Gaala-asujen aateliaa

tunnetila: ihastus

iltapuku ja kengät Diane von Furstenberg,
laukku Marc by Marc Jacobs, korvikset Gucci

Huh miten upea viikonloppu takana! Päkiät on vieläkin hellinä perjantain The Blog Awards -gaalassa korkkareissa kipsutellusta juhlaillasta. Muu kroppa on ihanan rento, liikkuva ja ryhdikäs Kylpylähotelli Päiväkummussa* vietetystä Hellitä hetkeksi -liikunta- ja hemmotteluviikonlopusta. Ja posket on kipeät koko viikonlopun nauramisesta.

En voi muuta kuin olla kiitollinen kaikesta siitä upeasta, minkä blogi-harrastus on mukanaan tuonut, ja kaikista teistä maailman huikeimmista ihmisistä, joiden kanssa elämäni saan jakaa. Ai että!

Palaan viikonlopun tapahtumiin vielä myöhemmin, mutta tässä arkisen maanantaiaamun piristykseksi hieman glamouria perjantain gaalaillasta.

Ostin viime syksynä New Yorkista heräteostoksena ehkä maailman kauneimman Diane von Furstenbergin pitsisen iltapuvun, ja vihdoin viime perjantaina päätin pukeutua siihen.

Sain asuidean keskiviikkona, ja leninkiä sovittaessani muistin sen olevan minulle 10cm liian pitkä. Eipä auttanut muu, kuin marssia torstaina työpäivän jälkeen pala kurkussa luotto-ompelimooni Kupla Vintageen, ja kysyä onnistuisiko mekon lyhennys seuraavalle päivälle.

Kupla Vintagen neidot pelastivat minut (jälleen kerran) pulasta, ja perjantaina muutama tunti ennen juhlia, kävin hakemassa lyhennetyn iltapukuni liikkeestä.

Voi että miten rakastan tuota vaatetta! Vaikka puku on aika rohkea ollessaan edestä auki lähes napaan asti, ja pitsisenä näkyy myös tietyissä valoissa lähes kokonaan läpi, niin silti se tuntuu niin omalta, että olen se päällä ihan kotonani.

Milloinkahan saan taas tilaisuuden pukeutua asuun? Kutsua Linnan juhliin odotellessa…

Kuvat: Hertta / Lilou’s Crush

13

(8) Kommentit

 1. Johanna says:

  No huh huh! <3 Niin kaunis!

  1. Voi kiitos Johanna! Tuo mekko on kyllä yksi parhaista ostoksistani, vaikkei sille tulisi enää koskaan lisää käyttöä. 🙂

 2. Ellu says:

  Vitsit miten upea iltapuku <3

  1. Kiitos Ellu! Puku on kyllä niin kaunis, että tekisi mieli käyttää sitä useamminkin. 🙂

 3. Maisa says:

  Vau, todella kaunis gaalalook! 🙂

  1. Kiitos Maisa! Oli kyllä kiva olo kyseisessä lookissa. 🙂

 4. HeidiV says:

  Wow mikä lady! Upea asu!

  1. Kiitos Heidi! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.