini

tunnetila: ihastus

En ole oikein vieläkään toipunut treffeistä uuden parhaan ystäväni Antti Tuiskun kanssa, joten päätin eilen mennä päiväksi Habitareen hankkimaan vähän muuta ajateltavaa.

Nautiskelin päivän aikana silmäkarkkia monella osastolla. Kameran jaksoin kuitenkin kaivaa esiin vain muutamassa paikassa, jossa innostuin todella.

Kotona (epätarkkaa) kuvasaldoa selatessani totesin tällä kertaa viehättyneeni tummista väreistä (tummansininen ja tummanvihreä), runsaudesta ja englantilaistyyppisestä ylellisyydestä. Aika hämmentävää! Olenkohan muuttumassa Hyacinth Bucketiksi?


Yksi iloisimmista yllätyksistä oli viime syksynä päivänvalon nähnyt ikonisen kotimaisen Havin pikkusisko, Havi’s.

Käytän Havin tuotteita, kynttilöitä ja servettejä, ympäri vuoden, enkä ymmärrä miten en ole bongannut Havi’s -brändiä aikaisemmin. Ylellisiä kynttilöitä, kosmetiikkaa, huonetuoksuja, servettejä, lyhtyjä ja tekstiilejä. Kaikkea tätä löytyy Havi’s -brändin tämän syksyn mallistosta.

Brändin osasto oli mielestäni koko Habitaren kauneimpia, eivätkä haastavassa valossa käsivaralta otetut kuvat tee tuotteille lainkaan oikeutta. Ikäväkseni en voi myöskään tarjota teille tuoksuelämyksiä, joita tuoksukynttilät minulle messuilla tarjosivat. Suosittelen siis etsimään tuotteita käsiinne ja ihastumaan!

Havi’s -tuotteiden suurimpia jälleenmyyjiä ovat tällä hetkellä Sokos ja brändin oma verkkokauppa. Myös Stockmann ja muutamat pienet sisustusbutiikit ovat ottaneet Havi’s -tuotteet valikoimiinsa.

Ihana, laadukas, ylellinen, mutta silti todella helposti lähestyttävän hintainen Havi’s, nousi lempparikseni ensisilmäyksellä. Ostin messuosastolta itselleni tuoksukynttilän (messuhinta 4€, norm. 5,90€) ja kauniita servettejä (2,50€), ja käytin molempia heti eilen illalliskattauksessa. Tykkään valtavasti!

IKEA oli tänä vuonna mukana Habitaressa ensimmäistä kertaa upealla, valtavan suurella osastolla. IKEAn tämän syksyn teemana on olohuone, ja osastolle olikin rakennettu olohuoneita jokaiseen makuun.

Oman lempiolohuoneeni seinä oli verhottu upealla, hyvin intensiivisellä tummansinisellä kukkatapetilla. Kukkatapetin seurana huoneessa oli mm. tummansininen vitriini, tummanvihreä paksu matto, kirkkaankeltainen tuoli ja rahi. Yksityiskohdat olivat kullanvärisiä.

Niin rohkeaa, näyttävää, viehättävää ja kiinnostavaa!

Yksittäisistä tuotteista huomioni kiinnitti erityisesti tallinnalaisen Annike Laigon Visible Invisible -amppeli.

Hyvin ohuesta teräslangasta valmistettu amppeli taipuu moneen, ja siihen voi ripustaa lähes mitä vain maljakoista kukkaruukkuihin. Ohut teräslanka kestää noin kuuden kilon painon, joten siihen voi laittaa lasisen vaasin sijaan vaikkapa saviruukun aluslautasineen, multineen ja kukkineen.

Amppelissa roikkuvia tuotteita voi vaihdella omien mieltymysten mukaan loputtomasti.

Pidin henkäyksen kevyestä, mutta silti vahvasta ”näkyvästä näkymättömästä” amppelista hurjasti! Ja niin taisi pitää muukin messukansa. Juttelin nimittäin suunnittelija Annike Laigon kanssa, ja hän kertoi myyneensä tuotteet kertaalleen loppuun jo parin ensimmäisen päivän aikana.

Tuotteita oli onneksi saatu lisää lauantaiksi, joten uskallan hyvillä mielin vinkata tästä upeudesta myös Teille, jos olette suunnistamassa Habitareen vielä tänään sunnuntaina. Jos ette kuitenkaan ole menossa Habitareen, niin Anniken verkkokaupasta voi tilata tuotteita kotiin.

Siinäpä muutama poiminta jutuista, jotka tuhansien tuotteiden ja brändien joukosta ihastuttivat minua eniten. Kävittekö Te Habitaressa? Pidittekö jostain erityisesti?

Kuva minusta: Pasi Salminen/IKEA

3

(2) Kommentit

  1. Johanna says:

    Oho! Onpa todella onnistunut tuo Havi’s -mallisto! Ja mitkä hinnat! Ihanan ylellistä käyttötavaraa.

    1. Juuri noin Johanna! Ylellistä, mutta niin kivan hintaista, että tulee varmasti paljon käytettyä.

      Minulla on muutama tuoksukynttilä, jotka on niin kalliita, etten raaski polttaa niitä. Tuo on tosi ärsyttävää! Nämä on kauniita tuotteita, joita voi käyttää hyvillä mielin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.