Kashmir ja nahka ne yhteen soppii

tunnetila: tykkäys

Se on syksy nyt! Ai mistä tiedän? No siitä, että olen kaivanut esille kaikki paksuimmatkin kashmirneuleeni ja -huivini, ja yhdistän kashmirin nahkaan. Ihan paras materiaaliyhdistelmä!

Nahkahousut on taas monen kuukauden paussin jälkeen käytössä, ja ne tuntuvat tosi freeseiltä. Paitsi että yleensä käy niin, että nahka venyy käytössä. Minun nahkahousuni ovat kuitenkin tainneet jostain kumman syystä kutistua kaapissa ollessaan, vaikka ovat jo vuosia vanhat.. Hmm… Aika jännä juttu…

kashmirneule H&M Premium, nahkahousut H&M Studio*, huivi ShopBop,
nilkkurit Aigle, laukku Marc by Marc Jacobs
Syksyn tulon tietää myös siitä, että nykyään alkaa olla jo pimeää kun pääsee töistä kotiin. Kesällä on ollut ihanan helppoa sopia asukuvatreffejä työpäivän jälkeen, oli kello sitten kuusi tai seitsemän.

Nykyään jos asukuvia haluaa, on sovittava treffit viimeistään viideksi, ja kuvat on otettava rivakasti. Näitäkin kuvia Idan kanssa ottaessamme taistelimme pimeyden laskeutumista vastaan.

Tällä kertaa minua lykästi, sillä pääsin kuvattavaksi ensimmäisenä. Idan kuvaussession kohdalla aurinko alkoi jo laskea, ja hänestä ottamani kuvat eivät enää onnistuneet kovinkaan kaksisesti.

Mitäs tykkäätte nahan ja kashmirin yhdistämisestä? Entä minkä vaatteen esiin kaivaminen on teille syksyn merkki, ja joko olette ottaneet sen käyttöön?

Kuvat: Ida / Ida365

3

(6) Kommentit

 1. Saara says:

  Todella kaunis yhdistelmä,näyttää ihanan lämpöiseltä. Ja hei, hyvää nimpparia!??

  1. Kiitos Saara! Ihana että muistit mun nimpparit! <3 Tuo yhdistelmä on kyllä tosi kiva. Hempeä ja pehmeä kashmir sopii tosi kivasti mustaan nahkaan. Kontrastit on usein hyvä juttu. 🙂

 2. Hei, mullahan on sama neule, ostin pari viikkoa sitten nettialesta hyvällä hinnalla. Juu, nahka ja kashmir sopivat yhteen

  1. Jee, neulesamikset! Tämä neule on tosi ihana! Tykkään erityisesti noista pitkistä ja kivan mallisista hihoista.

 3. Ellu says:

  Ihana asu <3 Mulle syksyn merkki on se, että kaivan villapipon (nimenomaan villapipon, koska käytän ohuempaa puuvillapipoa jopa kesällä kun on oikein kylmä) ja lämpimämmän takin esiin. Nämä ilmestyvät kuvioon kun lämpötila laskee nollan lähelle, eli ovat olleet menossa mukana ehkä parisen viikkoa. Mutta villaneuleet kaivan esiin vasta selkeästi talvella 🙂

  1. Kiitos Ellu! <3 Mä kaipasin kuluneella viikolla pipoa, mutta onneksi takissa oli huppu jonka sain nostettua pääni suojaksi. Tuntui että otsa jäätyy. Silloin tuli ihan talvinen olo. Hrrrr... Onneksi nyt on taas ollut vähän lämpimämpää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.