Pärnussa

tunnetila: ihastus

Piipahdin tällä viikolla Pärnussa ensimmäistä kertaa ja taisin jättää sinne palan sydäntäni. Pärnu on ihan uskomaton paikka!

Värikkäitä pitsihuviloita, kapeita katuja, joita reunustivat keltaisen ja oranssin sävyissä leiskuvat syksyiset lehtipuut. Tyhjä hiekkaranta joka jatkui silmänkantamattomiin. Hiljaa tyrskyvä harmaa meri.

Syksyisen luonnon pysäyttävän kauneuden kruunasi upeat ravintolaelämykset ja yöpyminen ylellisessä Hedon Spa & Hotelissa. Reissu oli ihan huikea!

Kesällä hiekkarannat on täynnä auringonpalvojia ja uimareita, ja Pärnu onkin tunnettu juuri täydellisenä biitsikohteena. Näin ”off-seasonin” aikaan Pärnussa oli tilaa hengittää, ja kaupungin rauhallinen tunnelma porautui suoraan sydämeen.

Olin Pärnussa kotimaisen kenkäbrändi Pomarin vieraana, ja koko huikean matkan* kruunasi tutustuminen Pomarin kenkätehtaaseen. Lähituotantona valmistetut kengät ansaitsevat ihan oman postauksensa, kuten myös moni muu matkalla kokemani asia.

Postauksia Pärnusta on siis tulossa koko ensi viikon. Toivottavasti lähimatkailu ja lähellä tuotetut kengät kiinnostavat! Tyyntä ja rauhallista sunnuntaita Teille kaikille!

2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.