Luksuslöytöjä Zadaasta

tunnetila: tyytyväisyys

*yhteistyössä Zadaa*

Testasin uutta kotimaista Zadaa -kirppisappia ensimmäisen kerran toukokuussa, ja jäin heti koukkuun pahemman kerran!

Ensimmäisellä selailukerralla palvelun valikoima tuntui niin laajalta, että jo pelkkä katsominen hengästytti. Kun sitten sain hakukriteerit kuntoon, eli määrittelin vaatekokoni lisäksi mitä brändejä haluan nähdä, ja minkä värisistä tuotteista olen pääasiassa kiinnostunut, alkoi tapahtua.

Tarjolle tuli jatkuvasti niin mahtavia juttuja, että olin koko ajan ostamassa sieltä jotain. Olen mm. ostanut Zadaasta See by Chloén nahkaisen lompakon, Guccin korvikset, Niken premium -malliston kullansävyiset nahkalenkkarit ja viimeisimpänä löytönä Celinén nahkalaukun!

Ihan käsittämättömiä löytöjä! Kaiken lisäksi tuotteet ovat olleet lähes käyttämättömiä, ja hinnat sopivia laadukkaille second hand -tuotteille.

neuletakki Marimekko, pusero Benetton, farkut Primark, huivi Balmuir*, korvikset Gucci (Zadaa), laukku Celiné (Zadaa), lenkkarit Nike (Zadaa)

Ihan halpoja parin euron juttuja Zadaasta ei löydä, sillä halvin hinta jonka tuotteelle voi laittaa, on 5€. Tällä hintarajalla turvataan myyntiin laitettavien tuotteiden kunto, mutta myös se, että Zadaa saa tuotemyynnistä järkevän proviision.

Jokaisesta myydystä tuotteesta Zadaa siis nappaa itselleen siivun, mutta kun kauppa käy, alusta on toimiva, rahaliikenne sujuu luotettavasti ja tarjolla on vielä Zadaan oma lähetystapa Zadaa paketti (hinta aina 4€), niin palvelumaksun myyntituotoista maksaa mielellään.

Palvelumaksu muodostuu tuotteen hinnan mukaan. Kalliimmista tuotteista Zadaalle menevä proviisio on hieman pienempi kuin edullisista. Proviisio on laskelmieni mukaan noin 10-20% tuotteen hinnasta.

Itse olen ollut Zadaan palveluun jo sellaisenaan enemmän kuin tyytyväinen, mutta nyt minulla on hyviä uutisia myös lapsellisille tyypeille. Zadaasta löytyy nimittäin uutuutena noi kuukauden verran toiminnassa ollut lastenosasto, Baby & Kids!

Voin vain kuvitella, miten täydellinen tuo palvelu on kiireistä lapsiarkea pyörittäville perheille, joille vaateshoppailu kaupoissa lapsikatraan kanssa ei välttämättä ole sitä suurinta herkkua. Heillehän kertyy myös pieneksi menneitä vaatteita kovalla kuukausivauhdilla, eikä kirppiksille meinaa millään ehtiä myymään. Eipä hätää, vaaterumba on nyt hoidossa. Zadaa on tullut apuun!

Baby & Kidsin lisäksi uusi, enemmän minua kiinnostava juttu, on Zadaa Lux -osasto. Zadaa Lux löytyy sovelluksesta helposti Discoveryn (silmä-logo appin alalaidassa) kautta. Zadaa Luxissa on ollut viime päivinä myynnissä merkkilaukkuja, esim. Chanelilta, Guccilta ja YSL:ltä. Ja kaikki tietysti järkevin hinnoin.

Jos nyt innostutte vierailemaan Zadaassa (vaikkapa minun butiikissani, joka löytyy niin ikää Zadaa Discoveryn kautta tänään klo 12 alkaen!) ja löydätte sieltä jotain kivaa syysuutta itsellenne, niin koodilla NV2749 saatte ensimmäisestä ostoksestanne 5€ alennusta!

Lue vielä toukokuisesta postauksestani kuinka Zadaa toimii. Ja sitten ei muuta kuin ostoksille. Nähdään Zadaassa!

Lataa Zadaa
App Store ja Google Play

Ps. Kuulin juuri, että Zadaa ottaa tänään käyttöön maksuvaihtoehdoksi Apple Payn. Tämä uudistus mahdollistaa nopeamman ja entistä turvallisemman maksamisen. Hieno uudistus! Palvelu muuttuu hetki hetkeltä paremmaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi!

5

(3) Kommentit

  1. Mä en kestä, kun missasin yhden Guccin Luxista. En vaan kestä. <3

    1. Voi ei!!!! Mä himoitsen sieltä yhtä laukkua, mutta yritän pitää järjen mukana tässä hommassa. 😀

  2. […] käsitteleviä postauksiani löydät mm. näistä linkeistä: Zadaa – ja homma toimii, Luksuslöytöjä Zadaasta, Kuinka tehdä löytöjä […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.