Balmuirin ihastuttavat laukut nyt ennakkotilattavissa

tunnetila: ihastus

Balmuirin tulevasta laukkumallistosta on huhuttu jo jonkin aikaa, ja eilen tuosta huhusta tuli totta!

Balmuirin laaja ja kerrassaan upea laukkumallisto ennakkolanseerattiin eilen Balmuirin liikkeissä Oulussa ja Helsingissä, ja kävin tutustumassa siihen heti tuoreeltaan.

Tyylikkäät ja ajattomat värit, klassiset mallit, erittäin laadukas nahka (mm. samaa norjalaista nahkaa, jota käyttää myös Chanel!) ja huolellinen viimeistely. Siinä ensivaikutelmani Balmuirin laajasta laukkumallistosta.

Upea mallisto edustaa sitä samaa ylellistä, mutta silti hyvin käyttökelpoista tyyliä, mikä Balmuirin henki on aina ollut. Balmuirin tuotteet ovat klassikoita jo syntyessään, oli kyse sitten asusteista, kodintekstiileistä, kristalleista tai nyt lanseeratuista laukuista.

Mallistosta löytyy laukkuja lähes joka tarpeeseen. On tilava mutta ihanan kevyt Estelle -shopper, näppäränkokoinen ja simppeli olkalaukku Eloise Camera Bag, erilaisia clutcheja joiden hihnan saa irti, lompakoita, korttikotelo jne.

Eloise Camera Bag esimerkiksi on muodoltaan täydellinen! Laukku on pieni, siro ja tyylikäs, mutta imaisee sisäänsä vaikkapa kameran ihan huomaamatta. Laukku ei kuitenkaan, nimestään huolimatta, ole varsinainen kameralaukku pehmustuksineen, mutta jokaiselle kameraa mukanaan kuljettavalle laukku on aika must -hankinta.

Upean Estelle -shopperin materiaali on paksua, hyvin pehmeää, todella laadukkaan tuntuista ja hämmentävän kevyttä nahkaa. Usein shopperit ovat jo tyhjillään niin painavia, ettei niihin tee mieli laittaa enää mitään lisäpainoa. Estellen kanssa tätä ongelmaa ei ole.

Laukkujen ennakkolanseeraus tapahtui siis eilen, ja tuotteet on nyt nähtävillä Helsingin ja Oulun Brand Storeissa. Laukkuja ei kuitenkaan vielä ole saatavilla, mutta niistä voi jo tehdä ennakkovarauksia. Laukut myydään numerojärjestyksessä ja niihin saa monogrammin (vaikkapa omat nimikirjaimet) kaupan päälle.

Uskon, että tietyt mallit viedään aika nopeasti käsistä, joten näiden kanssa kannattaa olla nopea liikkeissään.

Mallisto lanseerataan virallisesti 12.10., jolloin juhlitaan myös Balmuirin 10v synttäreitä. Mikä upea tapa juhlistaa kymmenen vuotta kestänyttä maailmanvalloitusta!

2

(12) Kommentit

 1. WHAT?! Onko ton maljakon ympärillä oleva nahkaremmiviritelmä tai koko maljakkohässäkkäkin myynissä? <3

  1. On! Mä luulen että se on tämä lyhty, jota voi siis käyttää myös maljakkona. Noita on erikokoisia ja eri värisellä nahalla. <3

   https://www.balmuir.com/shop/furniture-and-decoration/leather-products/kensington-glass-lantern-xs-black.html

 2. Johanna says:

  Ihania! Ei taida olla ensimmäinen kerta kun totean, että sinun blogisi lukeminen tulee minulle kalliiksi. 😀 Niin kauniita laukkuja!

  1. Hahaha, anteeksi Johanna! Mutta kun mä tiedän, että lukijoiden joukossa on paljon Balmuirin ystviä, niin pakko oli jakaa uutinen heti. Ja arvaa vaan miten kalliiksi tämä minulle itselleni tulee? Näitä kuvia katsellessa aloin nimittäin äsken miettiä, että olisipa kiva omistaa joku laukkusarja kokonaisuudessaan. 😀 😀

 3. Tarja says:

  Tuo shopper on vienyt täysin sydämeni… Joskus, kun rikastun, hankin tuon ehdottomasti. Balmuirin laadun tuntien en tarvitse sen jälkeen ikinä enää mustaa peruslaukkua 🙂

  1. No sehän näissä on, että kun kerran ostaa kunnollisen, niin ei enää muita tarvitse. Siihen nähden laukun hinta (549€) on todella kohtuullinen. Toki kertasatsausta se aina vaatii, mutta nuo on asioita, joiden hankkiminen ei koskaan kaduta. Tuo laukun materiaali on ihan huikea! Käy vähän silittelemässä sitä liikkeessä, niin tiedät mihin alat säästää rahaa. 😀

   Mä mietin myös tuota mustaa shopperia, ja Camera Bagia mustana. Ne olisi niin toimivat klassikot, että laukkuhomma olisi lähestulkoon siinä. Väripilkkuna sit se mun Celinéni. Siitä laukusta en luovu ikinä. <3

   1. Tarja says:

    Uuh, en taida uskaltaa käydä edes livnä katsomassa, kun jo kuvat ja sinun kertomasi ovat melko lailla vakuuttaneet, että nyt kannattaisi aloittaa välitön säästäminen 😀 Siinä voisi nimittäin käydä niin, että laukun käsiini saatuani alkaisin googlettaa pikavippi-paikkoja 😉 Mutta olet kyllä aivan oikeassa, että laatuun kannattaa satsata. Esim. se kauan himoitsemani Helsinki-huivi ei ole mennyt kerta kaikkiaan miksikään ahkerasta käytöstä huolimatta. Ei nypyn nyppyä tai langanvetoa tms. Aivan huippulaatu!

    1. Arvaa mitä Tarja?! Huomasin, että mun mustassa Helsinki-huivissani on toisessa päässä monta pientä reikää! :O Melkein tuli sydäri kun luulin jo, että meillä on tässäkin asunnossa kashmiria rakastavia öttiäisiä. Missään muussa ei kuitenkaan ole reikiä, joten olen tullut siihen tulokseen, että huivi on jäänyt vuosien ahkerassa käytössä takin vetskarin väliin ja mennyt siinä reijille. Kaikki muut huivit on onneksi ihan kunnossa.

     1. Tarja says:

      Oi voi! Voin kuvitella ylimääräisen sydämenlyönnin noiden reikien myötä… :/ Onneksi ei taida olla niitä öttiäisiä, kun muut neuleet on kunnossa. Takin vetskari mullakin on tehnyt joihinkin huiveihin reikiä; ”Helsinki” näyttäisi vielä säästyneen 🙂

     2. says:

      Huusin ääneen kun huomasin nuo reijät! Täytyy yrittää jotenkin siististi korjata ne ennen kun ehtivät suurentua. Itse asiassa ryhdynkin heti hommiin! Lauantai-illan puhde käsitöiden parissa. Ai minäkö keski-ikäinen..? 😀

 4. äsh says:

  Shopperit ovat aikasta samannäköisiä kuin Saint Laurentin vastaavat, merkin asettelu ja pussukkakin. Olisivatpa edes vähän omaperäisempiä.

  1. Klassiset laukut on aina vähän samantyyppisiä, ja samat asiat miellyttävät yhtä aikaa aina suunnittelijoita, mutta myös ostajia. Mallisto on klassinen, ja tähän hetkeen juuri sopiva. Yhtäläisyyksiä muiden merkkien kanssa löytyy lähes joka brändiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.