Ensitreffit jouluna

tunnetila: malttamattomuus

Odotan joka vuosi joulua malttamattomana jo lokakuusta asti. Parasta joulussa on aina perhe, joutilaisuus, herkut ja yhdessäolo.

Tulevaa joulua olen kuitenkin odottanut ehkä enemmän kuin vuosikymmeniin. Tähän jouluun antaa nimittäin lisämausteensa ensitreffit maailman suloisimman otuksen, karkeakarvaisen minimäykky Tatun kanssa!

Siskoni otti Tatun syksyllä perheenjäsenekseen, enkä minä ole ehtinyt vielä häntä tapaamaan. Nyt jouluna tuo tapaamisen hetki koittaa, enkä voisi olla enemmän innoissani. Katsokaa nyt mikä tyyppi minua odottaa!


Hei oikeasti, kaveri on ihan laittoman söpö! Tatun pentukuvat saivat sydämeni sykkyrälle ja aiheuttivat aina puhelimeeni kilahtaessaan huutomyrskyn.

Pikku-Tatua en uskaltanut tavata, sillä tavoitteenani on pysyä jotakuinkin tolkuissani. Pentu-Tatun nähdessäni olisin varmasti hyperventiloinut, ja lopulta pyörtynyt tuon suloisuuden edessä.

Onneksi Tatu on nyt jo enemmän ison koiran näköinen (yllä viimeisimmät kuvat). Tällä kertaa en ehkä pyörry ihastuksesta ihan niin nopeasti. Ja olenhan tänä syksynä päässyt jo Antti Tuiskun ja Mikael Saaren kainaloon. Voisi ajatella, että olen jo karaistunut aika hyvin noissa fanitapaamisissa.

Uskon kuitenkin, että nyt se totisin paikka on vasta edessä. Toivottakaa onnea ensitreffeillemme!

Kuvat: siskoni ottamia

9

(12) Kommentit

 1. Tarja says:

  <3 Voi ihanuus! Kyllähän tuo karvanaama varmasti laittaa sydämen hakkaamaan nopeammin kuin Antti tai Mikael.
  Itse en oikeastaan tiedä, mitään suloisempaa kuin koiranpennut! Jos kohtalonsormi ei olisi päättänyt toisin, olisin varmasti ottanut itselleni koiran jossakin vaiheessa. Tulin kuitenkin ottaneeksi allergisen miehen 😀 Näillä mennään ja onneksi on noita naapuri-koiria, joita saa välillä rapsutella.

  1. Sielunsiskoni Tarja! <3 Minäkään en tiedä mitään ihanampaa kuin koiranpennut, ja menin ja otin koira-allergisen miehen. Onneksi olemassa on myös allergisoimattomia koiria (mieheni vanhemmilla on mm. Italian vesikoira), mutta juuri karkeakarvaiset mäykyt, jotka ovat sydäntämme lähellä, ovat niitä pahimpia allergian kannalta. 🙁

   1. Tarja says:

    Hasssu sattuma! Että otettiin sitten myös allergiset miehet! 🙂 Minun mieheni on allerginen kaikille karvaisille eläimille, myös noille allergisoimattomille koirille (on kokeiltu). Myös esikoiseni on jonkin verran allerginen koirille, mutta sietää niitä – kissoja puolestaan ei ollenkaan. Eli meillä ei siis keskustella missään vaiheessa siitä, tuleeko meille kotieläimiä. Tai no… On tuota puhetta kuulunut kilpikonnista, mutta onneksi mulla on selektiivinen kuulo…
    Mutta koiranpennut <3 En ikinä jätä käyttämättä tilaisuutta hellitellä koiranpentua! Ne tuoksuvatkin niin hyvälle! 🙂

    1. Joo, pentukoiran tuoksu on ihana! Minä olen kans innokas rapsuttelija. Onneksi naapurustossamme on ihan valtavasti koiria (ja iso osa jostain syystä karkkarimäykkyjä), joten rapsuteltavia onneksi riittää kodin ulkopuolella.

     Voi kurjuus että myös allergisoimattomat koirat on miehellesi hankalia. Minun mieheni nappaa aina yhden allergialääkkeen heti kun silmät alkaa vuotaa, ja sitten onkin esim. koko juhannuksen ihan ok tuon vesikoiran kanssa. Eli vähän allergisoi häntäkin, mutta menee yhdellä pillerillä ohi.

 2. Ellu says:

  Onpa söpö <3 Minä olen enemmän kissaihmisiä, mutta tykkään kaikenlaisista eläimistä paljon. Eihän tuotakaan nyt yksinkertaisesti voisi olla rapsuttamatta <3

  1. Sama täällä, tykkään kaikista eläimistä. Koirat on kuitenkin se mun ykkönen. Kissat taas on sen verran helpompia (ainakin kerrostalossa), että harkittiin jo yhden söpöyden meille hankkimista tänä syksynä. Kissanpentu sai kuitenkin kodin toisaalta, joten ehkä ihan hyvä että meille reissaajille ei tullut (ainakaan vielä) lemmikkiä.

 3. pauliina says:

  voi mikä suloisuus! olen varma, että ensitreffinne sujuvat täydellisesti. 🙂

  1. Ensitreffit onnistuivat yli odotusten. Meistä tuli heti parhaat kaverit. Olin pakahtua rakkaudesta koko joulun, ja heti kun Tatu ei ole lähellä, on häntä ikävä. Varsinainen sydäntenmurskaaja!

 4. Kikka says:

  Oiiiii mika sopoliini! Hauskoja eka treffeja ja Hyvaa Joulua teile kaikille!

  P.S. Mina kavelytan nykyaan kolmee koiraa: Feebee (bulldog tytteli), Wriggley (shitsu vanha herra), ja Earl (ujo mix rescue). Kaikki kolme niin erilaisia omilla ihanilla tavoillaan. Esim. Earl hyppaa kauniisti joka latakon, ihan pikkusenkin, yli kun taas Feebee menee varmasti poikki syvimmasta kohdasta (ja sitten tassujen ja mahan puhistaminen mielenkiintosta kun yks puorii kun hyrra…).

  1. Ensitreffit oli PARHAAT!! Mun sydän oli pakahtua joka päivä ja koko ajan. Tatu on maailman suloisin! <3

   Kiitos terveisistä, kaikki täältä lähettää myös terkkuja teille, ja rapsutuksia koirille!

 5. Leena says:

  Voi ihanuus ❤️

  Rauhallista joulun aikaa sinulle ja läheisillesi, ja kiitos tästä blogivuodesta. Olkoon myös tuleva vuosi sopivasti täynnä mukavia työasioita ja vapaa-ajan juttuja. Kyllä täällä seurataan ja luetaan vaikka harvoin kommentoidaan ?

  1. Kiitos Leena ihanista sanoistasi! <3 Tosi kiva kuulla että pysyt mukana, vaikket aina ehdikään kommentoimaan. Ihana että kommentoit kuitenkin nyt, se tekee minut hyvin iloiseksi.

   Ihanaa tulevaa vuotta sinulle Leena! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.