Energiapiikki

tunnetila: energisyys

Otin lauantain rennosti ja lorvailin koko päivän kotona yökkärissä. En tehnyt juuri mitään koko päivänä. Illalla menin ajoissa nukkumaan. Sunnuntaiaamuna heräsin kahdeksalta täynnä energiaa.

Lauantain kotoilu täytti selvästi latausta vailla olleet akut. Olin nimittäin sunnuntaina yhteentoista mennessä syönyt aamiaisen, tyhjentänyt astianpesukoneen, käynyt läpi kuiva-ainekaapin ja heittänyt vanhaksi menneet tuotteet pois, vaihtanut lakanat, viikannut puhtaat vaatteet kaappeihin, silittänyt silitystä vailla olevat vaatteet, pessyt uuden koneellisen pyykkiä sekä tehnyt valmiiksi lounassalaatin ja illaksi ison kulhollisen hedelmärahkaa.

pusero ja pellavahousut OVS, sandaalit ,
laukku Chanel, aurinkolasit Triwa, korvikset Nouki

Aamuspurtin jälkeen kävin ulkona nauttimassa poikkeuksellisen lämpimästä ja aurinkoisesta syyskuunlopun sunnuntaista. Samalla ulkoilureissulla valokuvasin viimeisimmän laukkuostokseni ja kävin ruokakaupassa.

Kello oli vasta neljä iltapäivällä, kun olin jo tehnyt kaikki viikonlopuksi suunnittelemani hommat. Sunnuntain päivällinen, vanha kunnon makaroonilaatikko, oli myös uunissa.

Ei siis haitannut ollenkaan, että vietin lauantain pääasiassa sohvalla pötkötellen. Vähän tuosta makoilusta tuli huono omatunto ja tekemättömät työt pyörivät mielessä, mutta onneksi sunnuntai oli energiaa täynnä!

Voisi luulla, että postauksen kesäiset kuvat eivät liity eiliseen päivääni millään tavalla. Eivät ne periaatteessa liitykään. Elokuun puolella kuvatut, julkaisematta jääneet kuvat, tulivat kuitenkin eilen vastaan, kun ehdin kaiken muun touhuamisen lisäksi järkkäilemään vähän myös blogijuttuja. Sekin homma siis kannatti.

Mitä tämä viikonloppu minulle opetti? No ainakin sen, että joskus on ihan ok olla tekemättä yhtään mitään. Laiskottelu ja akkujen latailu palkitaan kyllä!

Kuvat: Iina / MouMou

5

(2) Kommentit

  1. HeidiV says:

    Olitpa tehokas! Välillä on hyvä olla tekemättä mitään, niin jaksaa taas arjen aherrusta.

    1. Älä muuta sano! Yllätyin itsekin kun katsoin aamun puuhasteltuani kelloa, ja koko päivä oli vielä edessä! Jee, oli aika parasta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.