Koko päivä pyjamassa

tunnetila: onni

Onni on silkkinen pyjama, jota ei tarvitse koko päivänä riisua.

Vinkkasin Teille hetki sitten, että Hongkongista löytämäni vaatebränditäydellisyys nimeltä Grana, on alkanut toimittaa vaatteitaan myös Suomeen. Tein ensimmäisen Granan verkkokauppatilaukseni saman tien, kun bongasin tuon ilouutisen.

Tilauksen saapumisessa meni tasan kaksi viikkoa, ja kaikki tilaamani vaatekappaleet olivat tismalleen sopivia, ja oikeasti maailman ihanimpia.

silkkitoppi ja -housut Grana, kashmiraamutakki Balmuir*

Tilasin Granasta itselleni mm. mustan silkkipyjaman. Kauniisti leikattu toppi on valmistettu paksusta kiinalaisesta silkistä, ja siinä on silkkivuori. Kyllä, luit oikein. Toppi on vuoritettu. Huh mitä luksusta!

Toppi saa viimeistellyn ulkoasunsa helmassa kulkevasta valkoisesta tereestä.

Samaan sarjaan kuuluivat leveälahkeiset, niin ikään paksusta silkistä valkoisin terein somistetut housut. Myös ne oli pakko saada.

Topin otin S-kokoisena, housut M-koossa. Molemmat istuvat päälle täydellisesti ja uskomatonta mutta totta, housujen lahkeenpituus on kuin minulle tehty. Ensimmäiset silkkihousut ikinä, joiden lahkeenpituus ei ole 10cm liian pitkä!

Toppi ja housut ovat niin tyylikkäät, ja silkki on niin paksua ja ylellistä, että asua voisi käyttää ihan hyvin vaikka juhlissa korkkareiden kera. Minä kuitenkin ajattelin satsata arjen luksukseen, ja yhdistän silkkipyjaman universumin upeimpaan Balmuirin kashmiraamutakkiin.

Ai että! Viihdyn kotiasussani niin hyvin, että tämäkin viikonloppu on mennyt ihan vain kotona touhuillessa. En millään malta vaihtaa vaatteita lähteäkseni ulos.

Leppoisaa sunnuntaita Teille kaikille!

Ps. Kun kirjaudut uutena asiakkaana Granaan tästä linkistä, saat ensimmäisestä tilauksestasi 10% alennusta.

4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.